Infolinka COVID

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5866
3.3.21 10:19
@cecetka píše:
Jak nic? Precti si uvodni prispevek znovu. Opravdu NIC? Ja v nem vidim zakladni knformace (ktere snad vi uz v CR kazdy a pta se na ne jen idiot).

no nic konkrétního se nedozvěděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
3.3.21 10:30
@Kolarkaa píše:
@vokishka ale vždyť to je jedno. Jestli mám podezření na někoho a bojím se, že bych to teoreticky mohla já dotáhnout do práce, kontaktuji svého PL ohledně antigenního testu pro sebe, nebo ne? :nevim:
Fakt to nechápu a koukám, že nejsem jediná..

ale tohle taky lidi nemusí vědět..od toho má být právě ta infolinka, aby jí tam všechno řekli. Nevim, asi mám zkreslený představy, jak by měla fungovat infolinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.21 11:09

Zakladatelka

@Paola21 píše:
tak i tuhle info mohli přece říct na tý infolince, ne?

Přesně tak.. Já ještě v okolí neměla žádného nemocného a vůbec nevíme, jak to chodí.
Googlila jsem a hledala, co dělat jako první. Tak proč nezavolat na info linku, když má praktický doktor dnes od 13hod :mrgreen: Sedet s rukama založenýma v klíně fakt nebudu. V práci jsem si raději vzala sick day. Kdybyste byli zodpovědni „tady někteří“ tak byste pochopili proč to řeším… A to, že vy už máte zkušenosti tak jen dobře pro Vás, ale měli byste mit v té Vaší makovičce taky pochopení pro ty, co se jich to zatím ještě nijak nedotklo…

A o čem je diskuze?
To nad bylo řečeno v závěru mého textu…
At prověřujete info.. Mě ta paní v podstatě řekla to, že je uplně zbytečné to řešit, že se stejně testu nedočkám… Což byl úplný nesmysl. Od testu mě v podstatě odradila.
Měla to ale formulovat tak, že je to takhle třeba v Praze, Brně… Né u nás. To je skutečně naprosto neprofi přístup.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.21 11:13
@Paola21 píše:
ale tohle taky lidi nemusí vědět..od toho má být právě ta infolinka, aby jí tam všechno řekli. Nevim, asi mám zkreslený představy, jak by měla fungovat infolinka.

Je asi zbytečné se k některým komentářům tady vyjadřovat :)
Jsou zde různí lidé. Ti rozumní ví oč jde…

To, že někdo nerozumí že infolinka COVID, je místo na dotazování se infa ohledně COVIDU mluví samo o sobě :)

Ale děkuji za podporu..

• Citovat
  • Upravit
5866
3.3.21 11:18
@Anonymní píše:
Je asi zbytečné se k některým komentářům tady vyjadřovat :)
Jsou zde různí lidé. Ti rozumní ví oč jde…

To, že někdo nerozumí že infolinka COVID, je místo na dotazování se infa ohledně COVIDU mluví samo o sobě :)

Ale děkuji za podporu..

jj z toho si nic nedělej, tady každý ví, co dělat, mají to nastudované, div si neklepají na čelo, že po ROCE epidemie, jsi tu informaci nepotřeboval. Jsem na tom podobně jako ty. Od zřízené INFOlinky bych čekala adekvátní informace, jinak je to celé zbytečné a rovnou ji mohou zrušit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
3.3.21 11:22
@Anonymní píše:
Přesně tak.. Já ještě v okolí neměla žádného nemocného a vůbec nevíme, jak to chodí.
Googlila jsem a hledala, co dělat jako první. Tak proč nezavolat na info linku, když má praktický doktor dnes od 13hod :mrgreen: Sedet s rukama založenýma v klíně fakt nebudu. V práci jsem si raději vzala sick day. Kdybyste byli zodpovědni „tady někteří“ tak byste pochopili proč to řeším… A to, že vy už máte zkušenosti tak jen dobře pro Vás, ale měli byste mit v té Vaší makovičce taky pochopení pro ty, co se jich to zatím ještě nijak nedotklo…A o čem je diskuze?
To nad bylo řečeno v závěru mého textu…
At prověřujete info.. Mě ta paní v podstatě řekla to, že je uplně zbytečné to řešit, že se stejně testu nedočkám… Což byl úplný nesmysl. Od testu mě v podstatě odradila.
Měla to ale formulovat tak, že je to takhle třeba v Praze, Brně… Né u nás. To je skutečně naprosto neprofi přístup.

Podobně dopadla babička, bylo jí šoufl, volala praktické lékařce, ta jí řekla, že to bude určitě jenom nachlazení, ale teda jestli jako na tom vyloženě trvá, tak jí na ten test pošle no, ale přijde ji to zbytečná a bla bla bla. Takže jí spíš taky odrazovala. Nechápu.
A korona to byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.21 11:23

zakladatelka

@Kolarkaa píše:
@vokishka ale vždyť to je jedno. Jestli mám podezření na někoho a bojím se, že bych to teoreticky mohla já dotáhnout do práce, kontaktuji svého PL ohledně antigenního testu pro sebe, nebo ne? :nevim:

To taky udělám. Jenže řešíme i bráchu, který je v bolestech a nemůže se hýbat ani mluvit a dusí se… Až budeš mít někoho takového doma v podobném stavu, budeš s ním celé dny v kontaktu… tak to pochopíš.

Praktik by nás tam poslal, ale až zítra.
Díky hygieně (která nás objednala) jdeme dnes, bereme si sick days a alespon nenakazíme lidi v práci, pokud jsme už všichni nakažení. Pokud to není Covid, mužeme jít zítra s čistým svědomím do práce. Nechtěla jsem tu psát vyloženě detailně celé story..

Šlo jen o to, že člověk má informace prověřovat.
Nešlo o prosbu o radu, šlo spíš o sdělení a varování.. tečka

V této diskuzi se už prosím nevyjadřuj…
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
4100
3.3.21 11:42
@Anonymní píše:
To taky udělám. Jenže řešíme i bráchu, který je v bolestech a nemůže se hýbat ani mluvit a dusí se… Až budeš mít někoho takového doma v podobném stavu, budeš s ním celé dny v kontaktu… tak to pochopíš.

Praktik by nás tam poslal, ale až zítra.
Díky hygieně (která nás objednala) jdeme dnes, bereme si sick days a alespon nenakazíme lidi v práci, pokud jsme už všichni nakažení. Pokud to není Covid, mužeme jít zítra s čistým svědomím do práce. Nechtěla jsem tu psát vyloženě detailně celé story..

Šlo jen o to, že člověk má informace prověřovat.
Nešlo o prosbu o radu, šlo spíš o sdělení a varování.. tečka

V této diskuzi se už prosím nevyjadřuj…
Děkuji.

budu se vyjadřovat kde chci, od toho je to diskuzní fórum..
Já jsem na tebe nijak neútočila, jen jsem se ptala, proč to neřešíš s praktickým lékařem, to je vše. Upřímně by mě nenapadlo, na nějakou infolinku volat, vše prostě řeším s praktikem - proto jsem se ptala, nikde jsem na tebe neútočila, jen jsem psala, že to nechápu, protože u nás prostě praktik funguje zřejmě jinak.
Tvého bratra je mi líto, ale neobracej to proti mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
3.3.21 11:49
@Kolarkaa píše:

Ohledně antigenního testu není třeba kontaktovat lékaře, každý se objedná sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
3.3.21 11:54

@MiaBea u nás to funguje tak - dnešní zkušenost. v 10 jsem volala dr že bych chtěla i s dcerkou na atg test, řekla mi přijďte, za 10 min jsme byly obě venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.21 02:20

Mně na téhle lince taky řekli blbost a kamaráda objednali špatně na test. Odjížděl za prací do Německa a potřeboval to rychle. Nechápu smysl infolinek, radši jim nevěřím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA