Insolvence, na koho napsat auto?

Anonymní
27.3.18 16:36

Insolvence a auto od taty

Ahoj.
Mela bych dotaz. Muj manzel je v insolvenci. Vlastnime male auto(konkretne ja jeste od doby nez jsme se poznali). Muj otec nam chce koupit nove, vzhledem k tomu, ze se rozrosteme o dalsiho clena.
Chci se ale zeptat, jestli muze byt psane na me? Manzel je v insolvenci sam za sebe. Tak jestli by nam ho mohli treba zabavit.

Kdyby to neslo tak jeste druha otazka, muze byt auto napsane na meho tatu, kdyz nevlastni ridicsky prukaz? On by s nim samozrejme nejezdil, bylo by nase.

Dekuji vsem za odpoved

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3542
27.3.18 16:38

Odpovím na druhou otázku…Ano lze mít na sobě napsané auto i když člověk nemá řidičák. Měla jsem jich na sobě zamlada několik a řidičák mám teprve pár let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
27.3.18 17:19

Já bych radši nechala nepsat na tatínka… a všechny náklady mu platila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
27.3.18 19:21

Na otce lze auto napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.3.18 07:25
@Anonymní píše:
Ahoj.
Mela bych dotaz. Muj manzel je v insolvenci. Vlastnime male auto(konkretne ja jeste od doby nez jsme se poznali). Muj otec nam chce koupit nove, vzhledem k tomu, ze se rozrosteme o dalsiho clena.
Chci se ale zeptat, jestli muze byt psane na me? Manzel je v insolvenci sam za sebe. Tak jestli by nam ho mohli treba zabavit.

Kdyby to neslo tak jeste druha otazka, muze byt auto napsane na meho tatu, kdyz nevlastni ridicsky prukaz? On by s nim samozrejme nejezdil, bylo by nase.

Dekuji vsem za odpoved

leda ho fakt nechat napsat na otce a vy ho budete používat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.6.22 13:30

Zdravím potřebovala bych poradit..
Přítel chce kupovat auto v hodnotě cca 25000,– ale chce to napsat na mě jenže jsem v insolvenci a potřebovala bych vědět zda ho můžu mít napsané na sebe když má takovou hodnotu zda to nebude problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel