Nečekaně hysterka u porodu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3358
15.1.10 09:26
Týja píše:
Přesně, porodíš a bude. Jasně, bolí to jak krááááva, ale je za to velká odměna :lol:

Kdysi jsem na téma bolesti u porodu slyšela vtip, kterým manžel „straší“ těhotné kamarádky.

Takže přijde prvorodička k lékaři a ptá se ho jak bolí porod, ten odpoví: „chytněte se za hroní ret a dejte ho na špičku nosu“. Pacientka odpoví, že je to opravdu dost nepříjemné. Načež dokor řekne " a teď si ten ret přetáhněte přes hlavu".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
16.1.10 21:14
levi píše:
Týja píše:
Přesně, porodíš a bude. Jasně, bolí to jak krááááva, ale je za to velká odměna :lol:

Kdysi jsem na téma bolesti u porodu slyšela vtip, kterým manžel „straší“ těhotné kamarádky.

Takže přijde prvorodička k lékaři a ptá se ho jak bolí porod, ten odpoví: „chytněte se za hroní ret a dejte ho na špičku nosu“. Pacientka odpoví, že je to opravdu dost nepříjemné. Načež dokor řekne " a teď si ten ret přetáhněte přes hlavu".
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jé děkuji to mi pomohlo :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
16.1.10 21:31

Ahoj,
já přidám tak trochu pohled z druhé zstrany - z pozice tiché rodičky ;) Já jsem opačný extrém - tj. že u porodu jsem nevydala ani hlásku, kontrakce jsem prožívala tak, že jsem se možná akorát jinak zatvářila (to neznamená, že mě to nebolelo - bolelo asi jako všechny ostatní, jenom jsem si představila, že jsou i horší typy bolestí - např. když někomu uříznou nohu apod.), což se PA vcelku líbilo. Já to tak mám skoro u všeho - pokud nemusím, tak žádné zvuky nevydávám ;)

Když jsem rodila poprvé, tak jsme se tam sešly dvě maminy - v jednom sálu já, v druhém rodička, která si taky pořádně zařvala (musím přiznat, že tolik sprostých slov jsem v životě neslyšela ;)).
Tak jsem se pak ptala PA, jak to tam mají z tohoto hlediska. A říkala, že takových rodiček, co si dost zakřičí a zanadávají, jsou tam mraky (ne-li většina), že spíš já jsem byla extrém. Jsou na to zvyklé. A to musím říct, že tam měli maminu, která jim na lůžku neudržela klystýr, PA dostala pěknou spršku :poblion: , a prý i to bylo v pohodě. Takže se opravdu nemáš za co stydět. Mně jako prvorodičce to tehdy připadalo docela strašidelné, když někdo v porodnici křičel jako u mučení, protože jsem nikdy nic podobného neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
23.1.10 22:46

čauky tak já těsně před odchodem na porodní sál prosila doktora at mi něco píchne, že už to nevydržím. Než doktor něco vymyslel, tak přišla porodní asistentka, strčila do mě prst a říkala, paráda jdeme rodit. Na porodním sále jsem nemohla tlačit, prostě to nešlo. Nakonec mě 2 asistentky hupsly na břicho a bylo to. A to jsem ještě asi 5 minut předtím volala na doktora, že už nemůžu, ať mi nějak pomůže. Doktor mi na to řekl, že to v pohodě zvládnu. Pak si to pochvaloval, jakej to byl krásnej porod a štupoval mě asi 40 min. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
23.1.10 23:00

přidám dvůj zážitek… porod jsem měla naštěstí rychlí ale pěkně jsem si zakřičela a dostala mě reakce jedné sestřičky při kontrakci, jedné z posledních… ,,V klidu maminko nekřičte v klidu,,mě v tu chvíli nebolet všechno všude nevi co bych jí provedla :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
25.1.10 15:13
gggala píše:
Ahoj já teda ještě nerodila ,teprv mě to čeká,ale když jsem se já zeptala ňáký tý co rodila tak mi většinou říkaj,že na sále byly tak 10min a bylo to 3×zatlačily!!
A když to tak tady čtu tak mi teda pěkně lžou :-?
a já která tvrdím,že by mě nasralo kdybych nerodila normálně po těch 9 měsících tak by mě to teda pěkně nas… a že žádný léky na bolest a už vůbec ne císař..tak po téhle diskuzi měním názor :cry: :cry: :cry: Já nechci nikdy rodit klasicky a asi nechci rodit vůbec :oops: :oops: Ode dneška mám největší strach z porodu :-( :-( :-( :-(

neboj já to mněla rychlí jak říkaly kamarádky 3× jsem zatlačila a byl venku sice jsem si pěkně zařvala ale to mi nevadilo oni jsou zvyklí :-)

• Citovat
  • Upravit
IMI
2766
26.1.10 12:47

Ahoj,
no tak ja co si vybavuju, tak sem si asi zaknikala, nic desnyho, ale kdyz pak ve finale do me doktor strcil obe ruce, aby nahmatal kde ma kluk oblicej, to uz sem rvala jak krava az se vsichni pritomni uchechtavali. Ale jinak nic dramatickyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
3.2.10 21:41

je pravda, že každá to prožívá jinak..ale nechápu když někdo řiká, že by porodní bolesti přirovnala k bolestem při menstruaci :roll: moje kamarádka rodila a prej u toho ani necekla!!! Nechápu :nevim: já šla rodit s tim, že nejhorší jsou právě ty bolesti a samotný porod už je brnkačka :zed: kdo to řek? :-D takovou bolest jakou jsem zažila nemůžu nikomu popsat..a to si pište, že jsem řvala jako pominutá…každý zatlačení bylo jako by vás tam dole někdo řezal :cry: :cry: myslela jsem, že se roztrhnu!!!!a oni pořád at tlačim spodem a neventiluju to pusou..ale copak to bylo možný? :nevim: zkrátka nejhorší chvíle mýho života! No ale pak už na mě PA houkla at se naštvu a zabejčim, že už toho má ten prcek taky dost :think: tak jsem se vylekala, asi 2× zatlačila i přes tu strašnou bolest a malej byl na světě :palec: trošku přidušenej, ale byl :potlesk: no a šití? to bylo taky hodně nepříjemný. Vzpomínám si ,že jsem je prosila, at už mi daji pokoj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
3.5.11 21:50

Musim říct,že mě tahle diskuse pobavila a zároveň i trochu uklidnila.Bojim se,že budu při porodu hysterka,tak teď alespon vim,že nebudu jediná :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
3.5.11 22:01

Já teda taky ke konci už nebyla příjemná a prý jsem při porodu oznámila že už končím a nepokračuju:-) porodní asistenka pak říkala že jsem porodila dítě že to mě omlouvá, hlavu bych si z toho nedělala… jsou na to zvyklý, je to adenalin… přeju ať další porod proběhne klidně a v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
3.5.11 22:02
Daniella82 píše:
Musim říct,že mě tahle diskuse pobavila a zároveň i trochu uklidnila.Bojim se,že budu při porodu hysterka,tak teď alespon vim,že nebudu jediná :oops: :-)

nebudeš jediná :mrgreen: jen si ulev,to pomáhá!!já špačkovala stále,rodila jsem kolem 1hodiny raní a doktor měl kávičku,tak jsem na sestru řvala,ať dopije to zasraný kafe a vlítne na mě.. :mrgreen: ale taky jsem slyšela rodit snědou,to je nářez.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
3.5.11 22:09
terdule píše:
Daniella82 píše:
Musim říct,že mě tahle diskuse pobavila a zároveň i trochu uklidnila.Bojim se,že budu při porodu hysterka,tak teď alespon vim,že nebudu jediná :oops: :-)
nebudeš jediná :mrgreen: jen si ulev,to pomáhá!!já špačkovala stále,rodila jsem kolem 1hodiny raní a doktor měl kávičku,tak jsem na sestru řvala,ať dopije to zasraný kafe a vlítne na mě.. :mrgreen: ale taky jsem slyšela rodit snědou,to je nářez.. :mrgreen:

Já jsem právě dost velká hysterka i normálně,tak se bojim co předvedu u porodu za rodeo :mrgreen: navíc hodně nízkej práh bolesti,když mi berou krev omdlívám,tak jsem na to zvědavá.A slyšela jsem,že cikánky moc neřvou,nejhorší jsou prý učitelky-nevím co je na tom pravdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
3.5.11 22:15
Daniella82 píše:
terdule píše:
Daniella82 píše:
nebudeš jediná :mrgreen: jen si ulev,to pomáhá!!já špačkovala stále,rodila jsem kolem 1hodiny raní a doktor měl kávičku,tak jsem na sestru řvala,ať dopije to zasraný kafe a vlítne na mě.. :mrgreen: ale taky jsem slyšela rodit snědou,to je nářez.. :mrgreen:
Já jsem právě dost velká hysterka i normálně,tak se bojim co předvedu u porodu za rodeo :mrgreen: navíc hodně nízkej práh bolesti,když mi berou krev omdlívám,tak jsem na to zvědavá.A slyšela jsem,že cikánky moc neřvou,nejhorší jsou prý učitelky-nevím co je na tom pravdy :mrgreen:

jen jim to tam nandej,že si vydupali prachy a hovno dělají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
3.5.11 22:15

Rodila jsem u Apolináře 2008 a porodní box mají jen slabé příčky vedle rodila mamina dřív než já a DR jí normálně propleskla se slovy už neřvěte a tlačte 8-o
Když to přišlo na mně po 12 h v boxu kdy jsem už byla na pokraji sil a mněla teprv rodit tak jsem se tak bála,že mně proplesknou,že jsem jen kuňkala auauaua promiňte promiňte auauaua příde mi to dnes sranda jestli budu rodit znova a to bych moc chtěla(zatím se nedaří) tak si taky pořádně zařvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
3.5.11 22:17
Blanka S píše:
Rodila jsem u Apolináře 2008 a porodní box mají jen slabé příčky vedle rodila mamina dřív než já a DR jí normálně propleskla se slovy už neřvěte a tlačte 8-o
Když to přišlo na mně po 12 h v boxu kdy jsem už byla na pokraji sil a mněla teprv rodit tak jsem se tak bála,že mně proplesknou,že jsem jen kuňkala auauaua promiňte promiňte auauaua příde mi to dnes sranda jestli budu rodit znova a to bych moc chtěla(zatím se nedaří) tak si taky pořádně zařvu

Tak to mi přijde trošku drsný proplesknout ženskou u porodu, bych ji to asi při kontrakcích vrátila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí