Hysterické těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
14.5.09 15:44

Deri ja ten fonendak taky nemam … ono je to trosku dvojsecne, protoze holky na diskusich xkrat psaly, ze mely na bezne kontrole na monitoru moc rychlou nebo pomalou akci (dite spalo, nebo naopak) a ze je nutily zustavat v nemocnici ..... ted si predstav, ze tohle zjistis doma, pojedes k dr, ze mas moc rychlou akci miminka?

mmch ja taky jela na kontrolu vecer, ono se to snizeni pohybu dost blbe zjistuje, kdyz dite je nejaktivnejsi vecer a ty k tomu jeste pres den neco delas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
14.5.09 16:24

holky, já mám docela strach, že kdyby bylo ted něco v nepořádku, že se na to vyprdnu, řeknu si, že zbytečně zase plaším,když jsem viděla včera pohled doktorky a mého manžela :roll:
Musím vydržet do konce toho května, pak se vracíme do CR a tam mám kamarádku gynekoložku, tu můžu otravovat kdykoliv. Jen nechápu ty pohyby, proč je mrnous třeba 3-4 hodiny v klidu a takhle mě stresuje???? V noci zase ožil a řádil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.5.09 16:59

deri asi clovek fakt musi pocitat i ta mala tuknuti … ale ja te chapu, hystercim uplne stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
14.5.09 17:01

BABA - :lol: :lol: jsem se pobavila s těma lízátkama a čajíkem hehe

PUDLI - jo dali mi vitamíny pro 1 trimestr…

Holky já se snad příštího pátku nedočkám :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.5.09 17:30

No me ten fonendak uklidnuje. Frekvence ma byt nekde mezi 110-150, coz zatim vzdycky byla, ale kdyby klesla, tak urcite k doktorovi jedu, protoze by to znamenalo, ze se mimcu neco deje. Posloucham ji vetsinou jen tak, ona se mele docela casto, ale treba kdyz sem se v noci vzbudila a zdalo se mi, ze je dlouho klid, tak sem si ji poslechla. Taky sem to dala zkusit sirokemu pribuzenstvu :oops: , ale ono to je tak pekny. si pamatuju ty priblbe usmevy, co sme s partnerm meli, kdyz jsme ji poprve nasli. Za sebe fonendak doporucuju.
Deri, na pohledy manzela a doktorky kasli, kdyztak argumentuj tim, ze jsou jeste horsi pripady :lol:
Hani, abych Ti ten caj neposlala :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.5.09 22:21

koukejte na muj novej metrik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
14.5.09 23:58

Pudli, tak metřík je stylovej!!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
15.5.09 08:33

PUDLI - :lol: :lol: metřík teda úžasnej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
15.5.09 10:38

Pudli, ten je :! (Nerikalas, ze pudly nesnasis?)
Holky, necpete se pred spanim kilem hrusek jako ja, sem se v noci vzbudila a myslela, ze rodim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
15.5.09 10:42

Pudlo , bezva metřík, to sis snad dělala sama!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
15.5.09 11:54

Baba, tak mně stačí jedna hruška a nemusím ani psát, co se mi děje ve střevech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
15.5.09 12:59

Jo ja bych to tak dovedla -ale mam sikovneho bratra, tak jsem dodala jen obrazky a on mi to udelal. ma to teda mouchy, musim kazdej den kliknout na nejakou starnku, aby se aktualizoval. Je nejakej problem s timhle servem, ktery, pokud jsem to pochopila, nebere skripty PHP, zatimco server, kam to bracha ulozil, zase jine skripty nepodporuje - tak to nejak obesel..je to sikulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
15.5.09 13:02

No Pudlo! Metřík úžasný… Jste oba šikulové :-)

Hrušky, zatím jsem nezkoušela, a asi teda radši zkoušet nebudu :wink:

Hanules, beru listovku, magne b6 a elevit pronatal. Calibrum baby plan, neobsahuje tuším jod. takže až tak super není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
15.5.09 13:03

jO DNESKA RADNA KONTROLA A oGTT, OK, cipek nemeril, ale pohmatem prej stejny, ani jsem cervikometrii nevyzadovala, vzhledem k tomu, ze byla v pondeli. kostěj se slušně natočil hlavou dolu, on ma respekt z Danka, dycky se specialne pro nej otoci, jinak sedi cele dny na zadku. Prej mam i ty klenby lepci, uz se tam tolik nerve -a je fakt, ze to nuceni na moceni nemam tak hrozne. Mam minimalni nazloutlej vytok, to jsem mu ani nerikala, protoze to mam stejne furt … podle kouckeho neobtezujici vytok neva. Kontrola 2.6, velky UZ 4.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
15.5.09 13:05

No tak Pudlo, super zprávy! Kostěj je šikula po rodičích :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí