Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Oki, dekuji za uklidneni ![]()
Ja si taky rikam, ze zalezi jak ten doktor oznaci ty dva merici body na displeji…milimetr sem tam a je to.
Uz se docela tesim na ten screening, ze uvidim mimco trosku zblizka…zatim mi doktor ukazuje jen jakousi „bramboru“ na monitoru a ani nepoznas kde by mohlo byt co ![]()
Holky tak dneska me bolej lejtka - diferencialni diagnostika :
tromboza žil - bych snad nemela na obou stranach, ale pri me smule…
chripka …teplotu nemam
tak ze by namozene? ale od ceho? vcera jsem vysla miniaturni kopecek, ale od toho to snad nemuze bejt .....
dneska samozrejme malo pohybu (je dopoledne)
vytok - jsem si schvalne nevzala vcera utrous, abych videla, co ze me tece bez nej - a tece to furt ..... tak nevim nevim, jestli vydrzim s kontrolou do patku…
Tak dneska mame zase klidnejsi den my … a ja zacinam byt neklidna.
Pudlo dyť si 20 tejdnů ležela, tak je jasný, že i malý kopeče=bolavý nohy ![]()
Hele nechceš si v podpisu upravit link na Hysterický těhule? Já než vás najdu, to víš Alzheimer ![]()
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, jestli si náhodou s Kouckým už netykáš
![]()
Kadla hele nahodou jedna snazilka z psychiky se s nim zna osobne - radej nebudu jmovat.
Kostěj dneska kope jako s dobrou frekvenci, ale jen tal velmi jemne, obvykle radi a toci se … tak snad je to tim vetsim mnozstvim plodovky, coz nekoreluje s mou teorii, ze mi neustale odteka… no hystercim
Pudloslava píše:
Tak dneska mame zase klidnejsi den my … a ja zacinam byt neklidna.
Teda ne, ze by to byla sranda, ale formulace je hezka. Stejne nepochopim, ze ten fonendak jeste doma nemas.
Pudli, fakt Te jeste ta symfyza neboli? Me uz to boli docela fest, i kdyz lezim.
Nejak se uz rozpadam.
Baba ja si ho ted nemam jak opatrit…
ltebe vyslovene boli ta kost? Me kdyz boli v podbrisku, tak vetsinou po stranach
ahojky devcata, tak jsem porad neklidna, vetsina cekajicich maminek pise, ze jim brisko tvrdne, kdy neco delaji.. Ja nedelam cely den nic, protoze jsem na rizikovym a mam vse zakazane. Ale me devcata, kdyz tvrdne (spon mi to tak pripada) kdyz jdu spat, nebo lepsi, kdyz spim. Je to normalni??? V kolikatem mesici vam tvrdlo brisko?? Bolelo vas??? Dekuji
""http://tickers.baby-gaga.com/p/dev300pr___.png:http://tickers.baby-gaga.com/…300pr___.png
Pudli, tak já to včera zakřikla, s tím, že se mrnous nehýbe, to co předváděl večer, sem myslela, že mi prokopne břicho!! Kopal snad hodinu v kuse, sem usla v jednu ráno. Takže ted nevím co je lepší, to slabé štouchání a panika, že se něco děje, nebo ty kopance a nespavost ![]()
Deri taky muzes zkombinovat kopance s panikou, ze se neco deje.
Pudli, boli me ta pitoma kost nebo chrupavka nebocototamvlastne je. Ono to je asi normalni, ale je to neprijemne. Jaktoze to jeste nemas?
Mico, ja uz sem z toho tvrdnuti a kontrakci tak zblba, ze Ti neporadim. Mam bricho tvrdy at neco delam nebo lezim jako placek, i kdyz se v noci vzbudim, tak je sutrovaty. Ono je to do jiste miry normalni, zalezi jak caste to je a jestli to boli.
Tak jsme si radeji udelali vylet do Podoli - a prej dobry, Kostej ma 1200g. Monitor dobrej, ale opravdu se dnes prestal otacet, jen kope nozickama - normalne mel takove velke pohyby, tocil se, cele bricho se vlnilo - dnes se ani neotocil cestou v aute - coz obvykle dela, zustal hlavou nahoru, jako celej den. Tak se asi dozvedel, ze v III trimestru uz se dite tolik netoci.
Mica ja to mam naopak, v noci mam obvykle bricho tvrdy, kdykoliv se probudim (nevim, jestli me teda neprobouzi to tvrdnuti - ale myslim si, ze ne.
baba tak ja si to teda poridim
Ikdyz teda mozna ze mi to nezacne, protoze vim, ze to mas ty uz delsi dobu a ze se nic nedeje.
deri baba ma pravdu, ono totiz dite prej hodne kope, kdyz se mu neco deje
Sakryš a co se mu může dít???? holky poučte mě, já si myslela, že je jen víc aktivní, ikdyž to kopání bylo hrozné!! Dneska v noci už to bylo lepší, ale taky to nebyly žádné slabé kopanečky ![]()
deri se ti mrcha nejspis mstí. nebo hleda polohu, protoze se chysta za tejden zamrznout, jasko kostěj. nejspis.
koucky pise, ze problem je az po x hodinach nepretrzitych desne silnych bolestivych pohybu, ale ze to je vzacne…
tak já to měla asi hodku v kuse, tak snad je mrnous v pořádku, dneska už je klídek. Od kdy se mimi otáčí hlavou dolů?? Moje už bylo otočené před 10 dni na UTZ, ale to se může ještě otočit zase naopak, že?