Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1819
29.11.16 06:20

@Falínek měla jsi pravdu! I pro mě je 3ti IUI které bylo jen zkrácení čekání na IVf to osudové! Mám na testu dušíka :potlesk: jsem 13 DPO. Hned dneska volám do centra jestli můžu přijít na krev :lol: dnes mě donutilo testovat noční bolest prsou, už 2dny to není jen bolest bradavek, ale bolí mě i strany, v noci mě to vzbudilo. Tak jsem to zkusila a je tam… já tomu nemůžu uvěřit, že skoro po 2 letech vidím prvně // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
29.11.16 07:11

@pandiiik juuuuuu :potlesk:. Líp mě nemohl dnes nikdo probudit než Ty!!! Já mám takovou radost :andel:!!! TO JE TAK FANTASTICKÝ :dance:!!!
Zajdi si kamkoli na polikliniku a výsledky budeš mít ještě dnes dopoledne. Jezdila jsem do Horních Měcholup na polikliniku, kde si pro krev jezdí Aeskulab a výsledky jsem měla za tři hodiny emailem. Aeskulab funguje skoro všude. Jen si zaplatíš 275,– Kč.
Chce to co nejdříve po ránu. Nemusíš být na hCg na lačno. Hned dej vědět,,, jsem napjatá jako kšandy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
29.11.16 09:22

@Falínek volala jsem do gennetu, potřebuji předepsat další utrogestan, takže tam jdu zitra a rovnou mi vezmou i krev :D a rovnou se objednám na utz těsně před vánoci, kolem 7 tydne budu mít třeba štěstí a bude už srdíčko, ale super info že nemusí m být na lačno, mám po ránu docela hlad :P doufám že tam tu čárku nevidím jen já a fakt tam je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
29.11.16 13:37

@pandiiik Ježiš, tak to moooc gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
29.11.16 13:55

@pandiiik jasně že tam je. Klidně udělej ještě večer jeden test,,, uvidíš, že bude o malinkato tmavší!!! A ráno tam bude perfektní!!! Moc ti gratuluji. Strašně moc všem to přeji. To trápení a ten stres kolem toho,,, to si nikdo neumí představit. Hlavně pak ta radost!!! Jsem ráda, že se tady v diskusi držíme. V jednu chvíli jsem měla strach, že pomalu zaniká,, ale jsem ráda, že tomu tak není. Určitě dej vědět výsledky. Držím vše, co se dá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
30.11.16 10:38

@Falínek tak duch sílí :lol: tak jsem relativně v klidu, myšlenky na mimoděložní a tak si zakazuji, dneska po 15 hodině si mám volat na výsledky krve ale už aby byl za mnou první ultrazvuk se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
30.11.16 16:00

Holky moje.po tom zakroku jsem zacla včera krvacet.je to v poradku? uvnitr nic neoperovali, jen zpruchodnovali ten cipek a hrdlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
30.11.16 16:03

@Radunka87 ahoj, s tím jsem se nesetkala, ale pokud krvácíš jako že fakt krvácíš déle a nešpiníš, tak bych volala doktorce. Špinění bych brala jako normální, ale krvácení ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
30.11.16 16:43

Ahoj holky, tak píšu výsledek dnešní krve- HCG 111 jednotek. 20.12 první ultrazvuk :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
30.11.16 17:11

@pandiiik no neke.. Že by dvojčátka??? :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
30.11.16 17:14

@Radunka87 ráda bych ti poradila, ale nemám s tím jedinou zkušenost. Ale přesně jak píše Radunka,,, pokud krvácíš,,, okamžitě bych to řešila co nejdříve!!! Hlavně jestli je to třeba běžné, měli tě informovat. Reš to,,, je to tvé zdraví.
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
30.11.16 19:38

@pandiiik ahojik dlouho jsem tu nebyla. a co se tu nedoctu :potlesk: moc gratuluju a at je vse vporadku.ja dneska byla na gynde a ta mi oznamila ze mam na prave strane hezkej folikul 16mm tak zitra mam pichnout ovitrelle a v sobotu rano na inseminaci.tak uvidime jak nam to dopadne. jinak mi rikala ze ten levy vajecnik neni moc aktivni
a tobe jeste jednou gratuluji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
1.12.16 08:08

@Falínek no to nevím, jestli bych dvojčátka odrodila :think:. :mrgreen: Přijde ti 111 vysoké na 14 DPO? Kolik jsi měla ty? Pamatuji si že jsi byla snad 12ty den a melas 25 jednotek? A další do byla kdy? Jinak testiky jsou taky radost pohleďet :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
1.12.16 08:13

@pandiiik vypadá to moc dobře :potlesk:. Chtěla jsem tě pozlobit… každá to máme jinak. Přesně tak,, já měla 12DPO 26,2 a pak za šest dní bylo 999,2. Neboj,,, ale klidně se může stát :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
1.12.16 08:38

@pandiiik Moje hcg na dvojčátka nevypadalo a čekám je, tak buď v klidu, každému ty hodnoty stoupají jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.