Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, my 98% věcí pro prcka nakupuje na www.malvik.cz bezproblémová komunice a pokud mají zboží na skladě okamžitě expedují, od určité sumy dovezou zboží zdarma až domů.
Nám známí na nákup autosedačky doporučili www.babystyle.cz a naprostá spokojenost. Výhodou bylo, že jsme si objednávali pres eshop a vyzvedli v kamenné prodejně v Letňanech (jsme z Prahy) - mají stejné ceny jako v eshopu. Nijak nezatracuju nakupy v eshopech, ale když pak máte možnost se NĚKAM" fyzicky obrátit v případě reklamace, není to k zahození. Hanka
Máte tady někdo zkušenost s internetovým obchodem „rajmaminek.cz“ ![]()
Oluscho , kupovala jsem kojicí polštář na zdravotnipotreby.cz, což je „sesterský“ eshop a naprosto bez problémů. Bylo to před 2 lety, a jelikož stále existují a rozšiřují sortiment, ke zhoršení služeb snad nedošlo. ![]()
Oluscho já jsem v tom int.obchůdku rajmaminek.cz koupila teď pár věcí malé k Vánocům a taky jsem byla spokojená
Ahoj holky, já jsem věrná zákaznice a také prodávající na Mimibazaru, ještě se mi nestala žádná kolize ani jako nakupující ani jako prodávající. Když si nejprve přečtete hodnocení od ostatních, co tam maminky mají, tak už si o jejich solidnosti lze udělat obrázek. Já přes MMB objednala většinu vánočních dárků a v pohodě. Mám už ověřené maminy a obchody, o kterých vím, že mě nezklamou. Jinak kočárek mám z www.detskyraj.cz. byl ok, pak se nám asi po půl roce sice rozbila rukojeť, ale reklamace byla v pohodě, dokonce mi volala asistentka, jetli nevadí, že kočárek přijde dřív a že ho pojistili. Místo něj nám nabídli po dobu opravy jiný.
Paraplicko
Nevím jak e-shop ETA, možná funguje dobře, ale já už bych si nic nekoupila od téhle firmy, mám jen e jen špatné zkušenosti. Cokoli jsme koupili tak přestalo fungovat po poměrně krátké době nebo nefungovalo tak jak má a to jsme od nich koupili celkem 7 výrobků… Funguje v pohodě jen vaflovač, ale ten se používá tak 1× za 2 měsíce…
Uriel
Co se týká Aukra tak to si nemůžeme vynachválit hodně jsme nakoupili i prodali. Myslím, že je potřeba sledovat při koupi hodnocení prodávajícího a taky jak vysoké má číslo… Nehledě k tomu, že kritizovat tenhle server kvůli 2 špatným obchodům je nefér, denně tam proběhne ticíce aukcí a usuzovat ze 2 nepříliš povedených obchodů, že se tam špatně nakupuje je trochumimo mísu…
Co se týká mých zkušeností tak dobře hodnotím:
www.brumla.cz
www.didymos.cz
www.medley.cz
www.pneuobchod.cz
www.mironet.cz
www.tsbohemia.cz
nic moc nebylo www.ajuty.cz, musela jsem je upomínat aby mi zboží poslali a nedošlo vše i když mi tvrdili, že je zboží skladem…
www.bobecek.cz
Ahoj Leni, máš pravdu, od Ety již nikdy nic do domu nechci. Když jsme začali s manželem bydlet sami, kupovali jsme etu hlavně proto, že je to česká značka, budou náhr.díly.. Jenže na jejich super kuchyňský robot již po dvou letech nebyly náhr.díly, nedá se na něm téměř nic udělat. Kráječ je to samé, tvdší věci nezvládne vůbec. Jen friťák zatím funguje, ale taky ho nepoužíváme tak často, aby se mohl opotřebovat. Jinak aukro je taky super, dá se tam nejen dobře koupit, ale i prodat.
Ahojky holky,
tohle je dobre tema s malymi detmi si clovek opravdu nakupovani po obchodech tak neuzije. Mam 8mesicni holcicku a zacala chodit a nakupovani nekde po obchodech ji teda vubec nebavi
takze na Vanoce jsem uz take objednavala pres web.
A tady jsou moje zkusenosti:
www.parfemy.cz
dobre ceny, vstricne chovani, rychle vyrizeno a celkem velky vyber
www.4kids.cz
dobre ceny, vstricne chovani, rychle vyrizeno. A prehledne pekne stranky a myslim, ze i nejvetsi vyber na internetu.
www.znackydetem.cz - obleceni pro deti, to jsem objevila nedavno a jsem moc spokojena, maji krasne vecicky, vstricni, dobre ceny a rychle vyridi
Ahoj holky,
potřebuju prosím poradit…
Chci koupit korbičku přez www.myspulinek.mimishop.cz
akorát s tím obchodem nemám žádné zkušenosti, nemá některá z vás s ním zkušenosti???
Další obchod, který ráda doporučím - krásné dřevěné hračky a milé a vstřícné jednání. ![]()
Nemam rada, kdyz mi chodi do schranky letaky, ale obcas tam maji prima akce. Objevila jsem ale stranku, kde si letaky stahnu a mrknu se, co je zrovna vyhodne koupit, maji to dobre udelane, tak posilam dal www.akcniceny.cz
Nemam rada, kdyz mi chodi do schranky letaky, ale obcas tam maji prima akce. Objevila jsem ale stranku, kde si letaky stahnu a mrknu se, co je zrovna vyhodne koupit, maji to dobre udelane, tak posilam dal www.akcniceny.cz
Přidávám odkaz na článek s velmi negativní zkušeností s e-shopem Naše dítě:
http://www.rodina.cz/clanek6966.htm
V diskuzi pod článkem jsou další ohlasy na nespolehlivé e-shopy a také jeden odkaz na databázi spotřebitelských zkušeností:
Tak já jsem se snad, co se týče dětského zboží, rozčílila všude…
Nejdřív www.vlacek.cz - lehátko nejdřív nebylo skladem, prý mě budou informovat - OK, dá se pochopit. Ale informovat mě jaksi „zapomněli“ a nebýt holčiny z naší diskuze, která ho objednávala ve stejný den a napsala, že už ho má doma, tak by mi asi nenapsali dodnes…
Teď mám rozjednané www.nejbaby.cz - objednala jsem 16.3., 17.3. mi psali, že budou expedovat v nejbližším možném termínu. 23.3. jsem jim psala, co si teda pod pojmem nejbližší možný termín představujou, tak prý 25.3. nejpozději posílají (zboží prý nebylo skladem - což mi asi napsat nemohli) a do dnešního dne opět nic - tak jsem zvědavá ![]()
Další, co teď řeším, je www.slune-cz.cz - tam měli mít zboží skladem minulý týden a prý obratem pošlou - zatím neposlali, ani balík, ani mail. Těm ale dávám ještě šanci ![]()
Vlastně můžu doporučit ten www.rajmaminek.cz - objednávali jsme u nich celkem 3× a pokaždé bez problémů. A pak jsem neměla větší problémy s Mimibazarem, ale tam je to kus od kusu… V pohodě byla i www.vltava.cz a www.kosmas.cz a www.antikvariat-luziny.cz ![]()
Pardon za lehce delší příspěvek, ale jsem momentálně mírně rozlícená
Píště zkusím nějaké ty obchody, co tu doporučujete ![]()