Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, co na nej rikate? Mam iphone 4s a ted bych rada vymenila, ale nevim, jestli za 6, nebo koupit 5s? Prece jenom, jsem takova konzerva, co se tvaru tyce a ta sestka je uplne jina, spis mi pripomina samsung ![]()
Já do 6ky jdu určitě.
![]()
Já bych teda nekupovala starší model, když už je nový ![]()
@Krasavicaa me na tom starsim modelu utesi jen to, ze jakmile vybehne u nas sestka, tak ceny starsich pujdou dolu ![]()
@Halibar pry behem rijna by se k nam mela dostat, nekde jsem cetla, ze si ji muzes predobjednat, nebo do Nemecka ![]()
Ani cena neni nijak strasna, teda pro nekoho je, ale kdyz si vezmu, ze 5s ted stoji 15 a pul a sestka necelych 20, zase tak velky rozdil to neni. Otazkou ale zustava, jak moc se ceny snizi, kdyz se u nas zacne ta sestka prodavat.
Já počkám do října
Budu ji mít tak levnější, ale mohla bych si ji koupit taky hned. Ale radši pár tisíc ušetřím ![]()
@Pandorka píše:
Ani cena neni nijak strasna, teda pro nekoho je, ale kdyz si vezmu, ze 5s ted stoji 15 a pul a sestka necelych 20, zase tak velky rozdil to neni. Otazkou ale zustava, jak moc se ceny snizi, kdyz se u nas zacne ta sestka prodavat.
O moc ne. Pokud ji neseženeš jako já přes známé z firmy, tak o moc ne…
@Krasavicaa ale v rijnu se prave objevi sestka, teoreticky by meli slevnit 5s, podle toho, jak se bude 6 prodavat.
Mne se teda šestka vůbec nelíbí, přítel do ni jde, ja zatím zůstávám u 5s
uvidím, třeba ji časem přijdu na chuť ![]()
@Pandorka píše:
@Krasavicaa ale v rijnu se prave objevi sestka, teoreticky by meli slevnit 5s, podle toho, jak se bude 6 prodavat.
To je ale vždy v řádu stovek…
@Krasavicaa ja si to taky myslim, dle meho muze ale pry 5s spadne klidne i o dva tisice ![]()
@Krasavicaa no, sama jsem zvedava, jak to nakonec s temi cenami bude ![]()