ICSI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
12.4.12 21:48

Lucie188 díky za odpověď :)a určo ty výsledky budou v pohodě
Dr v Caru mi nabídl u odběru krve nějaký test navíc (samo za příplatek :lol: )a ten prý zjistí jakou mám zásobu vajuch. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Děkuji za odpověď :)

Koubys držím pěstičky ať je vše ok :kytka::kytka::kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
13.4.12 12:25
@Koubys píše:
Lůco ahoooj :) Děkujuuu…Kdy vlastně začínáš přesně stimulovat? :) Je moc dobře, že tomu věříš, myslím si, že když je člověk skeptický, tak se to většinou opravdu nepovede :roll: Já tomu také věřím a snažím se vůbec nemyslet nato, že by to třeba nevyšlo :)
Zatím jsem 4. den po ET, takže ještě tak 10 dní a pak testnu :) Zatím nějak nic extra nepociťuju (doufám, že nálady nejsou příznakem :mrgreen: ), ale to je samozřejmě ještě hooodně brzo :) Možná to zkusím o den dřív, podle toho jak budu nedočkavá :D

Koubys, my máme teprve všechno před sebou. 3.5. jdeme teprve na tu první konzultační návštěvu, ale testy už máme hotový a z nich vyplývá náš problém, takže tam máme i doporučenou techniku. Tak doufám, že se rovnou domluvíme na stimulaci. Já mám MS pravidelnou, díky těm mým opakovaným potratům vím, že ovuluju, takže maximálně nějakou dobu léčba kortikoidy, ale to si myslím, že než nám IVF schválí pojišťovna a než budu mít další cyklus, tak že by to mohlo všechno akorát vyjít bez průtahů. No, uvidíme. Vždycky, když si něco naplánuju, tak se to po…, takže teď už se bojím cokoliv plánovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
13.4.12 16:03

Ahojte snažilky :kytka:
Já se k vám s dovolením také přidám ;)
Zkoušela jsem najít IVF květen a hle našla jsem ;). Opravdu člověk musí jít na ten svůj měsíc, jinač je dezorientovaný. Tady byly pouhé 3 stránky na přečtení, takže spokojenost a zatím se orientuji. Všechny vás moc zdravím!
Já jdu na 1. IVF také v květnu. Mám pocit,že v tom taky máme ICSI nebo PICSI? To úplně nevím. Poptám se..
Měla jsem dnes dostat Synarel (dlouhý protokol), ale nebyl, tak jsem místo spreje do nosu dostala injekce do bříška (auu) Decapeptyl. K tomu Anopyrin a Prednison. Připadám si jak lékárna :mrgreen: Mám to začít píchat a brát od neděle - 22.DC. Až přijde MS tak mám najet na Gonal. Tedy ty Indikace lépe nečíst..
U nás byl problém s mým PCO syndromem a anovulačními cykly. Snažíme se přes 3 a půl roku. Pořád jsem se zdráhala do toho jít, mezitím jsem vyměnila „nesoucitného“ doktora a teď na jaře se celkem těším a pevně věřím, že se nám to konečně podaří. Je mi 34 let.
Berete někdo podobné léky?
Koubys tady jede! :) Ta nám to nandává! Myslím v dobrém slova smyslu. Snad se nám všem bude taky tak dařit.
Přeji hodně štěstí a pozitivního postoje všem nám na společné cestě! :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.4.12 16:10

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Mám před sebou první IVF. Ode dneška začínám užívat HA a Prednison a 2.5. mám kontrolu a pak asi už pichance :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.4.12 16:12

@Katarinash Koukám, že jsi z Rychvaldu, kam chodíš do CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
13.4.12 16:16

@kaczule1 Další nováček, vítej! :) Co je prosím tě HA (pokud to není horm. antikoncepce.. ;) )? A jak bereš Perdnison? A ve kterém dni cyklu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.4.12 16:18

jj, ha je antikoncepce ;) Jak budu užívat Prednison ještě nevím, manžel má za úkol vyzvednout recept a začnu studovat. Předpokládám, že jednu tabletu denně :think: Dneska jsem 6 DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
13.4.12 16:20

:lol: Já chodím do Repromedy do Brna. Ale doktora, který s Repromedou spolupracuje sídlí v Karviné. Pracuju v Ostravě! V Tietu.. Ty jsi z Ostravy! To je fajné! Vidíš to? Pátek třináctého ve správnou dobu na správném místě! ;) K jakému dr chodíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.4.12 16:23

Já chodím do Eurofertilu - dr. Jaroš a jsem tam zatím opravdu spokojená :palec:
Jinak teď už nějaký ten čas bydlím a pracuju v Ově :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
13.4.12 16:31

Já jsem teďkta taky moc spokojená. Jen ať nám to všechno vyjde! Pak můžem pokecat třebas i osobně ;) Vidím, že se taky už snažíte nějakej pátek. Copak máte za problém? Prednison mám taky brát jednou za den ráno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.4.12 16:34

No u nás celkem nic moc zjištěno. HP relativně OK (až na štítnou žlázu, ale minulý týden jsem byla na kontrola a už i ta je v pořádku), spíše do teď jsem bez clostiku neměla ovulku, ale posledně jsem z clostikem měla 5 folikulů a stejně se IUI nepovedlo, tak fakt nevím :nevim: Nezbývá než věřit, že IVF pomůže :palec:
Kde je ta firma, kde pracuješ? Já pracuju v centru. Určitě někdy můžem skočit na kafé :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.4.12 16:40

Ahoj katarinash - to jsi mě pobavila s tím, že jedu :D Ale snažím se to je pravda :pankac: Kdo by tady taky ne… :)
Jináč ti přeju ať se vám poštěstí, květen je krásný měsíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.4.12 16:45

Ahoj Lůco, bohužel s tím plánováním u tohoto zákroku to asi ani jinak nejde.. :) Ale neboj, určitě to není potvrzený pravidlo ;) Si myslím, že máte dobré šance, když už jsi takhle byla těhotná 8) Záleží asi také hodně na té stimulaci, na vajuchách atak… :)
Opravdu musím říct, že to není nic děsnýho, pokud máš dobrý car, tak je to ok :kytka: spíš se člověk těší, že pro to už taky konečně něco dělá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
13.4.12 16:54

Kač ;) Pracuju na Hornopolní, kousek od Futura. Jsou to takové ty vysoké věžáky s kancelářema, v jedné z nich je HSBC banka a vedle nás sídlí Hotel Inn. A ty? Kde pracuješ? Já jinak taky k ovulce přijdu jednou za uherský rok. To IUI u mě ani nezkoušeli, jen jsem byla na Clostíku. To jsem právě byla u doktora, který to nějak neřešil, jednou měl za sebe zástup a ten doktor mi řekl: „tak dneska můžete v pět hodin jít na to“ (to byl poslední pokus).. a ten můj mi neřek nic. Jen pořád „volná tekutina“, „asi“ už něco proběhlo, teĎ musíme čekat. IVF určo pomůže! :palec: Věříme, ne? Nebo se aspoň budeme k tomu povzbuzovat! ;)

Koubys, jak se cítíš? Je ti fajn? Přeju ti ať to probíhá hladce a úspěšně! :potlesk: Jo a květen je nej měsíc! :) Lásky čas. Všechno kvete a pučí a já se vdávala v květnu před 4mi lety :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.4.12 17:08

@Katarinash Já pracuju kousíček od Stodolní na Masné ;)
Tak to já měla svého gynekologa super a staral se aby to vyšlo. Teď jsem v CARu a tam jsem taky spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí