Iphone 6 nebo 5s?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
144
22.9.14 19:36

@Krasavicaa

Můžu se zeptat si schopna vůči Applu konstruktivní kritiky?

A jinak co se týče I6 no mě děsí ta batarka velikost něco málo přes 1800 mAh je podlě mě málo a dost mě to štvě a nechápu když třeba Macbooky a Ipady vyníkají v tomto ohledu a Iphony je podle mě bídá :nevim: Tohle je důvod přoč Iphone nemám mě baterka nevydržela ani do večera :cert:

Jinak co se týče Applu maj super věci ale třeba takovej macbook s retinou byl taky pro mě horor svým způsobem ale už sem se dostala k té verzi kterou sem chtěla :dance: chtěla sem ten panel od samsungu to LG je děs běs

A jinak se ještě vyjádřím cos napsala :
Platit se dá i jinýma mobilama než Applem ( u nás to bude aktivní buhví kdy - ale třeba se pletu.) S těma displejama to taky určitě nemá lepší rozlišení než Samsung, nebo konkurence A např teď cena u Samsungu pude dolů maj akci 2,5 tisíce dolů a pak 30% v těch svojich cemtrech dolů. Tak bych S5 měla stát snad něco kolem 10 litrů.

Jinak s tebou souhlasím Samsung vyrabí xy mobilů. To by ani nevadilo jen kdyby to nebylo jak přes kopírak a hlavně ten jejich TW tak to je něco :mrgreen:

No a ještě jak tu někdo psal tak nechápu ty řeči o tom jak každej rok utracimě za nový apple výrobky, tak někteří lidi nedokážou pochopit, že nesyslíme a posíláme to dál. Kdybych měla mít doma všechnu techniku co sem kdy koupila tak se nehnu :mrgreen:

Jen dodám máme doma macy aji Ipad a v šuplíku mě leží Iphone 3gs. Momentálně používám co se týče telefonu lg g2 mini hlavně baterka je boží dám s ní v klidu 1 den občas i 2 dny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
22.9.14 19:42

@josinkaa jestli se muzu vlozit k tomu co jsi ted psala. Ja si myslim, ze vysoka cena Iphonu je celkem plus. Protoze tim je do jisty miry exkluzivni. A co si budem povidat lidi si ho za 20 tisic i vic klidne koupi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.9.14 20:08

Jinak NFC mam taky a zatim naprd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
22.9.14 20:25

@Šarlota4 já nehaním cenu Iphonu jen mě štve ta baterka pokud by mi dal celej den tak bych ho neměnila. Pokud bych s těch dvou nových měla uvažovat o jednom tak bych šla do pluska. Jen dodám, že ty novší se mi ze zadu líbí víc ale tohle je dost subjektivní záležitost

@Kofolová tak já nfc docela využívala u experie to bylo super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
22.9.14 20:26

@josinkaa ja vim, ze nehanis to byla jen fakticka :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
22.9.14 20:29

Jo a jedinou kritiku co by mi na přechodu zpět k Iphonu chybělo sou ty tlačítka vzadu za mě luxusní záležitost :mrgreen: to se lg fakt povedlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
22.9.14 20:45

Mně iPhone zcela vyhovuje, je to nejlepší mobil, co jsem kdy měla, rychlý, spolehlivý.
A to jsem ho původně nechtěla.
Mám 5s, do 6 asi půjdu, ale určitě do té menší varianty, ta větší mi přijde hrozná.

• Citovat
  • Upravit
1398
23.9.14 22:32

Holky, tak jsem se nakonec rozhodla pro 5s, jednak proto, ze se mi nechce cekat :P a taky proto, ze se mi designove libi vic, nez ta sestka. Mela bych jej mit pristi tyden, uz se tesim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
24.9.14 18:41

@Pandorka
Tak ať ti slouží :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
6.12.14 20:42

Holky tak jak jste s Iphone 6 spokojeni? ;)
Dostanu jako dárek pod stromeček :) tak se o něm ještě něco ráda dozvím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
6.12.14 20:49

@Šáárinečka ja mam nakonec 5s, nejak me ta 6 neoslovila, je to muj nazor, ale uz to proste neni TEN iphone, jiny tvar, velky jako Samsung, navic se vyrojily stiznosti na ohybani, zabarveni od rifli…ale jak rikam-pouze muj subjektivni pocit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
6.12.14 21:00

Musim uznat, ze zase ho mam rada o neco vic nez 5s :roll:. To je tak vzdycky, uz se ani nedivim. Zezacatku se mi novy nelibi, nechci ho, pak ho stejne koupim a uz bych predchozi nechtela :mrgreen:. Ale objektivne zadna podstatna zmena neni, ale drzi se mi lip v ruce, je lehci a zda se mi i ze baterka vydrzi dyl

• Citovat
  • Upravit
2839
6.12.14 21:01

Ahoj, mám 6, předtím 4, takže s 5s porovnat nemůžu. Co se týče šestky, tak podle mě je super (mám obyč, ne plusko), ten velký displej je výborný, na mě byla 4 i 5 malá. Je opravdu rychlý a má úžasnou grafiku. Je hodně tenký. Podporuje 4G-lte. Opravdu asi nejvíc oceňuji ten velký displej a rychlost.
Video možné ve fastmotion i slowmotion.
Ohýbaní + barvení - nějak nechápu, jak ten mobil může někdo nosit v kapse :nevim:
Design - opravdu je to úplně jako Samsung (prý se kvůli tomu už soudí), ale zvykla jsem si.
Jediné, co mi vadí, je, že tlačítko vypnutí/zapnutí dali na pravou stranu telefonu nahoru a když ho mačkám, tak vždy zmáčknu i tlačítko hlasitosti na levé straně, nechápu, proč to tlačítko nenechali nahoře.

Jaké provedení dostaneš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
6.12.14 21:07

@Pandorka @JulkaD Děkuju za názory :)
@michellle Tak super, že si s ním spokojená :) no já dostanu asi 6 64 gb…ale ani nevím jaký je mezi pluskem a obyč 6 rozdíl? teda kromě velikosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
6.12.14 21:11

@Šáárinečka rozdíl taky nevím, recenze jsem nečetla :nevim: já jsem jenom chtěla větší displej (kvůli čtení knih), kdyby 6obyč měl stejný rozměr jako 4/5, brala bych plusko, ale tím, i ten obyč je větší, tak mi to stačí…

A jakou barvu? :lol:
Ja mám 64-silver :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák