Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kamiš Espumisan, mě fakt pomaha - beru 2 kapsle po prdivem jidle, jinak obvykle alespon jednu kapsli vecer.
Nebo si na to dej magnosolv a budes mit prujem a vsechno se ty vyplachne naraz ![]()
Me se Kostejicek malo hybal, po obede vubec, jsem do nej stouchala, dychala do bricha a nic … pak dostal skytavku a ted uz celkem neco vyrabi. Pane jo, kamoska rikala, ze dite necitilA 2 DNY, ja napikarim, kdyz ho necejtim 2 hodiny…
a nejvíc mě vždyck Z nasr.. když jsem se ho zeptala-Myslíš to zvládnu a že to bude tak hrozný
a on mi vždycky řekl nezvládneš to bude šílený to je bolest že umřeš ![]()
Pudlo- ale ján prdím i na velký jsem byla, dokonce dvakrát, ale jak prostě něčeho tahle sním víc, moje střeva se brání a dávají mi to zpětně sežrat, že jsem nenažraná a nedám si bacha a trápím je, prostě mi to oplácejí ![]()
Kamčo- tak to jsi nás si myslím vůbec neuklidnila, ba naopak ![]()
Kami , můj bejvalej partner - otec mýho syna, vždycky přišel z práce, kouknul na kluka a: „Ten Vojta je nějakej divnej, nemá teplotu?“ Mně to tak šíleně štvalo, no a teď měřím Jasmínu každej den, protože mi často připadá, že má prostě teplotu. Měřím dvěma teploměry, teplotu nemá a ve mně pak hlodá podezření, jestli nejsou oba rozbitý
![]()
kamiš já nedám dopustit na actimel ten mi vždycky pomohl pravidelně pij jeden denně a máš klid! ![]()
duannt s tou teplotou to znám ![]()
letim utrácet pak písnu
Kamčo, obávám se že ne… Mám kombuchu, takže to samé ba ještě lepší než Actimel. Ale já to o těch mých střevách vím, že je nemám trápit a co na ně můžu a co ne, ale někdy si prostě nedokážu pomoct a pak trpím no… Já je totiž nemám tak úplně v pořádku a správně bych měla dodržovat přísnou dietu, ale to prostě nejde… Tak si pak stěžuju a skuhrám ![]()
Kamco ja zapomela na specifika tveho ustrojenstvi, sorry…
jinac ja se vecer co vecer prezeru a pak siprisaham, ze na druhy den budu vecerni porci redukovat .. tak jsem zvedava na dnesek…
Kostejicek si vynahrazuje poledni spanek.
mmch kdy maji byt citi ty pohyby nejvic a kdy nejmin? Koucky pise, ze kolem 26-28 TT jsou pohyby slabsi, protoze dite ma kolem sebe hodne vody - tak ja ási vodu nemam..nebo se mam jeste na co tesit…
Pudlo- neomlouvej se, kdyby sis měla všechno pamatovat… ![]()
S tou večeří to mívám taky
Pak nemůžu spát, jak mám nafouklý břicho
A taky si říkám, že to musím změnit, ale ještě jsem to nějak nezvládla ![]()
Hele, a nemáš ty pohyby intenzivnější, že poleháváš?
tak muzu pozorovai i behem dne, kdyz lezim, to jo … kdyz neco delam, pohyby prakticky necitim vubec - coz asi taky souvisi s tim, ze mam dycký tvrde bricho.
Ahoj, jsem tu novackem. Bydlim na jednom z ostrovech Kanarskych ostrovu, Fuerteventura. Medicina tu neni jako na pevnin a nemuzu si vybirat ani meho gynekologa ( jsou tu na celem ostrove snad jen dva, neni na vyber), ani nemocnici, kde bych chtela rodit, mame tu jednu a jsme za ni radi. Ale vyhoda je, zedoktori se k vam chovaji moc mile ( asi to maji jako povinost, protoze kdyz mate schuzku s dokt. v deset rano, prijdete na radu v jednu odpoledne )
Uz jak jsem otehotnela mela jsem potize, silene bolesti zad, az blokovani, ze jsem nemohla ani lezet ani chodit ( asi o bylo kuli praci-servira v jednom hotelu), pracovala jsem az do tretiho meice, kdy me udelali prvni ultrazvuk a jedine co mi ten pan s bilym plastem a modryma teniskama rekl, ze mam placentu moc dole a muzu krvacet, bylo to pro me silene, nerekl vbec nic jineho ani davejte si pozor, nic.. Tak jsem pracovala dal, pri plnem hotelu, ve stresu dalsi dv tydny… to jem mela schuzky s mou poradkyni a ta me hned poslala domu, zakaz dlouheho chozeni, rychleho zvedani i sedani, zakaz cviceni ( miluju pilates i cviky s micem..bohuzel) a to nejdesivejsi, zakaz sexu ( ktery prominte ale porusujeme) jsem z toho na prasky ( jen slovnereceno..) nemam nikoho v bliskosti kdo ma podobne problemy, zacinam byt az histercka..
Nekdo mi kdysi rikal, ze tehotnstvi je t nejkrasnejsivec, ktera e muze v zivote potkat.. ale jestli to nerekl nejaky chlap…
Jinak muzete mi rict, jakem tt zacin tvrdnout brisko?? ja mam potiz lezet na brisku a zacina mebolet, jen chvilema, ale neni to nich prijemneho.. Moc dekuji za vase reakce. Mica
""http://tickers.baby-gaga.com/p/dev300pr___.png:http://tickers.baby-gaga.com/…300pr___.png
Mica v tvem tydnu uz mi tvrdlo, ale ja si nebyla jista, jestli to je ono, nebo ne. Bylo tvrde a lezet se na nem nedalo.
Pudlo, stává se ti, že prcka celé odpoledne necítíš??? já teda 2 a půl hodky spala, ale dneska jsou ty pohyby nějaké slabé.
Nevím jak u ostatních, ale my teda nemáme žádný režim kopání, někdy kope furt(mně přijde) a někdy jen sem tam do mě štouchne.