Hysterické těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7354
7.5.09 20:25

Baba kratulace! Ty jo sněť hroznová je dobrý!!

Pudlo mě Pulsatila zabírá, proč Ti nevysvětlím (moje MUDr homepatka žádný přednášení nevede), a je mi to i celkem pumpička :-) Nečekala jsme od ní nic.

Smilla jo břicho dole mě bolí slušně, jak na MS. Po konzultaci s Pudlou jsem dospěla k tomu že to je zvětšující se děloha plus bolesti od zad.

Spolužačka těhna prý požírá proti zamořování Espumisan, jestli se to může netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
8.5.09 08:47

Madli Easpumisan je spis na vyprdeni - spoji male bublinky ve velke a ty se lip vyprdi - me to celkem pomaha proti nafouknutemu brichu.

Baba asi mas pravdu, zajdu k homeopatovi, treba bude mit nejake „Lobotomicum“ a pak to vezmu pres nekolik esoterickych prodejen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
8.5.09 15:59

Teda dneska je to tvrdnuti teda echt - mozna neco mezi tvrdnutim a kontrakci. A pohyby nic prijemnyho, na jednu stranu jsem rada vzdycky, kdyz se hejbe, ale uz zas zacinam zvazovat, jestli mam dost vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.5.09 19:12
Pudloslava píše:
Teda dneska je to tvrdnuti teda echt - mozna neco mezi tvrdnutim a kontrakci. A pohyby nic prijemnyho, na jednu stranu jsem rada vzdycky, kdyz se hejbe, ale uz zas zacinam zvazovat, jestli mam dost vody…

Tak to sme na tom dneska stejne (ze by nejaky trest za nase rouhani? ) Ale ja si to asi vykoledovala sama, nechala sem se velkopansky :oops: vyvezt do lesa na kopec (ja stary cundrak, takova potupa), tam sem ulezla 200m tam, 200 zpatky a co sme se vratili, tak skuhram. Ale kdyz bylo tak krasne a me to placateni se doma uz nebavi.
At je Ti lip a Kostej nezlobi. Ja miminu dneska kvuli neprijemnymu cutani uz i nadavala, ale pri - ty mala cuzo, mi to partner zatrhnul. Tak sem ji aspon zalehla. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
8.5.09 20:10

Baba - hele taky citis pohyby jako bolestive, kdyz je bricho zrovna tvrde?

co ty mas vlastne, holku?

nemaj ty holky homeopatky neco na tvrdnuti bricha? bych to trebas i zkusila, ale stejne bych se asi mezi zastupy spokojenych pacientu nezaradila — kamoska mi na drazdivou delohu donesla nejaky spec. kontryhel rostouci nekde na slovensku - a me se to po tom zhorsilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.5.09 20:14

Nekdy, zalezi kam zrovna kope. Ale vetsinou je to spis neprijemne nez vylozene bolestive. Zato jsou bolestive ty priblbe kontrakce, ktere si mimino svym mrcasenim se vyvolava.

Mame malou stydlinu, slo to videt az asi na 4 USG. Uz sem se bala, ze ma neco s nohama, protoze je mela vzdycky zkrizene. To mi ve spojeni s cystou choroidalniho plexu vyvolavalo ,,prijemne" predstavy Edwardsem pocinaje, cri du chat konce :roll: . Tahle diskuze mela byt zalozena driv, to bych si tady zahystercila. Ted uz me to preslo, jedna cysta je v klidu. A treba uz tam ani neni, uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
8.5.09 20:16

jsem mu vcera dala trochu piva a povzbudilo ho to k dalsi cinnosti :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.5.09 20:21

Jo tomu bych rikala odvaha, jen si do te homeo diskuze o radu napis :lol: Nejlip s dodatkem, ze si prozrela a s alopatickou medicinou definitivne koncis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.5.09 20:25
Pudloslava píše:
jsem mu vcera dala trochu piva a povzbudilo ho to k dalsi cinnosti :-)))

Ja nejak nejsem schopna prijit na to, co ji rozkope a co zklidnuje, dela si co chce, zacla i skytat - hlavne vecer, kdyz chci spat. A neumim si predstavit ty tri mesice, co nas jeste cekaj, Uz ted mi ten pupek prijde monstrozni, o prsou nemluve. Ale stejne je to hezky. Puvodne jsem chtela dite adoptovat, ale ted jsem rada, ze si tou zkusenosti projdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
8.5.09 20:40

baba jen si rikam, kdybych nejaky ten cukrik vzala a on by mi nezabral, jestli by to vysvetlovaly jako neuspech homeo nebo moji psychikou - jako obraceny placebo efekt, coz take neuznavaji - asi by musely tvrdit, ze mi to zabralo a ze lzu :-))))

jasne, ze to je super - ja neplodka jsem stastna jak blecha - jen se bojim, aby neco nebylo spatne ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.5.09 21:01

Cekam, ze se muj strach o mimino v nejblizsi dobe prehoupne ve strach z porodu. Ale spis to bude tak ,ze se to spoji, co? I kdyz po tom 24 tydnu sem se trosku zklidnila, ted uz ma mimino aspon sanci. I kdyz ted na praktikach na jipu jsme meli mimino narozene v 25tydnu a nic moc to nebylo. :(

Ty cekas kluka, vid? Ehm, kolikze to zdedi? Ze bysme nase mlade daly do kupy? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.5.09 13:19

Ahoj,
já už tohle mám všechno za sebou-zaplať bůh.Jsem zdravotník takže jakmile jsem zjistila,že jsem těhu tak ádió,zůstala jsem doma na riziku…Otěhotněla jsem s clostíkem a utrogestanem.No budiž,na začátku menší kompikace páč mimi se dlouho schovávalo a báli se že je to mimoděložní,ale vše nakonec OK :wink: Pak začaly nevolnosti(brala jsem utrogestan-až po porodu mi bylo řečeno,že to mohl způsopbit).Několikrát cca 10× jsem byla v nemocnici na infuzích,nemohla jsem pozřít ani vodu,zvracela jsem několikrát denně a zhubla něco přes 10kg.Hrozný stav,vůbec jsem už mimi nechtěla,bylo mi tak příšerně špatně..........Do toho mě chytnul žlučník a to už jsem fakt 10dní nic nejedla a jen cucala vodu ,která šla stejnak skoro všechna ven :cry: :cry: No a jak to skončilo?musela jsem ležet 3týdny na psychiatrii,kde mě dali do pucu,ale řeknu vám,už NIKDY víc :lol: :lol: Dneska je prckovi přes 2roky a ten strach je pořád strašně velkej. :cry: Miluju ho nadevše na světě,ale sourozence mít nikdy nebude :?

nezlobte se,že píšu jako anonym.Ví to strašně málo lidí......

A přeji vám aby i vaše příběhy skončily happyendem jako u mě :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
43035
9.5.09 13:22

Baba prave jsme se exkluzivne zadluzili az do duchodu - takze malej zdedi hlavne nase geneticke vlohy, atop, barvoslepost, mozna predcasne hluchnuti … :-)))))
Ale zasnoubit decka uz pred narozenim, to bychom trumfly i Indy, co? :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
9.5.09 16:01

Holky, já taky dneska děsně trpím. Včera jsem měli grilovačku s kámošema, tak jsem si dala trochu vína a hlavně jsem se přežrala masa a salátu, v obojím česnek. Mám křeče jak… Kdyby včera nebylo to grilování, už jsem na pohotovosti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.5.09 16:15

Ahojky.
Pudlo ty mě teda vždycky pobavíš :lol: naše děti také zdědí jen naše genetické vlohy takže taky není o co stát.

U mě strach z porodu zmizel ke konci proto že když už jsem byla těhotná dva roky a sotva jsem se kutálela a nohy jsem měla nateklí jak konve a lidi v krámu mě radši pouštely ve frontě před sebe aby nemuseli bejt svědkem toho že ze mě vyppadne dítě tak jsem už promodlila několik nocí at radši už rodím,proto že to jsem ale nevěděla co mě čeká :lol:

Kopání jsem měla teda taky ke konci bolestivý a nejhorší je to kopání do močáku proot že to jsem ani nemohla už ven a nebo jsem se musela zdržovat v míctech kde bych mohla do 5 minut najít wc takže když jsem někam chtěla jet musela jsem si naplánovat kam a hned zmapovat kde to wc je :roll:

Nevim jetli jste jen hysterické těhule ale já mám i hysterického manžela a to je teprve kombinace :roll: .Pokaždý když jsem se jen nějak divně pohnula tak šílel a oblíkal se že rodim.V noci když jsem šla 50× na záchod tak vždycky vyskočil jak srnka že rodim a když jsem seděla na sedačce v uvolněné poloze z nohama do V tak hned šílel at je dám k sobě aby dítě nevypadlo :lol: :lol: :lol: .
Když jsem fakt začla rodit tak jel se mnou jak šílenej a po cestě křičel at hlavně nerodim nebo omdlí :roll:
Nejvíc si oddechl když mě hodil do porodnice a odjel :roll: a když jsem mu 14 hodin na to volala že už máme syna tak mi řekl to už je venku,to je rychlovka,to jsem myslela že ho zabiju přez telefon :evil: :evil:

Naše hysteri je znásobila po narození dítěte :roll: takže tím vás chci jen uklidnit že ta velká hysterie Vás teprve čeká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí