Iscare první návštěva 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2083
10.7.15 16:20

@Loveee tak si mě přidej na tom FB :) nebo napiš tel :) at si můžem psát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.7.15 18:22

@folii a jak tě na tom fb najdu? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
13.7.15 20:48

@Loveee halooo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
14.7.15 21:03

@folii Ahoj jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
14.7.15 21:34
@chnapiček píše:
@folii Ahoj jak jsi dopadla?

ahojky, jsi tam nebo ne? nemáš jiné spojení než tady? chtěla bych si psát.. ale tady je to blbé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
14.7.15 21:48

Ahoj k jj na Facebook řekni mi Nick nebo mi ho napiš do soukromé zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
22.9.15 14:29

Ahoj holky, také mě teď čeká první návštěva iscaru. Jdu k dr. Turkové a moc se těším, že nás konečně někdo vyšetří a že se to posune, ale i se bojím… Co vy jak jste na tom? Zadařilo se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
22.9.15 15:14

@Zuzi_V ahoj já chodím k dr. Jaržembovské na IUI jsme byly 2× ted nás v září čeká IVF, jestli se nestane zázrak a třeba se zadaří, ale pochybuji podle výsledků jsme oba zdravý, já mám jedno dítko z předešlého vztahu. Tak mi doktorka řekla že není důvod se bát že to nevyjde. I když mám hrozný strach že to nevyjde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
22.9.15 15:16

@chnapiček tak dřžím palečky, ať se miminka dočkáš :* já bych určo chtěla zkusit IUI jestli bude možné… Zatím nemáme ani HP ani spermio…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
23.9.15 17:13

@Zuzi_V Ahojky, já do Iscaru jezdím už 4 měsíce. Mám za sebou jedno IUI a to neuspěšně. Za 14 dní náš čeká druhé IUI, chodím k DR. Lacheta. U DR. Turkové jsem byla 2× a můžu říct, že ještě nikdy mě nebolelo vyšetření jako od Paní doktorky. Tím nechci říkat, že svojí práci nedělá dobře, jen i za ty 2 návštěvy mě tlačila do něčeho co jsem nechtěla. Takže když se objednávám tak i určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
23.9.15 18:01

@folii a tam můžeš pak ke komu chceš? Nebo chodíš furt k jednomu dr? U té úvodní konzultace se to asi fuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
23.9.15 18:03

@Zuzi_V KDyž se objednáváš tak si můžeš upřednostnit doktora :) jak říkám je mi jedno kdo to je, ale turková nikdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
23.9.15 18:11

Ahoj, pridam tez svou zkusenost s iscare. Presli jsme k nim z jineho caru, vzala si nas na starost pi. Turkova. Pri prvni navsteve, mi udelala utz, kde zjistila, ze mam peknej folikul, tak rekla, at prijdu na utz za 3dny, prisla jsem, rovnou mi dala pregnyl a rekla, za 2prijde zkusime IUI. Vysledek je takovy, ze po 14dnech jsem nasla //,zitra jdu k nim na kontrolu. Takze sice mam s nima tydenni zkusenost, ale vybornou. V predeslym caru, nebyli takovy ochotny,mily.Tam mi prislo, ze jim slo jen o penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
23.9.15 19:53

Já chodim k paní doktorce Jarzembovske a super ale ke komu už nechci je ta ruska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
23.9.15 20:18

Mam zkusenost se 3 centry, v prvnim se nam povedl syn na 3pokus IUI. V druhem centru vysel 2 pokus IUI, ale skoncili to zamlklym:-(. No a ted iscare a tam to vyslo na 1.pokus. A musim rict, ze celkove Iscare nejlepsi, jak. prostredi, tak i chovani sestricek a doktorek. Doporucila jsem kamaradce, ta. chodi k nejaky od P a taky spokojena. Tak hodne stesti;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí