Nečekaně hysterka u porodu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2785
3.5.11 22:20
Blanka S píše:
Rodila jsem u Apolináře 2008 a porodní box mají jen slabé příčky vedle rodila mamina dřív než já a DR jí normálně propleskla se slovy už neřvěte a tlačte 8-o
Když to přišlo na mně po 12 h v boxu kdy jsem už byla na pokraji sil a mněla teprv rodit tak jsem se tak bála,že mně proplesknou,že jsem jen kuňkala auauaua promiňte promiňte auauaua příde mi to dnes sranda jestli budu rodit znova a to bych moc chtěla(zatím se nedaří) tak si taky pořádně zařvu

Teda to mi přijde taky dost drsný,takhle rodičku proplesknout zato že si zařve.To bych jí nedarovala :cert:
Hlavně jsem si myslela,že v porodnici by měli být zvyklý na ledacos :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
3.5.11 22:21

drsný to možná je,ale ony ty ženský jsou opravdu některý hysterky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
3.5.11 22:23
terdule píše:
drsný to možná je,ale ony ty ženský jsou opravdu některý hysterky :think:

To sice některý jsou hrozný ale každej má jinej práh bolestivosti a musejí s tím počítat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
3.5.11 22:24

no tyy wole, tak to je na me silny kafe! bych je poslala do hajzlu, zlata porodni garzonka v PODOLI!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
3.5.11 22:26
say píše:
terdule píše:
To sice některý jsou hrozný ale každej má jinej práh bolestivosti a musejí s tím počítat

oni s tím počítají,ale ženská která je moc,to asi jinak nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.5.11 22:30

Já si také pěkně zařvala u prvního porodu.Když jsem u druhého šla na sál,první co jsem řvala bylo,že chci epidurál!!Chvilku nechtěli,ale já si ho vyřvala!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
3.5.11 22:32

bababa nj ale kdyz ti ho nedaj, ja ho teda nemela jsem se mohla posrat:D ani oxytocin a prej nejaky analgetikum nezabralo po 16hodinach jsem rvala ze chci cisare:D prej to zvlaadnete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
3.5.11 22:39
terdule píše:
say píše:
terdule píše:

No jasně, já teda bych asi pí doktorce neno doktorovi facku s chutí vrátila :mrgreen: . Nikdo nemá právo ti dát u porodu facku.....
Doufám, že nejseš poroní asistentka, nebo zdravotní sestra.
Na onkologii bys např. taky lidi fackovala?

• Citovat
  • Upravit
23033
3.5.11 22:40

proc zrovna na onkologii?:D to je trochu blby prirovnani

Příspěvek upraven 03.05.11 v 22:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
3.5.11 22:41
byron píše:
terdule píše:
say píše:
terdule píše:
No jasně, já teda bych asi pí doktorce neno doktorovi facku s chutí vrátila :mrgreen: . Nikdo nemá právo ti dát u porodu facku.....

to nejsem :mrgreen: ale co s hysterkou u které to nejde podobrém a nespolupracuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
3.5.11 22:44
Monjie píše:
proc zrovna na onkologii?:D

Tak taky občas lidi křičí bolestí.....I když je to jiné, samozřejmě.
Mě zaráží, jak ženská může schvalovat, že ženskou někdo porpleskne u porodu, nechápu......

Porod bolí jako blázen, nejde snad ani vydržet potichu. A nehody se stávají, vždyt je to přirozený. Mě překvapuje, že za to někdo ještě nosí nějaké balíčky personálu? To snad jedině za to, že byli milí a příjemní a že díky nim jsem porodila v klidu a ve zdraví ne?

• Citovat
  • Upravit
byron
3.5.11 22:45
terdule píše:
byron píše:
terdule píše:
say píše:
terdule píše:
to nejsem :mrgreen: ale co s hysterkou u které to nejde podobrém a nespolupracuje?

Tak jí mají navodit takovou atmosféru a chovat s etak, aby maminka nepanikařila, že???
Někomu dát facku, to je vrchol

• Citovat
  • Upravit
1249
3.5.11 22:46
byron píše:
Monjie píše:

Mě zaráží, jak ženská může schvalovat, že ženskou někdo porpleskne u porodu, nechápu......

Porod bolí jako blázen, nejde snad ani vydržet potichu. A nehody se stávají, vždyt je to přirozený. Mě překvapuje, že za to někdo ještě nosí nějaké balíčky personálu? To snad jedině za to, že byli milí a příjemní a že díky nim jsem porodila v klidu a ve zdraví ne?

tak je rozdíl zakřičet si a mít hysterák… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
3.5.11 22:50
terdule píše:
byron píše:
Monjie píše:

Porod bolí jako blázen, nejde snad ani vydržet potichu. A nehody se stávají, vždyt je to přirozený. Mě překvapuje, že za to někdo ještě nosí nějaké balíčky personálu? To snad jedině za to, že byli milí a příjemní a že díky nim jsem porodila v klidu a ve zdraví ne?

A prosím tě tys tam byla, že dokážeš posoudit, nakolik ta maminka byla hysterická?
Já bych se ani nedivila, kdyby měl personál špatnou náladu a maminka je štvala......

• Citovat
  • Upravit
1249
3.5.11 22:52
byron píše:
terdule píše:
byron píše:
Monjie píše:

A prosím tě tys tam byla, že dokážeš posoudit, nakolik ta maminka byla hysterická?
Já bych se ani nedivila, kdyby měl personál špatnou náladu a maminka je štvala......

já nemluví o konkrétním případu…brou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky