Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pudlo , tady na tý stránce úplně dole máš seznam, co sebou do porodnice do Podolí potřebuješ ![]()
tam zadne kalhotky ani vlozky nejsou, tak myslis, ze je davaj?
Vložky nepotřebuješ, ale ty síťovaný kalhotky ti přidělej asi patery a pak už musíš mít svoje…jsou fakt lepší než normální, protože v tom ty vložky dobře držej…záleží, kolik toho spotřebuješ, jak moc budeš krvácet…
Ty jo, to abych na porod a potřeby měla vyšší dívčí
![]()
Jinak Pudlo, mám metr!!!
Gratuluj!!! ![]()
Kamis ty jsi IT genius !!!! jak jsi to dokazala? Jsi skvelaaaaa! gratuluji !
No jsem debil. Nenapadlo mně udělat to v nastavení, jak se nabízí nad každou diskuzí. Dělala jsem to normálně přes osobní informace, jak je vlevo, váš účet, přihlášení. Lindě to taky nešlo, tak to zkusila takhle a už to bylo ![]()
aha, ja to delala pres to nastaveni. nenapadlo by me, ze te to z ruznejch pristupu hodi jinam…
No nehodí tě to jinam, máš tam taky všechny ty možnosti, jen prostě nefunguje metr…
Tak parada, zacal mi drazdivej kasel - to obvykle mivam v zime, zacne to po prvni ryme a skonci to na jare.
tak co si mam vzit? Na safebryo pisou ze robitussin, ale v AISLP to nedoporucuji a podobny syrup se stejnou ucinnou latkou dokonce specialne nedoporucuji je III trimestru. Koucky ndekde doporucoval Codein, tak v nejhorsim ten.
Bojim se, ze tim kaslem porodim.
-- tak oprava, doporucuje vsechno krome kodeinu
Nepoprodíš! Z léků fakt nevím, to musíš vědět sama líp. Mně se vrátila krásná rýma, jsem pořádně zahleněná
A to jsem myslela, že už se jsem se jí zbavila úplně ![]()
me se metr z baby gaga pro jistotu prestal zobrazovat ten novu cojsem si nasla takynic. Chjo
Holky, nechte toho s těma metrama!!!!!!! Jsem ráda, že já jsem na něj konečně vyzrála ![]()
Madli, najdi si nějakej, ať tam máš dvojčata a ne jednojče
Třeba na http://lilypie.com/…aby_days.php?…