Iphone 6 nebo 5s?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
22.9.14 11:35

@Kofolová

Doufám, že ti to takto stačí :-)

• Citovat
  • Upravit
4984
22.9.14 11:38

@Krasavicaa no to uz muj mobil ma. Na me ma moc slaby predni fotak. Mam 2mpx.

Jeste bych chtela vysvetlit vetu ze na nej nemam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.9.14 11:41
@Kofolová píše:
@Krasavicaa no to uz muj mobil ma. Na me ma moc slaby predni fotak. Mam 2mpx.Jeste bych chtela vysvetlit vetu ze na nej nemam?

Podle těch tvých keců… a víš, co? Tak se pochlub jaký máš telefon :-) Třeba nám vytřeš zrak :-)

• Citovat
  • Upravit
4984
22.9.14 11:43

@Krasavicaa obycejny hloupy samsung. Podle reci se da poznat financni situace lidi? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.9.14 11:47
@Kofolová píše:
@Krasavicaa obycejny hloupy samsung. Podle reci se da poznat financni situace lidi? 8o

Jo, tak ten bych fakt chtěla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4984
22.9.14 11:48

@Krasavicaa je velmi srovnatelny s iphone 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.9.14 11:52
@Kofolová píše:
@Krasavicaa obycejny hloupy samsung. Podle reci se da poznat financni situace lidi? 8o

Jo a placení určitě nemáš, display má daleko větší rozlišení než Samsung, je daleko jemnější a má jemnější display, je to ostřejší a lepší barvy. A má to novou generaci procesoru, Apple M8, to je procesor, který si vyvíjí Apple sám, takže ho nikdo jiný mít ani nemůže :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: je 64bit, takže daleko rychlejší, a na tenhle ten procesor je přizpůsobený i OS iOS8, což tak Samsung rozhodně nemá. Je to jedno z druhým, a je to o tom, že Apple má jeden druh telefonu a je to prostě vyladěný. Samsung má 300 druhů telefonů, ale ani jeden výkonově se nemůže Apple rovnat. :jazyk: :jazyk: :jazyk: Top model Samsung např. S5 Má stejnou cenu jako iPhone :jazyk: Což nemáš, když máš za cenu poloviční… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
4984
22.9.14 11:54
@Krasavicaa píše:
Jo a placení určitě nemáš, display má daleko větší rozlišení než Samsung, je daleko jemnější a má jemnější display, je to ostřejší a lepší barvy. A má to novou generaci procesoru, Apple M8, to je procesor, který si vyvíjí Apple sám, takže ho nikdo jiný mít ani nemůže :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: je 64bit, takže daleko rychlejší, a na tenhle ten procesor je přizpůsobený i OS iOS8, což tak Samsung rozhodně nemá. Je to jedno z druhým, a je to o tom, že Apple má jeden druh telefonu a je to prostě vyladěný. Samsung má 300 druhů telefonů, ale ani jeden výkonově se nemůže Apple rovnat. :jazyk: :jazyk: :jazyk: Top model Samsung např. S5 Má stejnou cenu jako iPhone :jazyk: Což nemáš, když máš za cenu poloviční… :jazyk:

Tak mi vysvetli proc muj telefon je hodnocen jen 78% a tvuj 79%?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.9.14 11:55

@Krasavicaa a ted koukam. Ne polovicni ale tretinovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.9.14 11:55
@Kofolová píše:
Tak mi vysvetli proc muj telefon je hodnocen jen 78% a tvuj 79%?

To je na vkusu každého uživatele. ;)

• Citovat
  • Upravit
286
22.9.14 11:59

Ahoj zakladatelko, já mám 4, ale na podzim se chystám jít do 5S. Prostě se mi designově líbí mnohem víc jak 6 a navíc chci telefon, který jsem schopná dát ještě do kapsy…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.9.14 11:59
@Krasavicaa píše:
To je na vkusu každého uživatele. ;)

To je nezavisly test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.9.14 12:00
@Kofolová píše:
To je nezavisly test

Jo, tak to sorry, těmto testům nevěřím :mrgreen: To může napsat kdokoli jakkoli :-)

• Citovat
  • Upravit
4984
22.9.14 12:02
@Krasavicaa píše:
Jo, tak to sorry, těmto testům nevěřím :mrgreen: To může napsat kdokoli jakkoli :-)

Kolik mAh ma baterka prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
22.9.14 12:03

Ahoj, já jsem diskuzi teda neprošla, ale taky vybírám telefon. Mám přočtený už asi taky kde co, poptala jsem se a já bych spíš šla do LG G2. Je levnější a na stejné úrovni. Koukám po něm a jen čekám, jestli ho ještě trochu nezlevní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák