Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, dcera si vybrala SŠ docela daleko a pokud se tam dostane bude na intru. Po kolika lidech jsou na pokojích na intru? Po 1-2? Nebo víc?
Tak to zalezi na tom konkretnim internatu.
@Anonymní píše:
Dobrý den, dcera si vybrala SŠ docela daleko a pokud se tam dostane bude na intru. Po kolika lidech jsou na pokojích na intru? Po 1-2? Nebo víc?
no po jednom určitě ne, my jsme byly po 3, ale to bude asi intr od intru - rok jsme teda byly 3, pak další 2 roky 2 v třílužkovém pokoji
@Anonymní píše:
Tak se podívej na webovky, tam by to mělo být napsaný. Ale po jednom fakt ne, s tím nepočítej.
Pokud budou dvě na pokoji. Tak je to fajn.
Moje dcera si taky vybírá školu dál. Buď půjde na internát. Nebo na stejný obor na soukromou a půjde bydlet do kraje k našim. Přikláním se spíš ke druhé variantě. Už jsme ji nabízeli, ať přemluví nějakou kamarádku a jdou spolu. U našich může mít každá svůj pokoj, ale zůstat v tandemu. Jestli mám platit za internát někde a budou se mačkat v jednom pokoji. Tak to můžu platit vlastnímu otci a platit k tomu školné. Vyjde to skoro stejně.
My byli po 3, pak po dvou. A pak sem byla dokonce i sama- chtěla jsem a bylo místo.
Na intru jsem byla asi před 5 lety, bylo to různé, nejčastěji ale po 3.