internetové obchody

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1017
2.9.10 22:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
22.10.10 20:49

Ahoj, tak mám pozitivní zkušenost s:

http://www.terkaperka.cz/
http://beruskakocarky.mimishop.cz/
http://www.kojenecke-obleceni.eu/

Všechno, co jsme objednali dorazilo v rozmezí od 2 do 5 dnů, kompletní a v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.11.10 21:49

Já ROZHODNĚ nedoporučuju obchod www.caryfuk.cz :pocitac: :poblion:
Pak jsem byla poslední dobou spokojená s www.easytoys.cz
a www.arara.cz.Stejně tak jako www.galanterka.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
13.8.11 09:53

Ahoj, nemáte některá tip na e-shop, kde prodávají oblečení pro novorozence resp. do cca 1roku od výrobců tulecTrend, ZipZap, Vejnar, Fixony,Coccodrillo?Pokud možno, kde jsou nějaké větší kolekce, narazím často na shop, kde je jen pár kousků..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eliška84
24.8.11 10:56

Nechápu maminky, které kupují ročnímu dítku botky v nike nebo adidasu, když z nich stejně ani ne za půl roku vyrotse :-? Ale zase nadruhou stranu bych si v second handu nikdy nekoupila třeba zavinovačku, fusak apod.. měla bych strach, že se mi pod dítětem utrhne nebo něco.. :-D Vy nakupujete v second handu i další věci krom oblečení?

• Citovat
  • Upravit
3956
24.8.11 13:19

Já jsem si ted něco koupila třeba na eshopu mimitextil. Je to secondhand dovezený z Anglie a jsou to pěkný věci. Nošený věci na miminko klidně koupím, protože ty věci jsou málo nošený a nezničený. Hračky bych třeba z bazaru nekoupila. A někde jsem dokonce viděla i nabízet v bazaru láhvičky, do toho bych taky nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
9.2.12 11:56

arara.cz

Ahojky,mate nekdo zkusenosti s timto eshopem?ja si pred tydnem objednala par knizek,zapletila a ted cekam,tak jsem zvedava.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.5.12 20:45

kosmetika-usa.cz

Chtěla bych varovat všechny potencionální zákazníky před nákupem v internetovém obchodě Kosmetika USA z Brna.
Objednala jsem si zboží v určitém odstínu a nebyli schopni zákazníka informovat o tom, že objednané zboží už nemají a dále nebyli schopni se zeptat, zda mohou zboží zaslat zboží v jiném odstínu. Jednalo se o kompaktní make-up Lancome, který jsem objednala v odstínu 2C a došel v odstínu 6C, který byl tmavý a nevyhovující. Bohužel jsem balíček rozbalila k večeru a lehce jsem přetřela make up na ruku a až poté jsem se podívala na zaslaný odstín. Samozřejmě jsem chtěla objednávku vrátit a odstoupit od smlouvy. Šlo mně hlavně o make-up a v rámci nakupování jsem si přihodila k nákupu i tester make-upu Elizabeth Arden a lesk na rty Bourjois, tyto produkty jsem ani neotevírala a vše chtěla vrátit. Hned ten den jsem jim napsala e-mail, co se stalo a že zboží zasílám zpět a chci odstoupit od smlouvy a vrátit peníze. Zboží jsem odeslala následující pracovní den a hned další jim bylo doručeno, přesto obchod nijak nereagoval a žádná odpověď se nekonala. Urgovala jsem to za 3 dny a znovu další den přes jejich kontatní formulář na webu. Přišla mně odpověď, že zboží došlo, ale bylo hygienicky znehodnoceno otevřením a vyzkoušením. O tom, že z jejich strany nastala ta hlavní chyba nebyla ani zmínka, navrhli mně ať znovu zaplatím poštovné, že mně zboží pošlou nazpět, nebo že mně vrátí polovinu peněz ze všech výrobků. To mně samozřejmě nepříjemně překvapilo a odepsala jsem jim, že hlavní chyba byla na jejich straně a že toto řešení pro mě není vyhovující. Znovu odepsali po dlouhé době, a opět poukazovali pouze na to, že bylo zboží použito a že dle obchodních podmínek si jako prodejce můžou účtovat kompenzaci. Bohužel ani zmínka o tom, že by udělali chybu, omluvili se a nabídli lepší řešení. Opět jsem jim napsala, že nesouhlasím a že čekám na nějaké vstřícné řešení, ale na takovou zlodějinu nehodlám přistoupit, navíc rozdělaný byl jen make-up a ten zbytek ne. Nic nebylo v ochranné fólii, ani originál balení. Obchod nejedená se zákazníkem slušně, neuvádí nikde tel. kontakt a nejedná jménem konkrétní zodpovědné osoby, ale jako tým kosmetika USA. Odpovídá s velkým zpožděním a jede si jen to své bez odpovědí na moje konkrétně směřované dotazy. Vypadá to, že se ničeho nedomůžu a s penězi se mohu rozloučit. Nakupuji přes internet už dlouho, ale takové jednání jsem ještě nezažila.
Proto chci všechny varovat před jejich klamavým jednáním, nevstřícností a neochotou si zachovat dobré jméno obchodu a dobré vztahy se zákazníkem. Jsem ráda, že mohu předat nepříjemnou zkušenost dále, protože vědět tohle dopředu, tak si moc ráda ušetřím nervy, peníze i čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.5.12 17:32

Mám podobnou zkušenost s nákupem pro miminko :/ neustálé dohady sliby a telefonování.. nakonec jsem byla spokojena až s obchodem http://www.babygold.cz/ kde byli ochotní, vše doručili jak slíbili a když něco neměli naskladněno tak neslibovali, co nemohli splnit… takže doporučuji a děkuji za uvedené stránky, na které není spoleh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
10.2.13 16:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
10.2.13 17:17

Pokud jde o věci na děti, mám super zkušenosti s www.detskydum.cz a www.slune-cz.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
10.2.13 17:22

Dobrá zkušenost s www.pruhovanazaba.cz a jsou to české věci ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
12.2.13 14:19

Holky, co internetové lékárny? Nakupujete? např. www.lekarna.cz, www.lekarnalink.cz nebo které máte vyzkoušené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
12.2.13 14:54

@Lexik001 Já nakupuju v docsimon.cz - máme blízko výdejní místo a máma mimo Prahu si vždycky nasyslí za dva tisíce (není to těžký, kupuje žrádlo pro psy) a nechává si dovézt. Super spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
19.2.13 08:26

@karolina_a_betuska takže nakupujete jen žrádlo pro psy? To je dobrý :lol:, já si někdy nechávám zaslat, ale je pravda, že mám taky nejradši si objednat po netu a jet osobně vyzvednout, mám to taky kousek v Praze. Nakupuji na www.lekarnalink.cz, spokojenost, mají to hezky přehledné a specializované na gynek. problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák