Hysterické těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7354
21.5.09 14:58

dvojcecí na lilipie se mi taky nezobrazuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
21.5.09 15:06

To je divný… Co jsi s tím provedla???? Zkus dát ten kod, kde je URL na začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
21.5.09 15:09

Jdu zmírat do postele, říkejte mi Brouk Blitlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
21.5.09 15:34

ja bych potrebovala amputovat hlavu i s krkem a bylo by mi fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
22.5.09 14:14

Tak ted me pri kasli zaclo bolest bricho, snad jsou to jen brisni svaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
22.5.09 16:38

Pardon ze vam sem lezu, ale sleduju jak se vam dari.. asi jako dalsi 50% emimina.. a Pudlo, na kasel mi krasne pomohl v tehotenstvi Solmucol, je to homeopatikum… a muze se..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
22.5.09 16:44

Pudlo, určitě to jsou svaly. Když mám kašel, tak mně od něj bolí celé tělo, břicho, bedra, žebra pod prsama…

Teruško, neomlouvej se, vpády jsou příjemné :wink:

Jinak u nás proběhl sex :oops: , tak mám obavy. Nějak divně mě bolí a píchá v břiše. Lítám na záchod a kontroluju spoďáry :-( Ještě že jdu v pondělí na UZV…
A kvasinku nebo co mám určitě, chvilku to pálilo jak čert :-( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
22.5.09 17:43

Kamiš tak až ti vyjde pozitivně test na plodovku, tak to je tim, že to reaguje se spermatem :-))))

Teruška ty mě asi moc neznáš, že mi doporučuješ homeopatikum :-))) Nicméně Solmucol není homeopatikum, obsahuje Acetylcystein (ACC)v nehomeopatické dávce - ale je to mukolytikum, já spíš potřebuji antitusika, prestoze jeste trochu vykaslavam, radej se utopim hledem, jen abych Kostejicka nevykaslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
22.5.09 17:50

U nas nic noveho, hystercime furt, jen ted zrovna kvuli jmenum :roll: Jak u blbych.
Vy uz mate vybrano? Kostejicka asi ta baba Knappova nepovoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
22.5.09 17:55

Mame hrubsi okruh. Doufam, ze to bude nakonec ten kluk, protoze s holcicima jmenama jsme na tom o hodne hur. Libila se nam obema Helena, ale to by mela svatek 10 dni po mem TP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
22.5.09 18:46

Kuk, tak jsem zde - hysterická šestinedělka :lol:
nevydržela jsem a volala na OPN, jak se Vítkovi daří a byla jsem ujištěna, že už je růžovoučký a úplně v pohodě… uff! to se mi bude hned líp usínat :wink:

Pudli, tak to už jsi v tom svém „vysněném“ 30tt, že? tak ještě minimálně 7 týdnů vydrž a pak už bude jenom dobře:-)

jak jste tu probíraly porody… holky, mám za sebou 2 císaře, bolest snáším dobře a druhá rekonvalescense byla rychlejší než po prvním císaři a stejně teda nic, co by člověk chtěl zažívat. Takže císař je sice „bezbolestný“, ale potom minimálně 3 dny to není žádná slast…každý pohyb bolí, otočit se na bok je skoro první dny sci-fi…

normální porod jsem nezažila,srovnat nemůžu, ale není pravda, že tě natrhnou vždy, spíše každou prvorodičku nastřihnou preventivně, aby tomu natrhnutí zabránili.

tak a končím, máte tu „přednášku zadarmo“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
22.5.09 18:49

beeuska nejsem, on tem muj metrik nespravne ukazuje, tejde se asi dycky posune v noci na ctvrtek :-) jsem 28+5. Ale uz se to krati. psychicky bych byla v pohode, nebejt ted toho kasle. Bohuzel se me drziva dlouho, trak doufam, ze to ted bude výjimka aze prejde. Mam doma 3 druhy antitusik, budu je stridat, aby toho nebylko na Kostejicka moc.

Ruzovouckej Vitecek - ty jo, ja se ted ze vseho rozneznuju :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
22.5.09 18:56

Ty jo, rozněžnělá Pudla… to jsou věci :D
můžu sem hodit dnešní fotku? :wink:

no, tak 29tt, ještě „kousek“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035