Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je divný… Co jsi s tím provedla???? Zkus dát ten kod, kde je URL na začátku
ja bych potrebovala amputovat hlavu i s krkem a bylo by mi fajn
Tak ted me pri kasli zaclo bolest bricho, snad jsou to jen brisni svaly.
Pardon ze vam sem lezu, ale sleduju jak se vam dari.. asi jako dalsi 50% emimina.. a Pudlo, na kasel mi krasne pomohl v tehotenstvi Solmucol, je to homeopatikum… a muze se..:)
Pudlo, určitě to jsou svaly. Když mám kašel, tak mně od něj bolí celé tělo, břicho, bedra, žebra pod prsama…
Teruško, neomlouvej se, vpády jsou příjemné ![]()
Jinak u nás proběhl sex
, tak mám obavy. Nějak divně mě bolí a píchá v břiše. Lítám na záchod a kontroluju spoďáry
Ještě že jdu v pondělí na UZV…
A kvasinku nebo co mám určitě, chvilku to pálilo jak čert
![]()
Kamiš tak až ti vyjde pozitivně test na plodovku, tak to je tim, že to reaguje se spermatem ![]()
Teruška ty mě asi moc neznáš, že mi doporučuješ homeopatikum
Nicméně Solmucol není homeopatikum, obsahuje Acetylcystein (ACC)v nehomeopatické dávce - ale je to mukolytikum, já spíš potřebuji antitusika, prestoze jeste trochu vykaslavam, radej se utopim hledem, jen abych Kostejicka nevykaslala.
U nas nic noveho, hystercime furt, jen ted zrovna kvuli jmenum
Jak u blbych.
Vy uz mate vybrano? Kostejicka asi ta baba Knappova nepovoli…
Mame hrubsi okruh. Doufam, ze to bude nakonec ten kluk, protoze s holcicima jmenama jsme na tom o hodne hur. Libila se nam obema Helena, ale to by mela svatek 10 dni po mem TP.
Kuk, tak jsem zde - hysterická šestinedělka ![]()
nevydržela jsem a volala na OPN, jak se Vítkovi daří a byla jsem ujištěna, že už je růžovoučký a úplně v pohodě… uff! to se mi bude hned líp usínat ![]()
Pudli, tak to už jsi v tom svém „vysněném“ 30tt, že? tak ještě minimálně 7 týdnů vydrž a pak už bude jenom dobře:-)
jak jste tu probíraly porody… holky, mám za sebou 2 císaře, bolest snáším dobře a druhá rekonvalescense byla rychlejší než po prvním císaři a stejně teda nic, co by člověk chtěl zažívat. Takže císař je sice „bezbolestný“, ale potom minimálně 3 dny to není žádná slast…každý pohyb bolí, otočit se na bok je skoro první dny sci-fi…
normální porod jsem nezažila,srovnat nemůžu, ale není pravda, že tě natrhnou vždy, spíše každou prvorodičku nastřihnou preventivně, aby tomu natrhnutí zabránili.
tak a končím, máte tu „přednášku zadarmo“ ![]()
beeuska nejsem, on tem muj metrik nespravne ukazuje, tejde se asi dycky posune v noci na ctvrtek
jsem 28+5. Ale uz se to krati. psychicky bych byla v pohode, nebejt ted toho kasle. Bohuzel se me drziva dlouho, trak doufam, ze to ted bude výjimka aze prejde. Mam doma 3 druhy antitusik, budu je stridat, aby toho nebylko na Kostejicka moc.
Ruzovouckej Vitecek - ty jo, ja se ted ze vseho rozneznuju ![]()
Ty jo, rozněžnělá Pudla… to jsou věci ![]()
můžu sem hodit dnešní fotku? ![]()
no, tak 29tt, ještě „kousek“ ![]()