Identifikační náramek Infoband

147
8.6.11 13:43

identifikační náramek Infoband

Ahoj maminy,dnes mi přišel objednaný identifikační náramek Infoband pro mého neposedného syna,chci ho využívat jak do nákupního centra,tak třeba na školkový výlet..jen jsem se nikde nedočetla,jestli na něm můžu kontaktní informace přepisovat.Vím,že ho mám popsat kuličkovým perem,je voděodolný-takže kuličkové pero na něm vydrží? A co když budu potřebovat přepsat telefon třeba na ten školkový výlet..? Jde to? předem díky za zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
8.6.11 14:15

Ne, informace přepisovat nejdou. Doporučuju mít pásků víc. On se jeden stejně časem opotřebuje..
A ty budeš mít jiné číslo, když bude kluk na výletě? :nevim:
(myslím to tak, že pokud ho někdo najde a zavolá ti, ty budeš mít číslo na učitelku, ne?)

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.6.11 14:28

Mam jich taky vic a pisu popisovacem na CD ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
8.6.11 16:17

Ahoj, naramky mame dva, popsane popisovacem na CD. Prepisovat jsem nezkousela, podle me by se naramek znicil. Ja tam mam cislo na me a na manzela a adresu a podle me to staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
8.6.11 18:57
janac píše:
Ne, informace přepisovat nejdou. Doporučuju mít pásků víc. On se jeden stejně časem opotřebuje..
(myslím to tak, že pokud ho někdo najde a zavolá ti, ty budeš mít číslo na učitelku, ne?)J.

To jo,jasně,že to tak bude,pokud nebudu mít víc náramků,jen mi přišlo jednodušší a ve chvíli nějakého problému rychlejší,když na výletě tam bude číslo na učitelku-teď to měly na výletě děti na krku.Tak zatím tam dám číslo na sebe a pořídím asi druhý do školky,moc díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
8.6.11 20:13
kacenkag píše:
janac píše:
(myslím to tak, že pokud ho někdo najde a zavolá ti, ty budeš mít číslo na učitelku, ne?)J.
To jo,jasně,že to tak bude,pokud nebudu mít víc náramků,jen mi přišlo jednodušší a ve chvíli nějakého problému rychlejší,když na výletě tam bude číslo na učitelku-teď to měly na výletě děti na krku.Tak zatím tam dám číslo na sebe a pořídím asi druhý do školky,moc díky za rady :kytka:
:mrgreen: na krku??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
8.6.11 20:46
janac píše:
kacenkag píše:
janac píše:
To jo,jasně,že to tak bude,pokud nebudu mít víc náramků,jen mi přišlo jednodušší a ve chvíli nějakého problému rychlejší,když na výletě tam bude číslo na učitelku-teď to měly na výletě děti na krku.Tak zatím tam dám číslo na sebe a pořídím asi druhý do školky,moc díky za rady :kytka:
:mrgreen: na krku??

No jo,na krku,ale ne náramek,jen takové cedulky :lol: :lol: ale s telefonním číslem učitelky,ne rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
11.12.12 19:11

Já teda nevím, už se v tom šťourám delší dobu, ale našla jsem ZTRACENKY, za 1/3 ceny Infobandu. Tak už jsem je objednala :dance:. A pozdě, kluk se nám ztratil v neděli :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
11.12.12 19:23

Myslis tyhle?http://www.latkovky.cz/ztracenky/tutu-band-ztracenka-pro-deti/
Ty jdou uplne jednoduse rozdelat - staci pod ten pasek strcit prst a zatahnout a z ty sponky to vyjede… Infoband drzi pevne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.12.12 19:31

Ta ztracenka nedrží moc pevně, ale nám teda stačí. Kluk je rád, že má taky šperk :) doufám že mu to nadšení ještě chvíli vydrží.

• Citovat
  • Upravit
4751
11.12.12 20:10

@Majdula83 aha, to je blbé, tak snad na to rychle děti nepřijdou :think:. Už je mám objednané, tak to rušit nebudu, a mám je teda za 27 kč za kus, a bez poštovného, s osobním odběrem, takže cenovej rozdíl velikej 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
11.12.12 20:24

@evinax Tak snad jim to nepujde :-) Ale ta moje koza se to z ruky snazi vzdycky servat, nez si na to zvykne a za tohle capla a bylo to dole… :zed: Tu Infoband se taky nejdriv snazila, ale to se ani nehlo a kdyz zjistila, ze to nejde, tak pak uz dala pokoj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
11.12.12 20:35

Jo, jsou to koumáci :mrgreen:. No když to malá bude sundavat, tak dostane infoband. Velkej už to chápe, tak to bude nosit dobrovolně, po víkendu tuplem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.12.12 18:32

Já mám zkušenost se silikonovým náramkem, je to nějaká novinka a jsem opravdu spokojená. Jsou tam tři vyměnitelné plaketky, takže když se číslo změni, tak se lehce vymění. Jmenují se T.la, tak určitě vyzkoušejte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí