Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, mam jen dotaz. Ma cenu jezdit mezi svatky nakupovat do Ikei v Brne? Nebo je lepsi az po Novem roce? Mate nekdo zkusenost? Napadlo me prave, jestli treba nemaji jen doprodej veci, jestli tam neni extremne natriskano a podobne. Diky za nazory ![]()
Extremne natriskano bych tipla, ze tam bude uz ted a do silvestra minimalne ![]()
Já bych řekla že i celý nebo minimálně půlka ledna bude ještě taky drsná. Budou jak píšeš výprodeje a naskladňovat nové kolekce.
Toho se prave docela desim, potrebujeme zaridit novej byt, ale radsi bych pockala, nez absolvovat tlacenice a strkani. A hlavne aby se tam taky dalo zaparkovat.
Já byla teď v neděli a děs
.Už i silnice k Ikei totálně zarvaná. A prodavačka říkala že to bude horší.
Bude tam extrémně narváno, už před Vánocemi to bývá jen pro ty hodně otrlé ![]()
Hm, to mám teda radost. Já tam potřebuji jen rámečky na fotky, kam chci dát pro prarodiče fotky dětí k Vánocům a jestli něco nesnáším, tak právě tyhle vánoční honičky.
Takže si mám připravit pevné nervy, jo? Chtěla jsem tam vlítnout a pobrat to šup, šup. ![]()
Diky, tak to tam pojedeme radsi az v druhy pulce ledna. Lidi jsou silenci a kdyz uz tam pojedeme, tak chci aby to bylo v klidu.
Chystáme se v pondělí kolem poledne, tak dám vědět, snad to nebude natřískané.
@andulik8 Tak natřískáno je tam vždycky, víkendy a svátky je tam pokaždé plno.
A doprodej nebude, myslím, že tam koupíš všechno, pokud to nevykoupí ty davy ![]()
Spíš budou nějaké vánoční akce.
@snecek19 diky. Prave jek nejsem z Brna, tak nemam prehled. Diky