Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jak jsi dopadla ty? Mé ted budou hlídat ovulaci, čekají mě odběry krve a pak další kroky pro IUI, přítel má prý ukázkový spermiogram, takže je chyba u mě v ovulaci. Ale jinak jsem byla u pi. Musilove a musím říct, že byla skvěla
Tak to je fajn
U dr musilove jsem jeste nebyla, ale myslim ze tam jsou vsichni fajn
Me zjistili, ze mi vajicka rostou strasne rychle, takze uz v sobotu rano jdu na punkci. Drz palce… a varm pri iui taky budu drzet ![]()
Hlavně mi dej vědět jak jsi dopadla jo a držím ti palce
, Já tomu iui moc neverim je 12% uspesnost. ![]()
Ahojky děvčata. Tak jsem si to včechno přečetla co jste psali
. A chtěla bych se k Vám přidat. 1.7 jdem s Manželem na první schuzku. Už rok se snažíme o mimi a nic
brala jsem 4 měsíce clostík nejdříve 0-1-0 pa 1-0-1 a nakonec 1-1-1 ale po OVULCE ani stopy
Manžel má spermio v pořádku. Tak uvidíme co nám řeknou. Nevíte jaký bude další postup? ![]()
Folii@ Ahoj a tobě se nedělají folikulky? My jsme byly nedávno taky v iscare, ptali se na na rodinnou anamnezu pak mě prohlídky, pro jistotu jsme udělali kontrolní spermiogram. Řekli mi az přijde menstruace tak mam přijít na kontrolní ulz a hormonální profil z krve a mela jsem od druhého dne clostik 1-0-1. 12 den kontrola UTZ a večer injekci pregnyl a 14 den mám za sebou 1 iui a ted cekam
@chnapiček A prosím tě, to IUI je přeci zavedení spermií do dělohy speciálním nástrojem místo běžného pohlavního styku. Proč jsi na tom byla když máte spermio dobré? A nevíš jak by to mělo probíhat? když mě clostík nezabral?
@chnapiček já jsem tedka momentálně 50DC a mám píchlou injekci na to abych to dostala. Ale to už je také týden co mi jí daly a pořád nic. Takže já vážně nevím co to je
. Zítra si jdu pro zprávu k dr. dělal mi testy abych to mohla předat v iscaru.
Já mám cyklus 35dc nemůžeme se trefit do ovulace tak jsem podle toho hlidana, neboj urcite to dobře dopadne, oni na to mají prostředky aby ti to srovnali. A ke komu jdeš?
Já vím pokaždé mas jiného doktora tak jsem myslela jestli ti to neřekli, každopádně mi dej vědět jak jsi dopadla☺
@chnapiček Jojo dám
kdypak tam jdeš ty? zase? Mám docela obavy
už aby to bylo za náma a testu bylo //
Já ted budu 10.7 testovat a podle toho tam půjdu. A dělají se ti folikulky nebo ne?
@chnapiček ¨Krásný den
Nene nedělají, uplně anovulační cyklus ![]()