Iphone 6 nebo 5s?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kies
22.9.14 09:39

Moc se nesníží, na to bych u iPhonu nespoléhala. Teď jsem tátovi kupovala 4S (výslovně chtěl pouze tento typ) a stál 8tisíc! Hrůza na to, že je to echt starý model. Jinak se na 6 moc těším, ale asi svou 5ku nevyměním. Ale pokud plánuješ nový z 4ky, je jedno zda 5S nebo 6, polepšíš si tak i tak :P Já mám 5ku nejdýl, co jsem kdy telefon měla :palec:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
22.9.14 09:39
@Pandorka píše:
@Krasavicaa ja si to taky myslim, dle meho muze ale pry 5s spadne klidne i o dva tisice :potlesk:

Můj s telefony taky pracuje ;)

• Citovat
  • Upravit
1398
22.9.14 09:40

@PepiKo mne se prave moc nepozdava ten novy, zaoblenejsi tvar :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
22.9.14 09:40

@Krasavicaa tak to ma z prvni ruky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.9.14 09:41

Čekám kdy tu na nás začnou útočit, že jsme snobi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Apple je přece jen iShit :roll:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
22.9.14 09:42
@Pandorka píše:
@Krasavicaa tak to ma z prvni ruky :palec:

Jo máme všechny telefony s první ruky a za jiné ceny. :dance: To je velká výhoda :-)

• Citovat
  • Upravit
13955
22.9.14 09:42

Pujdu do 6. Sice zas budem muset drzaky v aute ale co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.9.14 09:43
@Šarlota4 píše:
Pujdu do 6. Sice zas budem muset drzaky v aute ale co…

To je maličkost ;)

• Citovat
  • Upravit
Kies
22.9.14 09:43

@Šarlota4 viď, to mě na tom taky štve :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6499
22.9.14 09:45

Já mám zlatý 5s a 6 tedy nechci, nelíbí se mi, nedám svého miláčka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
22.9.14 09:46

@Pandorka mne taky ne, přijde mi, ze už to proste není „ono“, ze nějak ztratil svůj styl, nebo jak to říct :D proste se mi nelíbí, větší velikost displeje nepotřebuji a ultra nejnovější model taky ne :D takže zatím změnu neplanuji… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
22.9.14 09:46

@Kies Jj s muzem menime po kazde nove rade jak blbouni :D ale my to milujeme. Ted budem kupovat chuvicky a vahu od applu jsem na to strasne zvedava. :pankac: jinak 4s jsem ted prodavala za 1.500 lezel mi doma a nikdo ho nechtel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
22.9.14 09:48
@Krasavicaa píše: Čekám kdy tu na nás začnou útočit, že jsme snobi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Apple je přece jen iShit :roll:

treba ne, holky se urcite poucily :jazyk: vzdyt kazdy si koupi to, na co ma, nevim, proc nekomu muze lezet v zaludku prave apple. Jsou i jine znacky, cenove srovnatelne a nikdo z toho nic nedela, ale kdyz je rec o apple, tak se obcas spisti smrst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.9.14 09:48
@Pandorka píše:
treba ne, holky se urcite poucily :jazyk: vzdyt kazdy si koupi to, na co ma, nevim, proc nekomu muze lezet v zaludku prave apple. Jsou i jine znacky, cenove srovnatelne a nikdo z toho nic nedela, ale kdyz je rec o apple, tak se obcas spisti smrst :mrgreen:

Závist ;) ;) ;) ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
1398
22.9.14 09:49
@PepiKo píše:
@Pandorka mne taky ne, přijde mi, ze už to proste není „ono“, ze nějak ztratil svůj styl, nebo jak to říct :D proste se mi nelíbí, větší velikost displeje nepotřebuji a ultra nejnovější model taky ne :D takže zatím změnu neplanuji… :-/

ja bych prave ocenila ten vetsi displej, ale jak pises, jakoby to ztratilo tu svoj image, tu appleovskou záři :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák