Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,ja jsem proti potratum,zastavam nazor ze kdyby se zenska chranila,tak by tohle ani nemusela resit,ja osobne otehotnela brzy v 17 letech a na potrat jsem vubec nepomyslela,jinak bych koukala kdyby to dite bylo postizene to bych povolila,jinak bych je zakazala.
Raději anonymně ![]()
Já jsem pro,je to volba každé ženy.Ona se musí rozhodnout
kacerval píše:
Ahoj,ja jsem proti potratum,zastavam nazor ze kdyby se zenska chranila,tak by tohle ani nemusela resit,ja osobne otehotnela brzy v 17 letech a na potrat jsem vubec nepomyslela,jinak bych koukala kdyby to dite bylo postizene to bych povolila,jinak bych je zakazala.
SOuhlasím zcela s příspěvkem.
Anonymní píše:
Raději anonymněJá jsem pro,je to volba každé ženy.Ona se musí rozhodnout
tjn,ale kdyby se chranila tak se to vubec nestalo,jinak ted muzes rict proc jsem se nechranila ja co?Vis proc,protoze jsem byla mlada,blba a naivni a hlavne hodne zabouchla a hloubce duse jsem si mimi prala a proc me nenapadlo jit na potrat?protoze jsem zodpovedna a nechci nekoho zabit,nebej to jako obouvani do tebe jo,jinak ja uz musim vecer se sem mrknu
Eva B. píše:kacerval píše:SOuhlasím zcela s příspěvkem.
diky
kacerval píše:Anonymní píše:tjn,ale kdyby se chranila tak se to vubec nestalo,jinak ted muzes rict proc jsem se nechranila ja co?Vis proc,protoze jsem byla mlada,blba a naivni a hlavne hodne zabouchla a hloubce duse jsem si mimi prala a proc me nenapadlo jit na potrat?protoze jsem zodpovedna a nechci nekoho zabit,nebej to jako obouvani do tebe jo,jinak ja uz musim vecer se sem mrknu
neberu to jako obouvání do mě,co člověk to názor ![]()
Anonymní píše:
Já souhlasím s anonymkou. Jsem pro.
Jinak kdyz jsem byla poprve tehotna a lezela jsem na rizikaci v nemocnici,tak tam byla naka cikanka a vychloubala se ze ma 7 deti,ztoho snad v rocni ve sve peci,jinak v decaku a byla pry na 7 potratech,a tenkrat se tam nechala sterilizovat,to je jen pripad ze zivota,mluvi za vsechno ne?
xzuzkax píše:Anonymní píše:Já souhlasím s anonymkou. Jsem pro.
proc?ja vas nechapu
Taky se mi nelíbí potraty z důvodu…nedávali jsme si pozor, je to nezodpovědné, v dnešní době, kdy je takových ochran. Jenže nedokážu si představit, kdyby se inerupce z tohoto důvodu zakázala…mladá holčina, která doslova miminko nechce ani náhodou…jaký by měla k němu vztah?? No a další věc..Co otěhotnění ze znásilnění???
Možnost volby, kdy je zjištěno nějaké postižení, s tím souhlasím.
Taky nepotřebuju anonymitu, ale je to každé věc…
klidně se do mě pusťte ![]()
uz jsem radci psat nebudu nebo si vas rozestvu,ja priste jsem silne proti potratum,nechapu ty zensky jak na to muzou jit,je mi z nich na ![]()
Jsem proti potratům kromě případů život ohrožujících a postižených plodů a v případě těhu po znásilnění.
Kdo je schopen souložit , musí být schopen nést i následky.
Misula.vdf píše:
Taky se mi nelíbí potraty z důvodu…nedávali jsme si pozor, je to nezodpovědné, v dnešní době, kdy je takových ochran. Jenže nedokážu si představit, kdyby se inerupce z tohoto důvodu zakázala…mladá holčina, která doslova miminko nechce ani náhodou…jaký by měla k němu vztah?? No a další věc..Co otěhotnění ze znásilnění???
Možnost volby, kdy je zjištěno nějaké postižení, s tím souhlasím.
Přesně kvůli těmto důvodům s tím souhlasím.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
podívejte co jsem našla na seznamu http://zpravy.idnes.cz/…hranicni.asp?… a zároveň se chci zeptat jsem pro nebo proti potratům?? jestli proti proc? a jestli napůl tak za jakých okolností ano a za jakých ne? Jen mě zajímá Váš názor Terka