Internetové seznamky - znáte stesti.cz?

103
30.11.14 19:39

Internetové seznamky-znáte stesti.cz?

Ahoj. Prosím znáte nějaké spolehlivé seznamky? Narazila jsem na stesti.cz, je to spolehlivé, máte někdo zkušenost? Nechci narazit na žádné podvodníky. Při registraci chtějí 99 Kč. To je ok, ale bojím se aby pak nechtěli další a další peníze, občas jsem v televizi zahlédla jak někteří lidé naletěli pochybným seznamkám a pak po nich žádali tisícové částky, proto se raději ptám. Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.11.14 19:47

My se seznámili na jiskreni. cz, poplatek byl přes sms podobný a nic dalšího už jsem pak neplatila..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 19:49

Platí se jen vstupní sms, pak už nic :) Ani nechodí pak žádné zprávy na mobil, pouze pokud se zadá, tak do meilu upozornění :)

• Citovat
  • Upravit
5549
30.11.14 20:07

Štestí je ok :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.14 20:22

Stesti je super, našla jsem tam dva super chlapy se kterýma jsem pár let byla. Je to jedna z nejlepších seznamek, a poplatek je prostě pojistka právě proti nějakým podvodníčkům nebo vtipálkům. Hlavně ne edarling, to je jenom rýžování prachů.

• Citovat
  • Upravit
3574
30.11.14 20:24

Na stesti sem se seznamila s manzelem, ale uz je to davno, tenkrat se to neplatilo.. ale seznamka je to dobra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7990
30.11.14 20:34

Tak za me seznamit.cz :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
30.11.14 20:35

My se s chlapem taky seznamili na štěstí, ale už je to skoro 7 let zpátky a to se nic neplatilo. Švagrová si zaplatila asi pul roku na e-darling, ale pty nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
30.11.14 21:02

Štěstí. cz funguje. Už jsem si tam domluvila hromadu schůzek. Sice jsem neměla štěstí, ale pár zajímavých lidí jsem tam objevila, to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
30.11.14 21:03
@panikockova píše:
Na stesti sem se seznamila s manzelem, ale uz je to davno, tenkrat se to neplatilo.. ale seznamka je to dobra :palec:

Mela jsem to uplne stejne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2732
30.11.14 21:09

Ja si manzela nasla nahodou na znamost.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
30.11.14 21:11

@JayLee zoufale spíš bude působit to, že je někdo na seznamce 5 let… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
30.11.14 21:11

:mavam: :mavam: :mavam:
Já hlasuji taky pro Štěstí. cz. Našel si mě tam můj natávající manžel a jsme spolu krásných 5 let a náš vztah je čím dál hezčí :-) Je to sice se seznamkama hodně o trpělivosti a silných nervech, ale v mém případě se trpělivost vyplatila :-))

Přeju hodně štěstí!! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
30.11.14 21:21

@JayLee tak jasně, kamaráda neznám, je to každého věc, ale reagovala jsem, protože se mi moc nelíbilo to označení „zoufalkyně“…určitě tam takové nejsou všechny ;)
A mám zkušenost z okolí, že čím méně může chlap ženě nabídnout, tím větší požadavky má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2274
30.11.14 21:23

Provozovatelé Štěstí. cz určitě nejsou podvodníci. Co se týče zaregistrovaných členů, tam je to otázka :-). Každopádně mě nikdo nepodvedl, ale ani jsem tam moc štěstí neměl :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová