internetové obchody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
30.3.09 18:06
Angua píše:
Tak já jsem se snad, co se týče dětského zboží, rozčílila všude…Nejdřív www.vlacek.cz - lehátko nejdřív nebylo skladem, prý mě budou informovat - OK, dá se pochopit. Ale informovat mě jaksi „zapomněli“ a nebýt holčiny z naší diskuze, která ho objednávala ve stejný den a napsala, že už ho má doma, tak by mi asi nenapsali dodnes…

Tak k tomu se můžu jedině přidat. Objednávala jsem ve vláčku několik věcí Anežce k svátku, dost s předstihem. Zboží jsem si vyzvedávala osobně, protože kamenný obchod mají nedaleko mého bráchy, kterému jsem v té době jezdila krmit ryby, takže jsem to měla při cestě. Nejdřív mi volali (téměř okamžitě), jestli nevadí, že objednaná lopatka nebude mít tu barvu, nebo jestli chci počkat, až bude. To mi bylo fuk, tak jsem řekla, že na barvě nezáleží. Pak mi přišel asi po dvou dnech mail, že je moje zakázka kompletní a že si ji můžu vyzvednout. Šla jsem tam, přišla jsem tam v polední pauze (moje chyba), ale těch pět minut do údajného otevření jsem byla ochotná čekat. Ovšem z pěti minut bylo minut víc a já stála v nepříznivém počasí s malou dcerou v kočárku venku, strašně foukalo a mně byla šílená zima. Pak přišla slečna, neřekla ani slovo ve smyslu omlouvám se za zpoždění, uvnitř pak hledala moji fakturu a pak mi oznámila, že modelína není a v nejbližší době nebude, a že to mám teda bez ní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
22.4.09 08:34

Ahoj,

chtěla bych se s Váma podělit, mám výbornou zkušenost s obchůdkem www.detskydum.cz. Garantují nejnižší ceny, takže pokud mají zboží někde levněji, můžete jim dát vědět a určitě se dohodnete :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
23.4.09 20:31

Přidávám se a mohu jen doporučit www.detskydum.cz. Dobré ceny a rychlé vyřízení objednávky.
Vláček.cz jsem vyzkoušela taky a na objednávku jsem čekala 3 neděle :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.09 11:03

Ahojky, taky přidávám- bohužel negativní zkušenost na www.cykloworld.eu objednala jsem si zboží, které mají mít dle stránek skladem, zaplatila jsem předem a zboží nikde. Po několika telefonátech a emailech, co nám vždycky jeden řekl něco, druhý zase něco opačného.........jsme si to nechali připravit tedy na jejich kamenné prodejně (mělo to být zdarma odeslané PPL), a najednou mi přišel email, že si zboží mohu vyzvednout na prodejně a že je to kompletní objednávka 8O tak najednou, když jsme řekli, že si pro to klidně přijedeme, tak je to na skladě a připravené pro nás? To je divné chování, že? :evil: No zřejmě se jim to nechtělo zadarmo posílat, takže manžel pojede 200km pro to. No je v tom přes 8 tisíc, takže budem rádi, když to budem mít už pod střechou, i když ještě zaplatíme cestu.
Tak snad to bude opravdu všechno- zítra tam má jet.

Takže pokud můžu doporučit při zakoupení nějakého zboží v tomto obchodě (kola, vozíky za kola, přilby, oblečení, chrániče a vše kolem tohoto zboží), pak si to raději vyzvedněte. E-shop asi nemají dobře uspořádaný......

Pak ještě dopíšu jak to dopadlo.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.09 11:11

Jo a ještě jsem objednávala na www.e-broucek.cz a nechala si vše poslat na prodejnu v Přerově. (kočár, fusak, stínítko, nánožník, pláštěnku…)
To bylo v srpnu 2008.

Měli tam dodání do 6 týdnů a mě už volali za 4 dny, že mám vše na prodejně a můžu si to vyzvednout.
Takže rychlostní dodávka.

Sice jsem musela už 2× reklamovat od té doby pláštěnku a pak ještě boudičku,(vyřízené reklamace sice byli vyřízeny opravdu až za těch 30 dní, asi neměli proč spěchat, ale to není asi vina obchodu- spíš výrobce), ale naštěstí k mé spokojenosti.

Takže tento obchod mohu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.6.09 06:26

Ahoj, já mám tyto zkušenosti:
www.sapito.cz dobré, jednu věc zrovna neměli na skladě, pán s omluvou volal, dodání proběhlo v pořádku do týdne.www.koralkuvsvet.cz dobré, dodání do 4 dnů.
www.nobilis.cz dobré, poslali vše do 3 dnů
www.mimibazar.org/bazar.php?… tady jsem kupovala trika, maximální vstřícnost!! Rychlé dodání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
11.8.09 11:49

mám dobré zkušenosti s
www.bilezbozi.cz (sušička i pračka), manžel -
www.alzasoft.cz, www.mironet.cz (PC věci, a i když mají kamenou prodejnu, nakupujeme tam přes net)

klasické dětské - ano:
www.detskydum.cz,
www.malvik.cz
(obě mají i kamenné, ale netové jsou super, i když předtím potřebuje člověk poradit, z malvíku reagují nejpozději do 12hod, ale většinou do 2hodin, i pozdě večer!).

z dětských neee
www.destkyraj.cz

• dost hrůza. „skladem pro ně znamená, že tak do 14 dnů to máte na prodejně…“

objednávala jsem i na www.aventbaby.cz, objednávka dorazila domů za 3dny od podání na netu, jednou jsem to stihla do 11hodin, a bylo to doma za 2dny. supér!

www.nolen.cz kupovala jsem capáčky a taky super jednání.

www.pomocnetlapky.cz
snaží se, před vánoci neměli jedno tričko v dané velikosti na skaldě, paní mi volala, ptala se, co by mi vyhovovalo, ..

naopak www.lekarna.cz mě štve, ale naštěstí v té rovině, že mi nejde nic objednat. mám standarní nastavení, všechny jiné obchody mi fungují a tenhle prostě ne. jejich podpora mi poslala dost hrozný email, takže za mě už nééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.9.09 15:12

Dámy, nemáte některá zkušenosti s internetovým obchodem www.babymarket.cz? Zaujaly mne jejich ceny i nabídka zboží, ale jsou to Poláci, tak nevím. Pro miminko jsem zatím nikde neobjednávala, tak prosím poraďte, pokud víte. Díky, Kristýna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
12.3.10 17:00

Pěkná zavinka

Pěkná zavinovačka

http://obleceni.mimishop.cz/detail.php?…

A čepičky za přijatelnou cenu :)

http://obleceni.mimishop.cz/katalog.php?…

Trošku jsem rozšířila sortiment před jarem. Dodělám ještě pár kloboučků. Za 2 týdny budu mít vyšívací stroj, tak budu už konečně moc i vyšívat na oblečení výšivky (králíčky…) + na zakázku jména ajn.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
14.4.10 13:12

Hrošík nevím.

Samoreklama dost smrdí :poblion:. To samé dělají kočárky Kolín :roll:. Mimochodem, taky nedoporučuji, byla jsem nespokojená :nevim:

Ale chtěla bych napsat špatnou zkušenost s eCipísek. Ještě minulý rok jsem si objednala zboží a do dnes žádné zboží. I jsem si tam musela napsat, jak to vypadá a asi po týdnu mi milostivě napsali, že zboží nemají všechno a že dodat nemůžou, protože neví, kdy budou schopni dodat. Trvala jsem na objednávce a ať mi dají vědět. No a už 3 měsíce se neděje nic. Tak jestli tu objednávku zrušili nebo ji evidují dál??? No asi se mám dovtípit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
14.4.10 19:47

Tak jestli můžu taky přidat jednu špatnou zkušenost, tak určitě si nic neobjednávejte přes www.autosedacky-web.cz. Hrůza. Objednala jsem si tam autosedačku, přišel mi potvrzovací mail a pak měsíc nic. A to ji měli skladem. Tak jsem tam volala (na všechny čísla, co tam mají uvedena) a nikdo se neobtěžoval to zvednout a když jsem jim několikrát psala, tak mi ani nikdo neodpovídal. Hrůza. Tak jsem jim napsala, že odstupuji od smlouvy a ať mi laskavě alespoň napíšou, že mi tu objednávku zrušili. A pomalu obratem mi odepsali, že objednávka byla stornována. Takže za mě určitě nejhorší zkušenost. Tak si na ně dejte bacha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hostalkova
14.4.10 20:19

Holky,já si tam zkusmo objednala a jsem tedy zatím spokojená. Fakt pěkný oblečení a jsem spokojená i s cenama,zatím jsem nakupovala jedině v kamenných sekáčích,bála jsem se o peníze aby to zboží pak nebyl „aušus“.Teď bude objednávat kamarádka pro dvojčátka,ta tedy nakupuje i z MMB, :think: tak písnu, jak dopadla.

• Citovat
  • Upravit
2469
16.4.10 14:18

Hosti … to budeme rády, když napíše i kamarádka zkušenost. Taky mám dvojčátka a tak se rozhlížím, kde nakoupit za lepší ceny. Mám holky, tak je chci mít vyfešákované, ale zároveň koukám i na cenu :palec:. Takže díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.5.10 23:52

Já rozhodně nedoporučuji obchod rumburak.cz :evil:

Objednávala sem si hračky i ze sousedkama,rodinou atd… proto že za určitej nákup byl slíben dárek který sem nikdy nedostala :evil: Každej měsíc objednávka cca 5000-10 000a celkově podle dokladů věci za 67000 a první rok super a pak vždy nějakej problém.Jednou nedodaný jeden kus který nám už nikdo nezaplatil proto že jak mi zdělila paní B. sem si to vymyslela.Další objednávka místo do 4 dnu jak bylo slíbeno dorazila za 14 dní omluva žádná a poslední objednávka měla dorazit do 3 dnů a čekám už 3 týdny.Nikdo se neomluví a zájem o zákazníka absolutně žádnej.

Už nikdy víc a lituju toho že sem dělala kšeft a reklamu takové firmě a je mi líto že si ani nemužu postěžovat nadřízené :lol: proto že paní B samozřejmě kontakt nezdělí :pankac: tak aspon zde udělám nepěknou reklamu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.5.10 23:55

A oblečení kupuji výhradně nové proto že ta hruza co se občas na MMb dá koupit je strašný .To je fakt hazard.Kupuji Next proto že ho pak krásně prodám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák