Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Icandy Peach?
Přidejte zkušenost s Icandy PeachAhoj holky,
máte někdo orig. fusak na peach 4kolku - sporťák? jak dlouho vám vydržel? jinak pouze na zimu nebo i na podzim?
Je to brzo, ale přemýšlím o koupi fusaku nebo nánožíku. co by vydrželo nejdéle. jinak malé bude v zimě 1 rok. Jinak máte tipl na nějaký jiný fusak, aby vydržel co nejdéle. Origoš fusak chci hlavně z důvodu, že mám slunečník modro/zelené barvy a jako komplet to vypadá hezky
Jinak mám černý kočárek, takže doplňky, které by na léto kočárek oživili
Děkuji předem za jakýkoliv tip
Upřímně teda nevím, jestli často využiješ, že ti ladí slunečník a fusak
My máme Kaarsgaren a jsem s ním spokojená, mají i hodně barev. Kolem nás mají kamarádky často Emitex. Ale jinak můj tip je e-shop Pinkie. Máme od nich nánožník, vložku do kočárku, tašku. Ale ladíme do růžové ![]()
@clarrah Heheh… no na chladnější jarní den nebo podzim - to jde i slunečník i ten fusak:D Slunečník už mám, ale barevně chci něco, co by tomu odpovídalo a zatím jsem nenašla, tak ještě přemýšlím. Chci spíše deku na léto, ale ten nánožík a fusak budu nejspíše taky kupovat. Nejlépe, kdyby mi vydržel do příštího jara.
Ten originál je dlouhý 90 cm, ale neumím si to moc představit.
Můžu se zeptat na ten nánožík a případně fotku? Já koukala zatím na ten na míru šitej od Danielka web. Děkuji
http://www.pinkie.cz/…vrstvou.html
My máme tento. Tedy nesedí úplně, ale myslím, že to půjde vychytat. Já to zatím neřešila, nebylo třeba, ve sporťáku vozím už od teplého počasí. Mají ale moc hezké barvy a vychytávečky, tam se dá doladit mnohé.
@clarrah děkuji…
pinkie a barvy jsou na mne moc zářivé (nebo se to na netu zdá být)… a v okolí nemá nikdo nic od pinkie… zato od emitex apod hodně, takže ještě popřemýšlím ![]()
Nejsnadnější je vizuální fotka jak to vypadá ![]()
Naše doplňky od Pinkie jsou vidět na str. 12 této diskuze, rukávník a taška.
@TuLin Ahojky, jen chci říct, že slunečník je úplně strašněj, mám taky iCandy, vyjela jsem poprvé ze slunečníkem a horší satelit jsem neviděla
pořád jsem ho musela držet, aby malé nesvítilo do očí a vůbec nedrží na místě, lepší je clona, jinak fusak mám Lodger Bunker a je super ![]()
@guesssgirl Máš clonu na iCandy? Jakou značku? Já chtěla koupit, ale nenašla jsem žádnou, která by na něj seděla a šla přichytit. Tu celokočárovou UV clonu mám doma, ale spokojená s ní nejsem, resp. nebyla jsem, když jsem používala kočár v srpnu pro novorozeně, v kočáru se pod tím dělalo strašně horko. Teda tak nevím, teď jsme doobjednávali slunečník, především kvůli tomu, že pojedeme na tři týdny do Řecka, tak kdyby malá spala v kočáru, jako pojistku, že bude ve stínu (třeba kdyby usla) jsem právě chtěla slunečník. Tak váhám.
@clarrah Tak já jsem si ji objednala teprve, prý by na to měla sedět http://www.mimibazar.cz/foto.php?… tak doufám, že bude
s tím slnečníkem mi to fakt nevyhovuje. Tak až mi dojde, dám vědět. Ale myslím si že tady ta od Emitexu http://www.mimibazar.cz/foto.php?… by tam taky měla sedět, na těch většíh úchytech.
Jee tak pak dej, prosím, vědět. Se mi líbí i barevné varianty. ![]()
@clarrah určitě, mě taky, ale mám hnědej kočárek a takovou khaki tašku, tak už by těch barev bylo moc
nakonec se nám narodila holčička, původně jsem barevně kupvla pro kluka ![]()
Holky, tak mě ještě napadla jedna taková věc, jak Vaše děti reagují na to, když se sporťák ICandy dá do lehu, tak mají zvednuté nožky? Nevadí jim to? (Nevím, jestli to popisuju správně a zdali mě chápete, takže přidávám obrázek od Erbové, kde jí dítě spí a má nožky zvednuté.) ![]()
@azashaq tak přesně tenhle mám
malou jsem ve sportáku měla zatim dvakrát a v pohodě i usnula úplně až v lehu ![]()