Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to mi povidej Beu, myslela jsem, ze budu mit infarkt. Ja jsem si vzdycky myslela, ze nejvetsi strach budu mit v prvnim trimestru, ale ba ne, nejvetsi strach mam ted. Vcera v nemocnici slouzil i muj doktor, kdyz me videl, tak se me zeptal, co jsem si na ne zase vymyslela. Totalni hysterka. Ale byla tam moc hodna sestricka, a ta me porad uklidnovala, ze mam na hysterii po trech potratech narok.
Smilli, to víš, že máš… já byla taky hysterická po celé tohle těhu, prostě jsem věděla, že si bud po UZ ve 32tt oddechnu nebo ne…
ale ty už jsi svoji „hranici“ překročila, takže bude už jen dobře!
Smilla ty jsi teda dobrodruh - helůe ja mela desne tlaky na konecnik taky kolem toho 20 TT, to jsem mela i rozsireny ten dolni segment, pak se to nejak zlepsilo, kluk se uvelebil nejak vejs a po teto strance je mi lip. A taky me juz nekope primo do cipku, protoze podle me uz nemuze natahnout nohy pod sebe a dycky tam ma natlacenou hlavu nebo zadek.
Ohledne toho tvrdnuti zpetne premyslim, jestli mi v ty dobe bricho vubec tvrdlo - ale asi jo. Gynekolog to taky nahmatal. Ale urcite ne tak casto, jak jsem si myslela.
Pudli, doktorce za každou návštěvu platím 150 euro, takže ještě aby mi nevyhověla
Dokonce mi zkoumala i ve 14tt pohlaví, chudina se s tím mordovala asi 15 minut, ale našla!!!! Ted už budu chodit k doktorovi jen v CR, tak to zkusím i na něj s tou šnůrou, sem zvědavá, co mi na to řekne ![]()
hele holky kolem toho 28 TT, zvladate se jeste holit? teda pokud se vubec holite.
Ja se dycky na gyndu holila, prislo mi to takove slusne vuci doktorovi, ale tedka nejen ze si tam nevidim, ale pomalu tam prestavam dosahovat. Tak premejslim, ze se na to asi pomalu vykaslu.
Pudli, tak já to zatím zvládám, ale při malém, když jsem byla tak ve 32tt, tak jsem si musela dole držet zrcátko ![]()
Pudli den před porodem jsem svýho muže prosila, ať mi ostříhá nehty na nohou, páč jsem si tam nedošáhla. Nechtěl
. Ale přemluvila jsem ho, že co kdybych třeba začla rodit, tak ať na doktora nevytahuju takový hnusný drápy. Ještěže to udělal
.
Holky, stěry mám v pořádku komplet, nejen na kvasinku. Takže záhada. Asi jsem citlivější nebo co
A nesvědí to, jen pálí. Ale ne pořád, třeba ob den… Tak nevím ![]()
A Džakarta bude nejspíš fakt holka
Ale nechtěla se moc ukázat, vystrkovala na nás zadek
Takže na jisto to není, radši to pořád beru 50/50 a počkám si na screening ve 20tt, to už budu vědět stopro ![]()
Kami , ona prej se ta kvasinka nemusí někdy prokázat, protože je nějaká choulostivá či co, a nemusí tam při transportu vydržet
![]()
Duant, dík za uklidnění
Já jsem taky choulostivá a a transport vydržím, takže ona je spíš přelétavá
![]()
Tak jsem se objednala na prvni kontrolu v Podoli na 16.6 - budu 32 TT, pani mi rikala, ze prej normalne berou az od 37 TT a ze MUSIM mit doporuceni a ptala se kvuli cemu to je, ja rekla, ze kvuli zkracenemu cipku - ona se jeste jednou ptala, jestlu URCITE BUDU MIT DOPORUCENI aby z toho nebyl nejakej maler … …hehe, tak Danek mi snad doporuceni napise, ale zajimalo by me, co udelaji, az zjisti, ze mam cipek v pohode … no nemam z toho uplne dobry pocit.........
Kami nic nezkazis, kdyz se budes mazat nejakym clotrimazolem. treba mas tu kvasinu jen zevne a oni ti delali ster z cipku.
Zevně mažu. právě proto mně to vadí ob den. Jeden den mažu, tak druhý den dobrý a pak už to zase cejtim
![]()
A proč chceš do Podolí na KO?
Kami protoze me danik slibil peci v gennetu jen do 30 TT…
kvasina se ma prej lecit 14 dni bez prestavky.....
Pudli, no jo, na péči u Daňka jsem zapomněla… Mazat 14 dní v kuse se mi nechce
No ale budu muset vyzkoušet ![]()