Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Takže když zajde k ortopedovi teď? To je taky blbost? Musí tam chodit léta aby měla nárok?
@Mia82 píše:
Takže když zajde k ortopedovi teď? To je taky blbost? Musí tam chodit léta aby měla nárok?
To nevim, ale pokud ma problemy jaky pises tak prece jen by se lecit mela.Ono nejvic zalezi jaky bude mit nalez a jakbude lecitelny. A hlavne kdyz se ortopeda zepta tak ji rekne jestli ma cenu to zkouset nebo ne.
Naší mámu dostat dr. to bude výkon. Ale dotáhnu jí tam a zjistím co a jak
Děkuji ![]()
Chtěla bych se zeptat, jestli budete někdo vědět, jsem po multiorgánovém selhání, je možné na toto dostat invalidní důchod?
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat, jestli budete někdo vědět, jsem po multiorgánovém selhání, je možné na toto dostat invalidní důchod?
to přece není trvalý stav ne? Už jsi zdravá ne?
@Anonymní píše:
Ono je to tezky. Zalezi na tom, jak na tom jsi ted, jestli zustaly nejake trvale nasledky a tak.na vsechno maji tabulky, ale jak uz tu padlo zalezi taky hodne na konkretnim posudkari
Ne to jistě není trvalý stav, jen doufám, že ty následky nebudou trvalé.
Zdravá po multiorgánovém selhání? Pravda, můžu být ráda, že nejsem mrtvá.
@alexxa píše:
http://portal.gov.cz/…onStruct.jsp?…
Zkusím se tedy poptat, děkuji ![]()
Já mám roztroušenou sklerozu už téměř 20 let. Takže stav trvale se zhoršující a zlepšení nenastaně. Jde mi do háje levá noha, jemná motorika rukou je taky už horší. Neskutečná únava… Jak se tohle posuzuje? Léčím se s tím mnoho let, ale ze zpráv vyplývá, že mi vlastně nic není. Chodím, mluvím, jen mám v mozku 20 lézí…
Ja kdyz jsem si chtela zazadat o ID, tak jsem si zasla k odbornymu, tam jsem mu rekla, ze bych to chtela zkusit, takze me vysetril abych mela co nejnovejsi zpravu pro praktika.Oni vetsinou ty diagnozy znaji a reknou vam, jestli to zkusit nebo ne. I kdyby rekl ze ne skuste to. Ale necekejte zadne zazraky pokud vam ID schvali. Ja mam take dlouhodobe a nevratne potize a velke, ale dle tabulek spadam jen do I. stupne.
Zdravím všechny. Chtěla bych se tu zeptat jestli tady někdo prodělal operaci páteře.
Já měla operaci L4- L5. JAKÝ STUPEŇ INVALIDITY jste kdo dostal?