Iphone 6 nebo 5s?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3109
6.12.14 21:13

@michellle chtěla bych ten zlatý :)a jak fotí? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
6.12.14 21:49

Fotí skvěle, proti 4 - nebe a dudy :mrgreen: ty máš teď 5?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
6.12.14 21:57

@michellle ja mám ted 4s :) tak to se na nej těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
6.12.14 22:02

Já mám 5S a miluju ho :srdce: měla jsem před tim Sony a děsný…tohle je pohádka. 6 nevím…ale určitě bude super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
6.12.14 22:03

@Šáárinečka neprodavas tu 4ku? Sousedka poptava za dobrou cenu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
6.12.14 22:24

@BlueFairy ne neprodavam :) bude doma jako náhradní telefon ;). @pajinka85 snad bude super ;) ja uz jiný telefon než iPhone ani nechci. Jak ho jednou mas jiny uz nechceš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
6.12.14 22:26

Ahoj, mám teď 6 - silver :) a jsem nadšená. Přešla jsem na něj z iphona 4, kterej mi i v iwantu odkoupili, takže jsem na novej telefon měla asi 2 a pul tisíc slevu. Skvělý je to v tom, jak to jede rychle, neseká se.. Ač je to větší telefon, je lehkej, design paráda, fotky, miluju ho:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
6.12.14 22:34

@Linve tak to rada slyším :) uz se těším na Vánoce jak mala :mrgreen: se doufám zamilují taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
6.12.14 23:11
@Linve píše:
Ahoj, mám teď 6 - silver :) a jsem nadšená. Přešla jsem na něj z iphona 4, kterej mi i v iwantu odkoupili, takže jsem na novej telefon měla asi 2 a pul tisíc slevu. Skvělý je to v tom, jak to jede rychle, neseká se.. Ač je to větší telefon, je lehkej, design paráda, fotky, miluju ho:D

souhlas! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
6.12.14 23:55

My máme doma taky 6. Respektive, přítel ma. Přešel z 5s. Vyhovuje mu větší displej a hodně si chválí foťák. Myslím, ze ani ta baterka neni zas tak hrozná. Ja mám svůj růžový 5c a do budoucna ani nepremyslim nad změnou, max půjdu do 5s, až se mi tento okouka :D 6 se mi nelíbí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
7.12.14 09:20

@PepiKo haha taky jsem si rikala, ze pujdu do 5S spis, ale pritel me presvedcil a ted bych teda nemenila-prijde mi najednou malaa :-D a baterka mi drzi lip jak na ctyrce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.12.14 18:06

Krásný den,

nemáte prosím někdo zkušenost s repasovaným iphone u Mironetu či Datartu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
21.12.14 22:04

Holky, můžu se jako technikou nepolíbený člověk zeptat, proč je iphone ale i ostatní chytré telefony tak drahé? Co je na tom tak úžasného? Ptám se proto, že nechci rýpat, naopak, chci si koupit iphone 6, ale nevím, jestli to není pro mě zbytečnost :nevim:. Nyní mám 6 let starou tlačítkovou nokii :mrgreen:. Mobil potřebuji kvůli volání, sms, fotkám, dostupnosti internetu a celkově aby mi byl k ruce ke studiu. Nějaké speciální hry opravdu netřeba, na to není čas. A ještě, poradíte mi, stačí běžnému uživateli 16GB? Nebo si mám koupit 64GB? Díky :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
27.12.14 21:33

Maminky co máte Iphone 6…jak si mám nahrát do telefonu fotky z Pc? :think: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
31.12.14 16:47

Taky bych byla vděčná za radu. Mám ho nový a koukám jak husa do flašky. S itunes to nějak neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák