Hysterické těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7354
14.5.09 09:28

Hehe, tak to já jsem pan Pudla přes kopírák :-), kdyby pan Madla nebyl tak pořádný tak už tu máme jen vykutaný nory v horách bordelu .-)

Čau Hanuless :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
14.5.09 09:41
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.5.09 11:41

hanules jasne, ale bude to vpohode, uvidis......
po IVF je stres nekolikanasobny, ja vim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
14.5.09 11:46

Pudlo , jsem v údivu, že rodíš v Podolí a ne u Apolináře, že sis to s Kouckým nedomluvila? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.5.09 12:12

Koukam Pudli, ze uz Ti Koucky odpovedel :lol: . Jak to myslis? - pry postrasili. :lol: :lol:

Ten muj gyndar je matej, pozve si me urcity den a odjede si. :roll: Tak sem sla za nahradnikem - zkraceny cipek, zas mi nabizeli hospitalizaci, tak sem ji zas odmitla. Tak se holt budu jeste vic povalovat a jeste vic buzerovat toho svyho stylem - podej, prines, odnes. Ach jo. A to sem chtela v sobotu na vylet. A houby :cry: Kotrola v pondeli. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
14.5.09 12:44

Hanuless- ahoj, tak už i ty tady? :wink: Bude to v pořádku, neplaš předčasně…

Baba-tak z tebe bude holt placka až do porodu… Slabá útěcha, vím… Třeba když budeš do pondělí fakt ležet, čípek si dá říct…

Tak můj manžel si ponožky neočuchává, naopak si je hromadí a dokud je nevyhodím já, je schopen v nich chodit. A já jen vlezu do ložnice a omdlívám… Jinak nádobí taky zá:,–(ně nechává roztahané a to ho mít nemusí, stačí dát do myčky… Ani dva talířky nedá na sebe, ale vedle sebe :?

No z porodu už mám taky celkem obavy :roll: Na jednu stranu bych chtěla císaře a na druhou zažít tak krásný porod jak Laya, co ho popisuje v těhulovinách :wink:
nejvíc se bojím nástřihu nebo roztržení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.5.09 13:15

Baba ty me tady desis, ze jsem mu vydloubla oko :-)) delali ti cervikometrii? Ja mam totiz cipek vaginalne pod 1 cm, na UZ ale 4 cm.

Rodim v Podoli, protoze v tom 10 TT, kdy jsem se registrovala, se uz zdalo, ze bude vsechno OK a ze v pohode donosim a zajedu si tam do pohodlicka porodit. Mam to jinak silene daleko, je to odemne uplne nejvzdalenejsi porodnice v Pha - jsem netusila, ze tam budu pecena varena :-)))Ale jsou tam hodnejsi nez u Apolinare.
Manzel rikal ze na pristi tehotenstvi se mam zaregistrovat na Bulovce :-)) no teda nevim… fakt, ze na vecerni hystericke vylety by to bylo blizko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.5.09 13:20

Kami ja se porodu kupodivu zatim nebojim - bojim se jedine, ze se dite udusi na snure a pod … o sebe ne. Samozrejme, ja nejsem zadny fanda bolesti, budu skemrat, at do me narvou vsechny analgetika, co maji …
Roztrzeni - s tim skoro pocitam, natrhne se skoro kazda prvorodicka, ne? To preziju.
Moje pozadavky na porod jsou

1. zdrave dite
  2. pokud mozno neposkodit delohu
  3. vsechno ostatni
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
14.5.09 13:21

KAMIŠ - no ahooj já jsem si tě vůbec nevšimla, že jsi tady hehe.

PUDLI - stres je obrovský, zvlášť když je to jak říkám zázrak :lol:

Holky nakoupila jsem těhu čaje a vitamíny, jak často je pijete a jíte vy? Každý den nebo obden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.5.09 13:42

Halunes vitaminy hlavne v prvnim trimestru a koucky doporucuje jen kyselinulistovou - ja teda vim, ze ma urcite smysl i Iod. Otatni nevim. Koucky dokonce psal, ze neni pravda, ze po vitaminech dite moc roste.
myslim, ze ma smysl brat multivitamin, pokud je ti blbe a malo jis. Ja beru Calibrum.ale jen 1 tbl. denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
14.5.09 13:45

PUDLI - díky :lol: koupila jsem taky Calibrum, tak to budu zobat denně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.5.09 14:15

hanules ty bys jeste mwla mit ten babyplan, ne? ja uz mam mami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.5.09 15:01

Teeeeda Pudlo :! No hlavne ze je to na koho svest :lol: :lol: :!
Jo, cervikometrii mi delali, ta absolutni delka mi az tak tezkou hlavu nedela, ale nevim jak s tou dynamikou - neni zkraceni o centak behem 14 dni moc? no uvidim v pondeli.
Hani, vitaminy neberu vubec. Ze zacatku sem teda brala listovku, ale taky jen par tydnu. Prijde mi to zbytecne, ostatne podle naseho prednosty z gyndy je i ta listovka vhodna jen pro nektere tehule, ne jako automaticka prevence pro vsechny. Jo a ty caje pro tehotny co sem nakoupila, jsou pekne hnusny, ale nektere pije draha pulka (stejne mi vycucal i tehulizatka)
Kamis, uz to vidim, priberu dalsich patnact kilo, atrofujou mi vsechny svaly a zblbnu. Ach jo, a to sem chtela jet jeste na vodu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.5.09 15:33

Baba no tak to je dost, ale snad mas jeste rezervu a vnitrni branku OK. Co utrogestan, mas? Koucky doporucuje u zen ohrozenych predcasnym porodem az do 36 TT. Treba to mam dobry diky tomu.

Hele taky to muze byt chyba mereni mezi doktory (melas jineho dr.), ja mela jakoby zkraceni o 3 cm za 3 dny. tak zase za tyden +1cm, pak zase -1 cm a tak se to celkem drzi +- nejakej mm. Ale kdyz mi to dela Danek, tak to ma dycky +- 2 mm stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.5.09 15:35

Jo ja pribrala 2 Kg za 14 dni, sice jsem teda mela jeste rezervu, takze celkove mam jen +1 Kg, ale ten trend me znepokojuje - ale omezovat se teda nebudu, jen at ma Kostejicek dostatek zivin, uz jsem pro nej udelala dost, tak klidne jeste 20 Kg priberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí