Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Krasavicaa no to uz muj mobil ma. Na me ma moc slaby predni fotak. Mam 2mpx.
Jeste bych chtela vysvetlit vetu ze na nej nemam?
@Kofolová píše:
@Krasavicaa no to uz muj mobil ma. Na me ma moc slaby predni fotak. Mam 2mpx.Jeste bych chtela vysvetlit vetu ze na nej nemam?
Podle těch tvých keců… a víš, co? Tak se pochlub jaký máš telefon
Třeba nám vytřeš zrak ![]()
@Krasavicaa obycejny hloupy samsung. Podle reci se da poznat financni situace lidi? ![]()
@Kofolová píše:
@Krasavicaa obycejny hloupy samsung. Podle reci se da poznat financni situace lidi?
Jo, tak ten bych fakt chtěla
![]()
@Kofolová píše:
@Krasavicaa obycejny hloupy samsung. Podle reci se da poznat financni situace lidi?
Jo a placení určitě nemáš, display má daleko větší rozlišení než Samsung, je daleko jemnější a má jemnější display, je to ostřejší a lepší barvy. A má to novou generaci procesoru, Apple M8, to je procesor, který si vyvíjí Apple sám, takže ho nikdo jiný mít ani nemůže
je 64bit, takže daleko rychlejší, a na tenhle ten procesor je přizpůsobený i OS iOS8, což tak Samsung rozhodně nemá. Je to jedno z druhým, a je to o tom, že Apple má jeden druh telefonu a je to prostě vyladěný. Samsung má 300 druhů telefonů, ale ani jeden výkonově se nemůže Apple rovnat.
Top model Samsung např. S5 Má stejnou cenu jako iPhone
Což nemáš, když máš za cenu poloviční… ![]()
@Krasavicaa píše:
Jo a placení určitě nemáš, display má daleko větší rozlišení než Samsung, je daleko jemnější a má jemnější display, je to ostřejší a lepší barvy. A má to novou generaci procesoru, Apple M8, to je procesor, který si vyvíjí Apple sám, takže ho nikdo jiný mít ani nemůže![]()
![]()
![]()
je 64bit, takže daleko rychlejší, a na tenhle ten procesor je přizpůsobený i OS iOS8, což tak Samsung rozhodně nemá. Je to jedno z druhým, a je to o tom, že Apple má jeden druh telefonu a je to prostě vyladěný. Samsung má 300 druhů telefonů, ale ani jeden výkonově se nemůže Apple rovnat.
![]()
![]()
Top model Samsung např. S5 Má stejnou cenu jako iPhone
Což nemáš, když máš za cenu poloviční…
Tak mi vysvetli proc muj telefon je hodnocen jen 78% a tvuj 79%?
@Kofolová píše:
Tak mi vysvetli proc muj telefon je hodnocen jen 78% a tvuj 79%?
To je na vkusu každého uživatele. ![]()
Ahoj zakladatelko, já mám 4, ale na podzim se chystám jít do 5S. Prostě se mi designově líbí mnohem víc jak 6 a navíc chci telefon, který jsem schopná dát ještě do kapsy…!
@Krasavicaa píše:
To je na vkusu každého uživatele.
To je nezavisly test
@Kofolová píše:
To je nezavisly test
Jo, tak to sorry, těmto testům nevěřím
To může napsat kdokoli jakkoli ![]()
@Krasavicaa píše:
Jo, tak to sorry, těmto testům nevěřímTo může napsat kdokoli jakkoli
Kolik mAh ma baterka prosim?
Ahoj, já jsem diskuzi teda neprošla, ale taky vybírám telefon. Mám přočtený už asi taky kde co, poptala jsem se a já bych spíš šla do LG G2. Je levnější a na stejné úrovni. Koukám po něm a jen čekám, jestli ho ještě trochu nezlevní ![]()
@Kofolová
Doufám, že ti to takto stačí