Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Pandorka píše:
@Krasavicaa ja si to taky myslim, dle meho muze ale pry 5s spadne klidne i o dva tisice
Můj s telefony taky pracuje ![]()
@PepiKo mne se prave moc nepozdava ten novy, zaoblenejsi tvar ![]()
Čekám kdy tu na nás začnou útočit, že jsme snobi
![]()
Apple je přece jen iShit ![]()
@Pandorka píše:
@Krasavicaa tak to ma z prvni ruky
Jo máme všechny telefony s první ruky a za jiné ceny.
To je velká výhoda ![]()
@Šarlota4 píše:
Pujdu do 6. Sice zas budem muset drzaky v aute ale co…
To je maličkost ![]()
Já mám zlatý 5s a 6 tedy nechci, nelíbí se mi, nedám svého miláčka ![]()
@Pandorka mne taky ne, přijde mi, ze už to proste není „ono“, ze nějak ztratil svůj styl, nebo jak to říct
proste se mi nelíbí, větší velikost displeje nepotřebuji a ultra nejnovější model taky ne
takže zatím změnu neplanuji… :-/
@Kies Jj s muzem menime po kazde nove rade jak blbouni
ale my to milujeme. Ted budem kupovat chuvicky a vahu od applu jsem na to strasne zvedava.
jinak 4s jsem ted prodavala za 1.500 lezel mi doma a nikdo ho nechtel ![]()
@Krasavicaa píše: Čekám kdy tu na nás začnou útočit, že jsme snobi![]()
![]()
![]()
![]()
Apple je přece jen iShit
treba ne, holky se urcite poucily
vzdyt kazdy si koupi to, na co ma, nevim, proc nekomu muze lezet v zaludku prave apple. Jsou i jine znacky, cenove srovnatelne a nikdo z toho nic nedela, ale kdyz je rec o apple, tak se obcas spisti smrst ![]()
@Pandorka píše:
treba ne, holky se urcite poucilyvzdyt kazdy si koupi to, na co ma, nevim, proc nekomu muze lezet v zaludku prave apple. Jsou i jine znacky, cenove srovnatelne a nikdo z toho nic nedela, ale kdyz je rec o apple, tak se obcas spisti smrst
Závist
![]()
@PepiKo píše:
@Pandorka mne taky ne, přijde mi, ze už to proste není „ono“, ze nějak ztratil svůj styl, nebo jak to říctproste se mi nelíbí, větší velikost displeje nepotřebuji a ultra nejnovější model taky ne
takže zatím změnu neplanuji… :-/
ja bych prave ocenila ten vetsi displej, ale jak pises, jakoby to ztratilo tu svoj image, tu appleovskou záři ![]()
Moc se nesníží, na to bych u iPhonu nespoléhala. Teď jsem tátovi kupovala 4S (výslovně chtěl pouze tento typ) a stál 8tisíc! Hrůza na to, že je to echt starý model. Jinak se na 6 moc těším, ale asi svou 5ku nevyměním. Ale pokud plánuješ nový z 4ky, je jedno zda 5S nebo 6, polepšíš si tak i tak
Já mám 5ku nejdýl, co jsem kdy telefon měla