internetové obchody

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
16.8.07 11:23

Prckové.cz

Dnes jim dělám asi po 4 reklamu, ale musím napsat jen svoje pozitivní dojmy.
Objednávali jsme s manželem u nich Cortinu X3 tris Evolution od Camu minulý týden ve středu ráno. Jaké bylo naše překvapení, když nám ve čtvrtek dopoledne volalo PPL, že nám vezou velký balík a kdy budeme doma! To se tedy musím přiznat, že jsem v životě nezažila. Kočárek přišel i s dárkem - přebalovací taškou. Sice byla modrá (kočárek červeno-řerný), ale to neřeším. Bylo to i tak příjemné a tašku využijeme. Psala jsem jim email s poděkováním. Mile mi odpověděli a já měla hned lepší náladičku. Takže teď až budeme kupovat autosedačku, tak zkusíme opět je, jestli nespychnou :D
Jinak ten shop se jmenuje Prckove.cz a mají adresu http://www.prckove.cz takže v seznamu všech shopů jim dávám ANO.
Jsem pouze spokojený zákazník a nechci někoho protěžovat. Mám také zkušenosti s jinými e-shopy.

• Citovat
  • Upravit
5
30.8.07 13:45

Naposledy jsem objednávala z www.kosmas.cz je to knihkupectví a nebyl vůbec žádný problém, zásilka dorazila do 3-dnů a mailem mě informovali o průběhu zásilky. Takže to bych taky doporučila.

Jinak děkuju za tipy, protože objednávat budu ve velkém až v nejbližší době výbavičku pro dítě, takže se vaše postřehy budou určitě hodit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
14.9.07 17:06

Nemá někdo náhodou zkušenost s obchodem www.nakupuj.com ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11798
18.9.07 23:48

yuka - tenhle obchod bohužel neznám.

Mám teď skvělou zkušenost s internetovým obchodem
www.detskydum.cz
Objednávala jsem u nich dřevěnou ohrádku, paní byla velice milá a ochotná, do týdne jsme měli balík doma! :D 8) :D A to byla dodací lhůta 14 dní. :)

Přidám i jednu negativní zkušenost. 23.8. jsem objednávala několik knížek na:
http://www.knihy-dvd.cz/index.php
Naštěstí jsem neplatila předem, protože dodneška (skoro 4 týdny!!!) jsem nedostala ani potvrzení objednávky, natož knížky. Poslala jsem 4 e-maily, jednou jsem i volala - prý mám poslat znovu e-mail - a zase nic. :evil: :evil: Nejvíc mě štve, kolik času jsem tím už strávila. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
19.9.07 08:16

Ahojky, tak jako jedna z mála hlásím skvělou zkušenost s www.obchod.cz … objednáváme tam všechno k počítači a vzhledem k tomu, že manžel je počítačový maniak, tak ugraduje dost často a zatím vždycky všechno proběhlo bez komplikací a rychle k oboustranné spokojenosti. Je fakt, že bereme všechno na dobírku . Špatnou zkušenost mám s www.caryfuk.cz, kde jsme objednávali postýlku, která dle popisu měla mít stohovatelnou bočnici a jaké bylo naše překvapení, když přišla postýlka s vynddávacíma šprušlema. Na výměnu už nebyl čas, tak jsme to nechali (cena příznivá), ale naštvalo mne, že mi ani jednou neodpověděli na maila, jenom na iobchodě změnili popisek :evil:
Jo a ještě dobrá zkušenost… www.patro.cz, www.promimi.cz, www.isatky.cz … zatím jsme objednávali jen jednou a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
23.9.07 15:59

Holky, nemáte některá zkušenost s BON PRIX? Je to sice spíš zásilkovej obchod s oblečením, ale jsou i na netu, tak jsem pro dotaz vybrala tuhle diskuzi… Poslali teď katalog a líbí se mi tam dost věcí, jenže nechci zajíce v pytli, že… Děkuju za případné odezvy!
 e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
23.9.07 16:05

Evo: já u nich tedy nic nekupovala, ale kamarádka ano a byla moc spokojená! Prý to v reálu je opravdu takové, jako na obrázku.-) tak přeju, dobré pořízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
23.9.07 16:57

Jé, děkuju, to mě potěšilo! Doufám, že to u mě nebude jinak :roll:
 e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
23.9.07 17:06

Bon prix je v poho :wink: přišlo vždycky všechno tak max do 3 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
23.9.07 19:51

Zlatko,
a co do kvality oblečení? Chtěla jsem hlavně bavlněný věci, převážně úplety- nejsou jen takový laciný tenký věci, který se trhaj ze švů a brzo jsou děravý všude? Ještě jednou dík za odpovědi!
 e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
23.9.07 20:12

ještě se mi nestalo, že by se to trhalo, ani ty dětský.....zrovna teď mám objednanej úžasnej roláček a bundu, jukni na net třeba ty fotky půjdou víc přiblížit, mě se stalo kdysi…jsem objednala triko z bavlny, ale bylo to právě ta slabá, tuším že z neckermanna.
Měla jsem vybranej ještě jeden svetr, ale když jsem koukala na ten obrázek víc tak to byla taková ta slabá vlna co se hned vytáhne, je to dobře vidět na světlých věcech.
Jsou to kvalitní věci, ale je to jako všude musíš vybírat
chtěla jsem ten svetr z poslední starny a právě to je ta vlna co se vytáhne jen pro představu jak to myslím… to dobrý je třeba rolák na str. 16 vlevo dole v rohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
24.9.07 12:38

Děkuju moc- tohle přesně jsem chtěla vědět, už to jdu znovu podrobněji prohlídnout a snad už objednat :D ! Díky, ahoj, e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
26.9.07 10:50

tip na hezkou novou,ryze českou, knížku
http://www.bookcafe.cz/…novinky.html

U našich dětí má úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
8.10.07 13:57

Ahoj, mám teď skvělou zkušenost s e-shopem ETA … www.eta.cz . Nebyl pořád čas zajet koupit již rok vybranou mikrovlnku. Na stránkách ETY jsem zjistila, že mají teď už i e-shop. Objednala jsem ji jeden den dopoledne a odpoledne mi již přišel e-mail, že objednávka je vyřízena. Za dva dny byla MW na poště. Takže jsem fakt překvapená tou rychlostí. A cena byla lepší i než v jejich vlastním kamenném obchodě.
A ještě jedna zkušenost … protože jsme s manželem milovníci čajů, objednáváme je na www.caj.cz … už několikrát a vždy OK, teď každým dnem čekám další zásilku. Dá se tam pěkně v klidu vybírat a o čajích si i počíst, i o jednotlivých druzích, kter se dají koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
12.10.07 08:22

vybrala jsem si myčku na www.datart.cz
Nemá někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...