Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já měla kolikrát atrakci na 2 hodiny, to nebylo vyjímečné, ale šlo to opravdu docela rychle 3 týdny s mými i manželovými nocemi a opravdu dnešní noc - odměna. I poslední 4 noci byly už mnohem, mnohem lepší. Přeji pevné nervy. Já chodila nabírat sílu dopoledne s malou, když šla spát.
@Kájín
Ahoj, pročítám si tuto diskuzi, protože mě v nejbližší době čeká to samé. Mohu se zeptat, zda při tvém návratu do ložnice spala dcera pořád celou noc? Jak píšeš, že kojíš ve 4h ráno… Není to pořád bráno jako noční kojení nebo to budete vylepšovat, aby vydržela spát až do těch 7 bez kojení?
@esteelauder Tak po mém návratu do ložnice /asi po 3 týdnech/ spala pořád stejně. Navíc jsme teď byli na dovolené a tam spali v jedné ložnici. Kojení ve 4 je určitě bráno jako kojení noční, ale já nechtěla odbourat noční kojení vůbec, to už bych moc nekojila, takže jsem za noční kojení ráda. Jen jsme už nechtěli kojení 3-5× za noc. 2 jsou pro mne maximux, a to se nám stále daří dodržovat. Dokonce už asi pochopila, že se kojí jen max. 2×, takže už nedělá scény. Když se vzbudí po 3. hodině ranní, ví, že jí na kojení vezmu, takže se to obejde bez řevu, a hned po kojení zase hezky usne.
Přeji pevné nervy.
@Kájín
Děkuji za info. Už 5 dní kojíme po 6h ranní a celkem v pohodě to probíhá musím říci
.
@esteelauder Tak to moc gratuluji. To jsme přišla s odpovědí s křízkem po funuse, ale byli jsme s malou v Tatrách.
@Kájín
Já si ji ráda přečtu, zajímalo mě to. Nakonec to šlo/jde docela dobře, čekala jsem větší kravál ![]()
@esteelauder Pokud je to nad tvé očekvání, moc gratuluji. Taky to šlo metodou odstěhování z ložnice?
@Kájín
Jo jo, pořád spím v ložnici. První dva dny vstával manžel, třetí den byla služba na mně a po několika neúspěšných pokusem o uspání jsem musela nechat malého chvíli"vyřvat", protože jiná možnost už nebyla a další dny už to bylo lepší a lepší.
@Kájín
Dneska jsme vstávali 4×…
Ještě, aby odpadla ta drobná probuzení a bude to prima
.
@esteelauder Asi bylo něco ve vzduchu, protože my také
Sice jsem kojila až 3,30, ale předtím několik vstávání a jeden delší výstup. Pak ještě nad ránem.
@Kájín Čoveče, tak jsme se vrátili do ložnice a zas to buzení začalo, asi budeme muset dudánka přesunou do pokojíčku ![]()