Inzeráty na jobs.cz

1137
20.11.20 19:07

Inzeráty na jobs.cz

Budu jedna z těch, co položí dementní a tak trochu zbytečný dotaz, ale udělám to hrdinně bez anonymu. Odpověděla jsem na nabídku práce, poslala životopis. Dostala jsem vygenerovanou odpověď, že děkují a že se ozvou, jakmile mou žádost posoudí a tak. Dnes je inzerát vložen znovu ( nikoliv aktualizován). U prvního bylo - zaměstnavatel odpoví do 14 dnů, u toho dnešního nic. Lze z toho vyvodit, že můj životopis ( a ostatní co došly) hodili do koše a zkoušejí to znova, případně že se hlásí málo zájemců, anebo z toho nelze vyvodit absolutně nic? Mám nervy na pochodu, o tu práci dost stojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.11.20 19:22

Inzerce na jobsech je na 30 dni, takze jen jim to mohlo dobehnout a jelikoz jeste nepadlo finalni rozhodnuti, tak to tam radsi dali znovu, kdyby nahodou jeste nekoho ulovili. Ale tezko rict, tisic personalistu, tisic zpusobu prace :nevim: Kazdoapdne drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
20.11.20 19:25

@Lochnesská příšera Dík. Jsem z toho fakt špatná. Vždycky mi nějaké fajn místo unikne a já nevím, co je na mně špatně, když podle zadaných požadavků je všechny splňuju… nebo přinejmenším drtivou většinu z nich. Takže už zas hážu flintu do žita… a máš krásný nick :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.20 19:32

@SibyllaTrelawney Tak se zkus zeptat na zpetnou vazbu, kdyz ti ji nedaji, at vis, jak si stojis ;) Samozrejme nemusi byt vzdy uplne uprimna, protoze nektere veci se fakt tezko rikaji natvrdo a radsi se vymysli nejaky zastupny problem. Ale treba natrefis na nekoho ochotneho, kdo poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
20.11.20 19:45

@Lochnesská příšera Díky, zkusím to. Až mě tedy oficiálně odmítnou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
20.11.20 20:09

Dle mých zkušeností, krom automaticky generovaného emailu že děkují za životopis a ozvou se, až vyhodnotí všechny kandidáty, se 90% firem už vůbec neozve. Těžko říct, zda je to tím, že jim chodí stovky životopisů, oni je přehazují vidlemi a nemají kapacity posílat zamítavé emaily. Spíš myslím, že u většiny firem je to prostě ignoranství. Pokud o pozici opravdu stojíš, zkusila bych zavolat, vyjádřit opravdový zájem nejen o výsledek výběrového řízení, ale i o firmu jako takovou a tu konkrétní pozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
20.11.20 20:15
@moof píše:
Dle mých zkušeností, krom automaticky generovaného emailu že děkují za životopis a ozvou se, až vyhodnotí všechny kandidáty, se 90% firem už vůbec neozve. Těžko říct, zda je to tím, že jim chodí stovky životopisů, oni je přehazují vidlemi a nemají kapacity posílat zamítavé emaily. Spíš myslím, že u většiny firem je to prostě ignoranství. Pokud o pozici opravdu stojíš, zkusila bych zavolat, vyjádřit opravdový zájem nejen o výsledek výběrového řízení, ale i o firmu jako takovou a tu konkrétní pozici.

No… on to není žádný korporát, je to malá ( malinká) firma, takže asi životopisy nepřehazují… jak dlouho tomu mám dát? Posílala jsem před 2 dny. Dva týdny? Zase nechci vypadat otravně a urputně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
20.11.20 20:33

Počkala bych těch 10-14 dní. za dva dny je možné, že ten životopis nikdo ještě ani podrobně nezkoumal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
20.11.20 20:33
@moof píše:

Přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
20.11.20 20:49

Já když hledala, viděla jsem, že firma dala inzerát znovu, už jsem s tím nepočítala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.20 20:58

Ja kdyz si jwdnou po neuspesnem pohovoru napsala o zpetnou vazbu, tak mi jen odepsali, zw jsem neudelala zadnou chybu, jen ze vybrali zkratka jineho kandidata, 8o no tak to mi fakticky pomohlo teda :lol: :lol:. Vzdycky si rikam, jakyho genia asi hledaj. Nikdy jsem nedostala praci, kterou jsem chtela.

• Citovat
  • Upravit
944
20.11.20 21:25
@Anonymní píše:
Ja kdyz si jwdnou po neuspesnem pohovoru napsala o zpetnou vazbu, tak mi jen odepsali, zw jsem neudelala zadnou chybu, jen ze vybrali zkratka jineho kandidata, 8o no tak to mi fakticky pomohlo teda :lol: :lol:. Vzdycky si rikam, jakyho genia asi hledaj. Nikdy jsem nedostala praci, kterou jsem chtela.

Může to být pravda. Nábor nových zaměstnanců, zvlášť u menších firem s menším kolektivem, může být z velké části o sympatiích, zkrátka s někým si budoucí šéf na pohovoru líp sedne… některé důvodu zase mohou být nezveřejnitelné (moc mladá, moc stará, dětná, ještě nedětná…). takové důvody zaměstnavatel uvést nesmí, vystavoval by se riziku žaloby :D Tak použije nějakou nekonkrétní frázi a je vyřízeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
20.11.20 21:44

Zavolala bych tam po vikendu. Mail se mohl ztratit, byt omylem smazan, agendu dostal nekdo jiny a nebyl o vsech uchazecich informovan… Vsechny tyhle udalosti jsem v jedne mensi firme zazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.20 21:52

@moof ano mate pravdu. Me taky ten asi 150kg typek co se rozvalil na židli a zacal se vyptavat, kde pracuji rodice zrovna moc neoslnil :D :jazyk: jen chci rict, ze tyto zpetna vazby mi prijsou k nicemu, stejne nikdo pravdu nenapise.

• Citovat
  • Upravit
5244
20.11.20 21:59
@Anonymní píše:
@moof ano mate pravdu. Me taky ten asi 150kg typek co se rozvalil na židli a zacal se vyptavat, kde pracuji rodice zrovna moc neoslnil :D :jazyk: jen chci rict, ze tyto zpetna vazby mi prijsou k nicemu, stejne nikdo pravdu nenapise.

Kdyz jsem si vybirala lidi do sveho tymu, tak jsem na vyzadani poskytovala pomerne obsirnou, podrobnou a pravdivou zpetnou vazbu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat