Hysterické těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
12.5.09 10:57

Kostej se pravidelne otocil cestou autem na kontrolu a byl hlavou dolu, doma se otocil zpet a kopal do cipku az do dalsi kontroly…

jinac jsem si taky poprve zazila syndrom dolni dute zily, jak me polozili na znak a jeste mi delohu pritahly tema pasama od monitoru, tak se mi udelalo pekne blbe, srdecni akce 117, tlak 100/70, pocinajici sokovej stav.co? :-) na boku to bylo OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
12.5.09 11:02

je furt hlavou nahore, kdyby alespon ustrnulhlavou dole, ja mam strach, ze semu ta hlava nejak poskodi…
predstavujiá si, ze se zamotal do pupecni snury a nemuze se otocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.5.09 11:52

:lol: Zvlastni, ze diskuze hysterickych tehuli mi prijde nejlegracnejsi. (krome homeopatie, samozrejme)

Pudli, (ja vedela, ze to do planovane kontroly nevydrzis :D ) to, ze se mimino priskrcuje na snure, si predstavuju taky, protoze holcina je porad hlavou dole. Jen se tam nejak krouti, ale neotaci se. Teda asi dvakrat sem ji nacapala v pricne poloze, ale hlavicku uz nahoru neda.
Kostejovi se snad hlava neposkodi, jen mu nesmis pri tom postuchovani dloubnout do oka.

Vcera ta nase mura tak hezky priplavala do hrany delohy a nechala se hladit po zadech… tak jsme ji drbali nez se zas odkroutila pryc, tak doufam ze jsme ji nezalozili na nejakou skoliozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.09 14:04

Blaznivy ostrov

ahojky devcata,

predem dekuji za uklinovani… Ze vcerejska na dnesek jsem se vyspala po dvou mesicich jako miminko… a dnes mi dokonce rao volai ze nemocnice, ze mam schuzku s gynekologem 2. cervna, tak jsem rada, z mi tu schuzku dali. protoze tady na ostrove se ceka natelefon z nemocnice jak na bozi milost ( muj pritel ceka na 2 operce krku, aby mohl dychat.. jste mu nezavolali..) tak byh smohla 2. cervna uklidnit, ze je vse v poradu… jse tk rada :D

""http://tickers.baby-gaga.com/p/dev300pr___.png:http://tickers.baby-gaga.com/…300pr___.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
12.5.09 14:11

Baba tak snad ta deloha ma nejak silnou stenu a vydloubnout oko skrz to nejde - doufam :-))) spousta deti je hlavou nahoru a deformanti se z nich nerodi … :- ))) vyhoda je, ze to tolik netlaci na mocak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.5.09 14:40

Nikdy nevis, zrovna v tomhle obdobi se jim rozlepuji vicka, ne?
Me napada :oops: nova komplikace - ztencena stena a ruptura delohy. Ale na to mame jeste cas… Tohle byla jedna z otazek, kterou sem se na statnice odmitla ucit (taky mortalita matek apod. hruzy) Sem si rikala, ze i kdybych to vytahla, tak to prece po me nemuzou chtit odrikat :?
Kamaradce zacinam zavidet polohu koncem panevnim, uz ma naplanovaneho cisare. Vzdycky sem rikala, ze cisar na prani je zhovadilost, ale nejak zacinam menit nazor. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
12.5.09 15:15

baba jo, ja si rikam, ze cisar je desne vyhodnej pro to dite, eliminujes tim riziko, ze se ti behem porodu nejak udusi, pretrhne snura a podobne lahudky, jake jsme tu probiraly. Nicmene pokud by to slo, radeji bych rodila normalne, jednak nejsem fanda operaci, jednak bych se rada pokusila jeste o dalsi deti a uz to vidim, jak ke vsi te hysterii budu jeste sledovat, jestli uz se rozestupuje jizva po cisari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
12.5.09 16:27

Pudli, Baba, jak poznáte jak je mimčo natočené????? Kde má pravě hlavnu a že se zrovna otočilo????? já nikdy nevím, jestli mě kope nohou rukou nebo mě talčí hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
12.5.09 17:17

deri ja mam tu hlavu docela dobre nahmatatelnou - kdyz si lehnu na zada a deloha se jakoby rozplacne, tak nekdy nahmatam takovou vetsi tvrdou priblizne kulatou oblast - si myslim, ze to je hlava, uvlast kdyz je to uplne nahore. jeste to taky asi mohou byt zada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.5.09 18:32

Deri, zkousej to, to poznas ( i kdyz do delohy se nema zrovna v tomhle obdobi moc rypat). Ono se to blbe popisuje, ale treba zkus jemne prohmatat delohu odspodu nahoru po obou stranach - vetsinou byva mimino vic navaleny na jedny strane a do hrany delohy ma otoceny zadicka. Kdyz pak tu plnejsi stranu zkusis prohmatnout trochu z boku, mohla bys citi takovou delsi rezistenci - zadicka. Ty mas mimco hlavou dole, vid? Tak pokud citis tvrdsi boulicku nekde kolem pupiku, mohl by to byt zadecek. Aspon ta nase cuza ho vystrkuje kazdou chvli - ze je to zadek sem si jista, protoze hlavicka je vetsi. Taky nekdy narazim na mensi boulicky, ktere utecou kdyz je trochu zmacku - tak to budou predpokladam paticky. Ze se mimino otocilo do pricne polohy sem poznala podle hmatne hlavicky a podle toho, ze me ,,tahalo" bricho - to sem do ni dloubala, at se otoci zpatky.
Posledni dva dny mi bricho moc netvrdne, i kdyz ty blbe kontrakce mam porad, takze si muzu bricho dobre prohmatnout. To hlazeni zadicek je hrozne prijemny, doufam, ze ji to nijak nevadi, ale nerozkopava ji to, tak asi dobry.
Jeste sem zapomela - poloha jde dobre poznat i podle toho, kde slysis srdicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
12.5.09 18:57

Baba, to je na mě moc složité :) já mám mrnouse natlačeného víc v levo, tam víc kope, tak tam budou asi nohy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
12.5.09 18:58

ja si nemuzu moc pomoc a hmatam dost casto. Kontrakce ani tvrdnuti mi to nedela, tak jen´doufam, ze to dite nemuzu nejak poskodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
12.5.09 19:03

Čau baby, Pudlo, Pudlo :-) Tak zase na pohotovosti… :wink:

Já mám po KO a mám moc dole placentu, prý se nejspíš vytáhne, ale máme zakázaný sex. Chudák manžel, to říkal, že si nezašu.. , až po šestinedělí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
12.5.09 19:09

Kami az nam bude zamerovat kuchyn, tak si o tom muzou panove popovidat :-)))) u nas naposledy v rijnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
12.5.09 19:20

To jo, to si navzájem postěžujou, jaký jsou chudáčci… U nás naposledy začátkem března…

Padám na hubu, byla jsem plavčocvičit :-) Tak jdu lehnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí