Ident - bělení zubů, zkušenosti

294
30.1.20 12:53

Ident bělení zubů

Ahoj, chci se jen zeptat, zda má někdo zkušenosti s ÚV belenim zubů od Ident??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11.2.20 21:44

Mám zkušenost za 3 týdny

Já ano a celkem pozitivní :) Nespotřebovala jsem ještě ani jedno pero z té sady a mám zuby tak o 3-4 odstíny bělejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
11.2.20 21:46
@lalaland699 píše:
Já ano a celkem pozitivní :) Nespotřebovala jsem ještě ani jedno pero z té sady a mám zuby tak o 3-4 odstíny bělejší.

Jak dlouho jsi po bělení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.20 15:18

@Dendaska Zhruba 14 dní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.20 15:23

UV vs. pásky

Používám dlouhodobě pásky jiné značky, ale tohle mi přijde lepší. Mám pocit, že to i líp funguje. Moc se mi nezdála ta šílená cena 2999 Kč, ale naštěstí jsem trefila na slevový kód 60%. A za tu cenu je to myslím super, máme to napůl s přítelem a zatím dvě pera jsme použili a jedno zbývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
14.2.20 10:02
@ruzenka.9876 píše:
Jako jedno z mála takto dostupných bělení to asi funguje, má to kámoška už dýl. oni mají sice vysokou cenu jenže dávají často kódy influencerkám na slevy, já ted ráno obědnávala přes kód nika60 u jedné holčiny co sleduju to ted maj.

Mohla bys mi prosím poslat odkaz, kde si objednala? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.20 21:24
@valacek píše:
Mohla bys mi prosím poslat odkaz, kde si objednala? 😊

Odkazy zde asi nejdou. Psala jsem ti ho, ale už ti není :nevim: :nevim: :nevim: zadej někam do ggolu ident asi a najdeš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
19.2.20 11:22

Super takže mohu zkusit objednat? Bývala jsem kuřák a mám zezloutle zuby od cigaret :(. Už jsem vyzkoušela i padly Crest a tedy za mě nespokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.8.21 07:49
@lalaland699 píše:

Ahoj, chci se zeptat, tento zázrak jsem si teprve čerstvě pořídila a v návodu píšou, že 1. aplikace se má dělat u zubaře…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí