Hysterické těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
6.5.09 15:39

Pudlo- já vždycky jen čumim, co tě zase napadlo :lol: Hlenová zátka :-) Hele, to vložení je jednoduchý, musíš mít někde na netu uloženou fotku, buď tady na emiminu v galerii, nebo to je jedno, tobě stačí, ta tvoje… Klikneš pravým tlačítkem myši na tu fotku, najedeš na kopírovat adresu obrázku, klikneš. Pak si otevřeš okno s odpovědí v diskuzi. Vpravo nahoře je okénko s IMG, klikneš. Vložíš adresu toho obrázku a zase na to IMG. Odešleš odpověď a mělo by to tu být :wink:

Jinak mě už tři dny píchá v břiše, tak jako dole na straně, ale ne na boku. Přemýšlím, jestli to jsou ty moje bolavý střeva nebo něco s miminem :-( Na KO jdu až v úterý, do té doby zešílím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
6.5.09 15:44

kami dik
me takhle picha furt - pichalo me hodne do 12 TT a v poslednim mesici se to zas vratilo, je to caste … ale kdyz to je na strane, tak si rikam, ze to nemuze byt nebezpecne, vazy nebo streva. obcas mi to jde i k prostredku delohy, ale zase, jen pichnuti je od vazu, neresim. Taky nekdy mrne bolestive kope a taky mam boilave bricho, kdyz je tvrde, to pak boli vsechno a jeste me boli otaceni na posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
6.5.09 15:55

Nemáš zač :wink:
Si říkám, že mně to bolí tím, jak ve mně řádí, tak to tam mám celý rozkopaný, akorát to necítím, jen to bolí :-) Ale je to teda dost nepříjemný :-( A jsem už 14tt, taky by to podle tebe mělo přestat a ne začít :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.5.09 16:47
Pudloslava píše:
Baba jake delas statnice? Prej pediatrie a gynekologie je s brichem zadarmo :-)

Kez by. :lol: Na gynde si toho nevsimli, ale to mi bylo putna, tam jsou hodni (i kdyz koukat na porody nebylo pro psychiku nic moc) ale na pediatrii se asi bude muset zasnerovat, ten nas blbec, eee, teda docent, pry tehotny nesnasi. :roll:
Ale zitra mam chiru, kde mi prijde, ze si doktori stejne mysli, ze zenske jsou pitomejsi uz od narozeni, tehotne tim tuplem, tak mi to snad natlaci. Jestli napisu test a nevytahnu uplnou ptakovinu, tak to snad pujde. Prinejhorsim me vyrazi, no. Zas nejak moc me to nestresuje, nechci mit z mimina nervaka.
No, ted koukam jak si protirecim, chci byt v klidu a lezu mezi hystericke tehule, ktere pro zmenu resi nejake pichani :D . To sem taky nemela, jestli mi to zitra zacne, beda vam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
6.5.09 17:19

baba a nebudes to dela u Zemana ve VFN? Ja si pamatuju, jak jsem delala propedeutiku a on mi rikal „zenska zenska, ja vam budu muset dat jednicku - ale jak to mam udelat, to jsem jeste nikdy v zivote neudelal“ :-))) na prednaskach mel rozlicne sovinisticke kecy a na jedne prednasce ukazoval na jednotlive studentky a rikal, ktera se mu libi a ktera ne :-)))Ale ona to je asi obecna vlastnost vsech chirurgu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.5.09 17:26
Pudloslava píše:
baba a nebudes to dela u Zemana ve VFN? Ja si pamatuju, jak jsem delala propedeutiku a on mi rikal „zenska zenska, ja vam budu muset dat jednicku - ale jak to mam udelat, to jsem jeste nikdy v zivote neudelal“ :-))) na prednaskach mel rozlicne sovinisticke kecy a na jedne prednasce ukazoval na jednotlive studentky a rikal, ktera se mu libi a ktera ne :-)))Ale ona to je asi obecna vlastnost vsech chirurgu.

VFN? - vseobecna fakutni nemocnice? 1. lekarska? No jestli mas tuhle, tak smekam, tam bych se zblaznila.
Sem v Plzni, docela pohoda. Chirurgove mi prijdou zvlastni sorta - taky skoro vsichni ti starsi maji prvni zenu kolegyni a druhou salovou sestricku :roll:. Jeden taky zakynku - to se teda chlapec ani snazit nemusel :lol:
U nas je nejvetsi problem ta pediatrie - postrach jmenem Kobr. Kamarad z okresni nemocnice rikal, ze kdyz mu maji kvuli necemu volat, tak si musi strihat, ktery to udela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
6.5.09 17:50

Baba na takovych osobnosti jeste narazis - na skole kuprikladu Eliska (anatomie), ktery, kdyz usoudil, ze jsi slepice, tak pred tebe na zkousce sypal zrni, Soucek (Mikrobiologie), ktery vyhazoval indexy z okna …
a pak v praxi - jeden imunolog z Brna, ktery vracel zadanky pisemne s komentari jako „zadanka byla znehodnocena, nebot razitko kliniky zasahuje do pole pro pojistovnu“, nebo „zadate vysetreni oligoklonalnich pasu, neuvadite vsak, zda si prejete vysetrit tridu IgM nebo IgG, obratem vratte spravne vyplnenou zadanku s prihlednutim k okolnosti, ze protilatky ve tride IgM nase pracoviste neprovadi“(pozn. jedna se o stale stejne vysetreni, kitere tam objednavame x let) - sestry na to mely vzorove vyplneny mustr, clovek to s nervama vyplnoval na stroji, hlkavne aby se nekde nepreklepl :-)))
Haninec (neurochirurg), kteremu jsem na sale omylem sebrala jeho oblibene prezuvky a on si nevzal jine, ale stal ve filtru a pokrikoval do salu, kdo mu je vzal ..sestricky se na me koukaly, jako bych si uplivla dooperacni rany :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.5.09 17:57

Ty Tvoje prispevku proste cist nebudu :lol: Nejenze mam diky Tobe nove netusene tehu problemy, ale jeste pridavas hruzy z praxe. :lol: Jesteze jdu na tu materskou a budu mit jeste chvili klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
6.5.09 18:03

baba kazdopadne ti teda moc drzim palce na zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
6.5.09 18:44

Tak pana Zemana by tedy u nás možná popotahoval ak. Senát. I když u nás jsou zas jiné hrůzy, na ZK k jistému panu docentovi se chodí třeba 12×, vyhazuje za blbosti (ale do indexu nepíše pokusy) a taky se nikdo neodváží.

Mě posledních cca pět dní bolí celý břicho. Plynnatost to není, zamořuju jak týden odleželý syreček :-( A nolí to hlavně tam co si myslím že mám vejcovody (??) a ještě pod žebrama ale to jen občas. Teorii zatím nemám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
6.5.09 18:51

Smankote Pudlo co to je za lidi??? To jsem myslela ze se vyskytuje jen v Kingsley Amisovi?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
6.5.09 19:11

Madli a co zanet mocaku? Nemas teplotu? jinak by to mohla b yt prenesena bolest ze zad, zvlast jestli te boli ta zebra. me taky poboliva podbrisek na stranach, ale spis jen pripohybu, nebo kdyz se tam malej narve. Možná že jak tam máš dvě mandle, tak ti to tam roztahujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
6.5.09 19:43

Tyjo Pudlo ještě že tě mám, mě fakt vymlaskl mozek, mě ani nenapadlo si tu teplotu změřit!!!!! Jdu na to. Roztahování jsem to připisovala předtím, ale možná je to vážně spíš od zad - ten můj hrb se vyvrací na 2. stranu. :-D Je fakt že občas mi vystřeluje do zad taková divná bolest, tuhle mě to zkroutilo tak že jsem málem spadla ze záchoda na zem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.5.09 19:55

Pudli dik, snad to klapne. Vic hlav vic vi, ne? A na ultrazvuku mame vzdycky kebuli vetsi nez odpovida stari tehu :lol:
No nic, jdu se jeste morit, to zas bude noc. Jeste se mi nestalo, abych se na nejakou zkousku naucila dopredu a nemusela dohnat nedohnatelne v noci. :roll:
Tak se tu mejte s pupiky hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
6.5.09 20:02

Pudlo ,

my měli takového chemikáře na gymplu. U něj bylo lepší nepsat do písemky nic, když si člověk nebyl jistej, protože když napsal nějakou kravinu, on pak nedával pětky, ale i osmičky a tak a navíc psal k tomu komentáře typu: „To by jeden chcíp“…„Vaše písmo je sice úhledné, místy však nečitelné až neviditelné“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí