Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Odpovím na druhou otázku…Ano lze mít na sobě napsané auto i když člověk nemá řidičák. Měla jsem jich na sobě zamlada několik a řidičák mám teprve pár let
Já bych radši nechala nepsat na tatínka… a všechny náklady mu platila
@Anonymní píše:
Ahoj.
Mela bych dotaz. Muj manzel je v insolvenci. Vlastnime male auto(konkretne ja jeste od doby nez jsme se poznali). Muj otec nam chce koupit nove, vzhledem k tomu, ze se rozrosteme o dalsiho clena.
Chci se ale zeptat, jestli muze byt psane na me? Manzel je v insolvenci sam za sebe. Tak jestli by nam ho mohli treba zabavit.Kdyby to neslo tak jeste druha otazka, muze byt auto napsane na meho tatu, kdyz nevlastni ridicsky prukaz? On by s nim samozrejme nejezdil, bylo by nase.
Dekuji vsem za odpoved
leda ho fakt nechat napsat na otce a vy ho budete používat ![]()
Zdravím potřebovala bych poradit..
Přítel chce kupovat auto v hodnotě cca 25000,– ale chce to napsat na mě jenže jsem v insolvenci a potřebovala bych vědět zda ho můžu mít napsané na sebe když má takovou hodnotu zda to nebude problém ![]()
Ahoj.
Mela bych dotaz. Muj manzel je v insolvenci. Vlastnime male auto(konkretne ja jeste od doby nez jsme se poznali). Muj otec nam chce koupit nove, vzhledem k tomu, ze se rozrosteme o dalsiho clena.
Chci se ale zeptat, jestli muze byt psane na me? Manzel je v insolvenci sam za sebe. Tak jestli by nam ho mohli treba zabavit.
Kdyby to neslo tak jeste druha otazka, muze byt auto napsane na meho tatu, kdyz nevlastni ridicsky prukaz? On by s nim samozrejme nejezdil, bylo by nase.
Dekuji vsem za odpoved