Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pudli metřík je úžasnej
![]()
a výsledek kontroly taky parádní, tak že by sis těhotenství mohla začít konečně užívat. ![]()
Pudlo kde ses Kouckýho ptala na dloubání? Na porodnici jsem to nenašla.
Od noci mě bolí palice, ráno jsem si šoupla paralen tak to bylo OK ale bolí zas. Taky mám zimnici ač jsem se poblila jen 2×, to většinou nastupuje až po 5-7mym bliti. Můžu si dát ještě jeden? Je to 500ka.
madli tady http://www.prozeny.cz/…nska-poradna neomezeny pocet prispevku, odpovida tak do 2 dnu, prihlasit se muzes s heslem ze seznamu.
Paralenu se prej muze az 6 denne
uzdrav se.
Pudla
Myslila jsem že se zeptáš jestli můžes Kostějovi vyšťouchnout oko .-)
A dík
Jdu si dát paralen, Rennie a dělat umírající labuť. Ach jo, já snad čekám 2 lamy…
To je fajn, ze se Pudlikovi dari dobre, doufam, ze Te ta kontrola uklidnila (aspon na den. Nebo uz mas pro Kouckyho pripraveny novy dotaz
)
Holky, jak vlastne pocitate ty pohyby - jednou denne hodinu? Nebo cely den?
baba tak nejak si sleduju, jestli kazdou hodinu cejtim kopanec … ale treba cestu MHD nepocitam, ´to beru, jakoze se hejbal.....
stejne nevim jak oddelit jednotlive episody…
byla jsem pozadana tady zverejnit tuto diskusi : https://www.emimino.cz/modules.php?…
tak se kouknete, kdo by jste se chtel angazovat.
Dneska jsem se teda nevyspala, od tri jsem vzhuru, jsem nevrla a zhorsily se mi vsechny stavajici obtize, takze jsem opet pojala podezreni na vsechno. Snad bude zitra lip.
Pudli, me se o To be dneska uz i zdalo
, ale zapomela sem jakou raritni komplikaci si mela.
me se dneska zdalo, ze otehotnel i manzel (ja furt tehotna byla). Rikal mi „je mi trochu blbe, ale tobe ze zacatku taky bylo“ ![]()
Ty jo, ted jsem nahodou zjistila, ze lacenka ted sla na potrat ve 22TT kvuli rozstepu a deformaci dolnich cest mocovych, vyhrez mechyre atd… to je strasne, jeste tam pise „dnes jeste kope, ale zitra“..... Mam z toho slzy v ocich.
tak ted mi zacalo hrabat, ze jsem ten UZ ve 20 TT vynechala, kdo vi co muze mit Kostejicek - ale asi jsem porad rada … kdyby se v 30 TT na neco takoveho prislo, nebudu se muset rozhodovat.
Jo, Pudlo, je to hrozné…
Píšu si Lacenkou už od středy… Na vyvolání porodu nastupuje v pondělí…
Jinak tobě se určitě zítra uleví a vše je v pořádku, co vůbec lezeš kam nemáš?
S Lacenkou je to opravdu hodně smutný…
Pudlo !!! Tys vynechala nějakej uktrazvuk??? Není možná!!!
Pudla vynechala, protože musela ležet a nechtěla Kostěje ohrožovat trajdáním ![]()
Duant me v gennetu dela UZ pokazdy a v 20 TT ho zkoumal docela dukladne, mozek, srdce, nejaky organy - ikdyz urcite ne tak dukladne, jako by to delali na tom velkem UZ. Nemeril treba prutoky a velikosti organu. Me v te dobe bylo dost blbe, tvrdlo mi bricho, zejmena vleze na zadech, tak jsem se po dohode s nim na to vyprdla,. nechtelo se mi tam extra jet. Ja bych stejne asi na potrat nechtela, tak doufam, ze zavaznou vadu by Danek videl. Ale mocak mu teda fakt nezkoumal. Zase uz v 18 TT videl penis, tak snad ho ma ![]()
Kami me vlastne neni tak zle… trochu me boli bricho, kdyz kope, ale i to znam a mivam. Spis mam takove rozpolozeni, ze si toho zase vic vsimam, asi je to psychika, nevyspala mam deprese, je mi zima a budto je mi blbe od zaludku, nebo naopak desne zeru, pripadne oboje.