Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Icandy Peach?
Přidejte zkušenost s Icandy Peach@Linush píše:
Tak na Nuna Rasperry jsem se už taky dívala, jen by mě zajímalo, jak je k podvozku přiďelaná ta sedačka? Jelikož mám od Nuna jen ten podvozek na autosedačku.
iCanďáka máme v černé barvě plus jsem si objednala růžovo-černé doplňky, takže už se taky nemůžu dočkat na jaro až vyjedeme
Ta sedačka je tam navlíklá, já jsem si taky kupovala tyhle golfky kvůli tomu, že se tam dá dát vajíčko, nakonec jsem nevyužila ani jednou..teď se mi líbí ta fialová barva z nové kolekce, my původně čekali kluka, nakonec je z toho holka, tak jsem ráda, že jsem nekoupila ten modrozelený, jak jsem chtěla
![]()
@Linush píše:
Ta wineberry? Jo, barva je pěkná, ale ta raspberry taky.
Nene myslela jsem tu fialovou, nebo lila u iCandy u té nové kolekce ![]()
Aha
Tak iCandy fialový jsem viděla v reálu v prodejně, ale bála bych se, že bude za chvíli špinavý, jelikož je dost světlý. (lila no
). Kdybych žila někde, kde je celoročně teplé počasí, tak ho beru ![]()
Ahoj všem, přemýšlím o kočárku a icandy peach jogger se mi moc líbí, chtěla jsem se zeptat jestli je vhodny i do terénu? Bydlíme na vesnici a potřebovala bych aby zvládl i polnacky popr. les..mate někdo zkušenost? Díky za odpovědi
@Pája172 mam uplne stejnou otazky;-) podle mne, to ale zadny med nebude ;-( ale uvidime, treba mi to nekdo vyvrati
@Pája172 píše:
Ahoj všem, přemýšlím o kočárku a icandy peach jogger se mi moc líbí, chtěla jsem se zeptat jestli je vhodny i do terénu? Bydlíme na vesnici a potřebovala bych aby zvládl i polnacky popr. les..mate někdo zkušenost? Díky za odpovědi
Ahoj, já si myslím, že když má nafukovací kolečka, že by to zvládnout mohl, ale do terénu se dělají jiné kočárky, třeba Maxi Cosi Mura apod.
já mám iCandy Peach a ten je teda jen mešťák, v terénu hrůza…
No je nás víc..pomačkanou boudičku jsem reklamovala, dovezla na prodejnu, paní volala dodavateli a ten jí řekl, že ji má vyžehlit, takže mi jí na prodejně vyžehlila a je to suprrr…já bych se toho bála, ale boudička je jak nová
@Monink píše:
No je nás víc..pomačkanou boudičku jsem reklamovala, dovezla na prodejnu, paní volala dodavateli a ten jí řekl, že ji má vyžehlit, takže mi jí na prodejně vyžehlila a je to suprrr…já bych se toho bála, ale boudička je jak nová
A jak jí žehlila? nevíš na kolik stupňů atd.?? ![]()
No my tam boudičku na prodejně nechali a přijeli si pro ní za 2hodiny, paní říkala, že to vzala napařovačkou přes hadr a že to šlo krásně ![]()
@Monink píše:
No my tam boudičku na prodejně nechali a přijeli si pro ní za 2hodiny, paní říkala, že to vzala napařovačkou přes hadr a že to šlo krásně
Tak já to zkusím doma
díky za tip ![]()
No není vůbec zač ![]()
Já mám zase problém s kolečky, po dvouměsíčním používání jsou úplně sjetý
reklamoval je tady někdo? A jestli ano, tak jak to dopadlo?
Děkuji
Mam iCandy Peach Jogger a do terenu je super, jezdim s nim hodne po lesnich i polnich cestach a kolecka to zvladaji naprosto bez problemu. Urcite bych nemenila. ![]()
Tak když vás tu tak dočítám, teda jen pár stránek, tak toto neznám. Malí je 4.4.12 no a v hluboké korbě jezdil až do konce roku, to je do 8 a 1/2 měsíce, pravda, posledních 14 dnů musel být fusak trochu přes korbu, ale nožičkama byl akorát, jen se pak sekl, že už nechce ležet, tak jsme dali sporťák a v něm jsem až do začátku zimy měla zmenšovací vložku, tu jsem zrušila až s používáním fusaku. Jinak za ty skoro 2 roky, co ho máme na něj fakt nedám dopustit. Byla a je to super investice ![]()
@guesssgirl píše:
Ahoj, já si myslím, že když má nafukovací kolečka, že by to zvládnout mohl, ale do terénu se dělají jiné kočárky, třeba Maxi Cosi Mura apod.já mám iCandy Peach a ten je teda jen mešťák, v terénu hrůza…
Ale terén v parku - upravené cestičky a tak, to Peach doufám zvládne, že?