Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Icandy Peach?
Přidejte zkušenost s Icandy PeachKámoška bude prodávat hlubokou korbu na Peach 3, barva truffle, ještě rok a pul v zaruce, PC 6100,– nyní 5200,– ( dohoda možná) bez vad, jako nová!
V případě zájmu piste
Pokud mohu přidat zkušenost, tak jde o jeden ze tří kočárků, který jsem měla vyhlednuty pro děti narozené brzo po sobě, chtěla jsem, ať mohu jezdit i s mono kočárkem ať uz s korbickou nebo sportackem. Britax b dual mel spatne resenou pridavnou sedackou a baby jogger nebyl moc k sehnani. I candy jezdil i vypadal skvěle
pokud budete mit zajem, ted prodavam - 2 korby v cervene barve, 2 sedacky v černosede, za super cenu
kdyztak sz
@arte.p1980 Ahoj, mame roční holčičku a začátkem května budeme mít druhou. Mám iCandy Peach. Chci se zeptat, kde se dá koupit rozšíření na kočárek pro dvě děti? Stačí mi adaptéry pouze, protože menší bude v korbičce a větší holka je už teď ve sporťáku.
Děkuji ![]()
@Elisabeth17 Co třeba objednat přes Malvík? Jinak jsem se Vás chtěla zeptat… Jak jste spokojená s tímto kočárkem? Odpružení, funkčnost, váha atd? Předem děkuji ![]()
HOlky zvažuju koupi iCandy peach. Má pěnová kolečka. Projedu s ním v terénu? V lese, polní cestu apod..Díky
@Dianela Omlouvám se za pozdní odpověď, nevšimla jsem si zprávy. S kočárkem jsem velmi spokojená, zejména oceňuji jeho lehkou konstrukci, kdy si kočárek hodím na rameno a sejdu dvě patra z bytu, jelikož nemáme výtah. Co se týče odpružení, tak jelikož bydlím ve městě, tak moc toho nenajezdím v lese apod, ale na polní cestě v pohodě. Samozřejmě jsou určitě kočárky, které houpou při jízdě, což iCandy nedělá, ale dceři to nevadí a nemá problém v něm usnout.
Neprodáváte některá spodní užší korbičku iCandy Peach? Bohužel jsem sehnala na koupi jen set se sportovní, takže zatím to vypadá, že druhá dcera bude jezdit dole v autosedačce, na kterou adaptéry mám.
Holky, vy co máte ICandy peach, doporučily by jste mi tento kočárek na zimu? Termín porodu mám koncem října. Četla jsem, ze je malý
Ale tak moc se mi líbí
Díky
Zdravíím, Zítra se stanu majitelkou peach joggeru, chtěla jsem se zeptat, zda a jakou používáte vložku do kočárku, budu mít z druhé ruky bez vložky, sedí tam i něco jiného než originál? Pokud někdo máte, byla bych moc vděčná i za foto, jak to vypadá:-)Taky by mě zajímalo, jak moc je kočárek nepromokavý, resp. kolik deště snese než nasadím pláštěnku:-)děkuji za případné reakce ![]()
Holky vleze se do sporťáku i už větší dítě? Neni to moc malý?
@Boudová myslím,že je menší než ostatní, nevím, jak staré máte na mysli, já počítám, že se dcera vejde tak do 2max. a pak už by to i blbě vypadalo:-D
@Simush No mě to právě taky tak přijde, to je škoda, líbil by se mi jako druhý kočárek spíš takový do města atd… Ale dcera už v sedmi měsících je celkem velká, takže by byl zbytečný.
@Boudová no my máme 10 měsíců a zatím dobré, jako je nádherný, jsem moc spokojená, mám už asi 6. kočárek a zatím jako jediný na naše kostky ve městě super, jako jediný jezdí tak z lehkostí, vůbec netřepe, není vůbec slyšet, když jede, má taky obrovská kola, tak se není čemu divit, ale mluvím tedy jen o peach joggeru, klasický nemá nafukovací kola myslím, tak ten asi rachtat bude
terén taky bez problému, je to ale trojkolka, tu ne každý snese, já nedám dopustit, zatím opravdu nej kočár, i když je trošku menší ![]()