Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@freeport píše:
@eva valoi vzdělané v oboru nesleduji
to je vidět
@stinga
![]()
Je tu sranda.
Každopádně výrok freeport ledasco vysvětluje. Totiž problém nevzdělaných lidí není to, že něco neví, ale to, že na svých hloupostech lpí.
@eva valoi já lpim na tom, ze se teď všechno jmenuje covid. Jinak nelpím na ničem. A obdivuji tady všechny odbornice.
@freeport To není pravda. A nikdo z nás tu netvrdil, že to, co zakladatelka měla, byl covid. Akorát správně tvrdíme, že to byla jiná viróza, nikoli chřipka. To je vše.
A fakt je, že bylo i méně případů jiných nákažlivých onemocnění a bylo to kvůli opatřením. Protože logicky pokud byly uzavřené školky a školy, tak se to nemělo jak šířit.
@Anonymní píše:
@freeport To není pravda. A nikdo z nás tu netvrdil, že to, co zakladatelka měla, byl covid. Akorát správně tvrdíme, že to byla jiná viróza, nikoli chřipka. To je vše.
A fakt je, že bylo i méně případů jiných nákažlivých onemocnění a bylo to kvůli opatřením. Protože logicky pokud byly uzavřené školky a školy, tak se to nemělo jak šířit.
To jsem byla já. Omylem jsem klikla na anonymní vložení.
@eva valoi píše:
To jsem byla já. Omylem jsem klikla na anonymní vložení.
Já nečetla všechny komentáře …mě jen tak trosku zarazi, ze všechny onemocnění typu chripek a viroz, teď už snad i angin, co jsem četla, ze tak projevuje nová mutace corona viru, vymizela.
@freeport píše:
Já nečetla všechny komentáře …mě jen tak trosku zarazi, ze všechny onemocnění typu chripek a viroz, teď už snad i angin, co jsem četla, ze tak projevuje nová mutace corona viru, vymizela.
angína ani virózy nezmizely, ale chřipka letos fakt v čr nebyla
@Anonymní píše:
Děkuji všem mockrát. Mě strašně zmátlo, jak říkala, ze nic nebude vidět.
To co bude kdy vidět záleží na tom, jestli chceš v těhotenství pokračovat nebo ne. K tomu, aby se dalo těhotenství potvrdit pro případ ukončení, stačí být v 5+. K tomu, aby bylo možno uznat prosperující těhotenství je dobrá kontrola až po 6-7tt, aby bylo srdíčko.
Se nehadejte kvůli tomu zda jsem měla chřipku nebo ne, lékaři to tak prislo, protože jsem měla 39C° teplotu, suchý kašel, šílené bolesti kloubů a zad, motala jsem se a byla jsem celkově malátná.
@eva valoi Tva tvrzeni jsou fakt legracni. Presne diky temto predsudkum zdravotnici chybuji v diagnozach. To ze nebyl laboratorne prokazan ani jeden pripad chripky, jeste neznamena, ze ji nikdo nemel… Kdybys tvrdila jen ze je to vysoce nepravdepodobne, tak s tebou budu naprosto souhlasit.
Dobrý den mám dotaz jsem po neplánovaném císaři akutním. Je to 14 měsíců po a opět těhotná antikoncepci neberu jelikož mám trombofilii takže při těhotenství si píchám injekce a můj poslední porod byl desivej mohla jsem přijít o život porod nešel i když vvyolány už 24 h bez vody a nešlo to prostě tak akutní císař celková anestezie při tom jsem dostala akutní anémii šlo my o život a malého 20 min prodychavali. Na intenzivce
místo jednoho dne nebo 12 h já tam strávila 3 dny. A potřebuju poradit jestli mám šanci nějak obhájit interupce ze zdrav. duvodu jelikož je to neplánovaný a opravdu nechtěný mám doma už 4 a další fakt ne děkuji moc
Dobrý den mám dotaz jsem po neplánovaném císaři akutním. Je to 14 měsíců po a opět těhotná antikoncepci neberu jelikož mám trombofilii takže při těhotenství si píchám infekce a můj poslední porod byl desivej mohla jsem přijít o život porod nešel i když volány už 24 h bez vody a nešlo to prostě tak akutní císař celková anestezie při tom jsem dostala akutní anémii šlo my o život a malého 20 min prodychavali. Na intenzivně místo jednoho dne nebo 12 h já tam strávila 3 dny. A potřebuju poradit jestli mám šanci nějak obhájit interupce ze zdrav. duvodu jelikož je to neplánovaný a opravdu nechtěný mám doma už 4 a další fakt ne děkuji moc
@Lena 878 píše:
Dobrý den mám dotaz jsem po neplánovaném císaři akutním. Je to 14 měsíců po a opět těhotná antikoncepci neberu jelikož mám trombofilii takže při těhotenství si píchám infekce a můj poslední porod byl desivej mohla jsem přijít o život porod nešel i když volány už 24 h bez vody a nešlo to prostě tak akutní císař celková anestezie při tom jsem dostala akutní anémii šlo my o život a malého 20 min prodychavali. Na intenzivně místo jednoho dne nebo 12 h já tam strávila 3 dny. A potřebuju poradit jestli mám šanci nějak obhájit interupce ze zdrav. duvodu jelikož je to neplánovaný a opravdu nechtěný mám doma už 4 a další fakt ne děkuji moc
Ne, nemáš. Není důvod, aby jsi nemohla dítě donosit a porodit, nijak tě to neohrozí. Interupci si budeš muset uhradit sama a taky by ses měla postarat o kvalitní antikoncepci. Vasektomie zas tak drahá není.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.