Iphone 6 nebo 5s?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4984
22.9.14 10:35

@Krasavicaa sem chtela vedet jestli uz umi neco extra kdyz udelali novej a zase prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.9.14 10:38

@Krasavicaa jeste mam jeden dotaz. Cim se zlepsil ajfon 6 od 5? To musi byt asi velka zmena kdyz je vsichni vymeni za dalsich asi 15tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.9.14 10:39
@Kofolová píše:
@Krasavicaa jeste mam jeden dotaz. Cim se zlepsil ajfon 6 od 5? To musi byt asi velka zmena kdyz je vsichni vymeni za dalsich asi 15tis.

Až si ho budeš chtít koupit, tak s tebou budu diskutovat. Teď to nemá smysl. :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4984
22.9.14 10:40

@Krasavicaa chci ho koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.9.14 10:45
@Kofolová píše:
@Krasavicaa chci ho koupit
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
13955
22.9.14 10:46

@Kofolová On Iphon je dost specifickej. Bud ho lidi milujou nebo " nenavidej ". Dle me je taky daleko lepsi nez novy samsung atd. Mela jsem oba tak mam srovnani. Zarizeni s Androidem nejsou zdaleka tak rychli a bezproblemovy jako s IOS. Android se mi cas od casu sekal. Miliony reklam atd. Pokud Iphon nechces kvuli cene tak je to vec druha. Pokud preklenes pocatecni voser s nastavenim kdyz ho koupis tak uz s nim pak v 99% problemy nejsou. Je mi jasny, ze budes oponovat, ze ani tvuj mobil se neseka atd atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.9.14 10:48

@Šarlota4 dekuji za odpoved.
@Krasavicaa tak proc si mam radsi koupit 6nez 5?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
22.9.14 10:54

Mne se vic libi zlata petka nez sestka.. U sestky jsem chvilku premyslela, jestli to neni samsung.. Ztraci svuj styl.
Jinak jsem taky zvedava na vylepseni :dance:

Ad sekani-mam doma jeste 4s a seka se furt.. Aplikace se samy vypinaji a multitasking blbne. Pritom to byl muj milacek, spadl jen jednou lehce.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
22.9.14 11:10

Holky, nezakladala jsem tuhle diskuzi pro to, abyste se tu hadaly. Chtela jsem znat Vase pohledy na novy iphone 6. Kazdy clovek je original a kazdy ma svuj nazor, jsme ve svobodne zemi, jen si myslim, ze pokud chce prispivat nekdo, kdo o nem nic nevi, nadava na nej, atd., tak at si zalozi diskuzi „nenavidim uphone“ a nekazi nam tu debatu o techto pristrojich. Nemyslim to nijak zle :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.9.14 11:15

@Pandorka ja se nehadam. Chci vedet od Krasavice proc bych si mela koupit spis 6 nez 5. Ona neodpovedela a napsala ze na nej stejne nemam. To je jednani ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.9.14 11:17
@Pandorka píše:
Holky, nezakladala jsem tuhle diskuzi pro to, abyste se tu hadaly. Chtela jsem znat Vase pohledy na novy iphone 6. Kazdy clovek je original a kazdy ma svuj nazor, jsme ve svobodne zemi, jen si myslim, ze pokud chce prispivat nekdo, kdo o nem nic nevi, nadava na nej, atd., tak at si zalozi diskuzi „nenavidim uphone“ a nekazi nam tu debatu o techto pristrojich. Nemyslim to nijak zle :*
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
21891
22.9.14 11:19

@Pandorka no zatim tu nikdo nenapsal, v cem je sestka lepsi :nevim:.Jen jakesi pochlebovani, ze nad jabko neni a kdo ho nema, tak proto, ze je chudak. A ten, kdo ho neopevuje, tak zavidi :nevim:
Nevsimla jsem si, ze by na nej @Kofolová nadavala, jen se, rekla bych, slusne pta.

Podotykam, ze vlastnim petku, abych nebyla za zavistivou rypnu :roll:

Příspěvek upraven 22.09.14 v 11:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.9.14 11:19
@Kofolová píše:
@Šarlota4 dekuji za odpoved.
@Krasavicaa tak proc si mam radsi koupit 6nez 5?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.9.14 11:28

@Eemii no prave @Krasavicaa se v tom vyzna a chce kupovat sestku tak se ji slusne zeptam, v cem je lepsi ze to chce vymenit a dostanu odpoved ze na to stejne nemam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.9.14 11:35
@Kofolová píše:

Budou dvě varianty 6 a 6L ( ten je větší, 5,5palce). Bude se prodávat ve variantě základní 16 GB, 64Gb, a 128Gb. Dřív bylo 16, 32, 64 GB… Bude podporovat technologii NFC, což je bezkontaktní platba jako kreditkou. V Čr zatím není podporováno, ale brzy bude. Dále podporuje technologie 4té generace LTE, bude rychlejší net, řádově 10×, tam kde bude pokrytí, což se nyní v Čr intenzivně buduje. Vylepšený fotoaparát na 8MPX, bude tenčí než 5ka, cca 7mm… A já bych si tento telefon koupila už jen proto, že je to iPhone a je to technologicky nejlepší telefon, který se dá nyní koupit. Dál to má senzor otisku prstů, barometr, podporu Apple hodinek, můžeš spárovat a má to biometrické funkce…

Příspěvek upraven 22.09.14 v 11:35

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák