Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, i já byla v roce 2015 poprvé v ISCARE na doporučení primáře z Gyncentra. Taky jsem slyšela, že tahají z lidí peníze, ale taky jsem několikrát slyšela, že není lepších odborníků na IVF jak v ISCARU. Já chodím k primáři a moc mu důvěřuji. Mám za sebou neúspěšný jeden pokus IVF a snažíme se o mimi 5 let.
Letos pojedu do lázní, tak hlavně aby pomohly:-)
Držím všem palečky ![]()
Ahoj holky, v příštím měsíci máme s manželem podstoupit IVF-ICSI na klinice Iscare…paní doktorka nám zaškrtla tyto body, které bychom měli udělat a zaplatit, chtěla jsem vás poprosit, vy, co jste si tím přošly, můžete mi poradit, co vše to znamená - většinu chápu, ale přeci jen bych to chtěla slyšet i „česky“
a hlavně, jestli je to všechno nutné nebo není…
1. Prodloužená kultivace embryí
2. Embryomonitoring
3. Kryokonzervace embryí a spermií
4. Vitrifikace embryí a oocytů.
Přeci jen je to dost peněz, tak nevím, aby z nás nechtěli jen vytáhnout peníze a nebylo to nutné.
Díky moc… ![]()
Ahojte holky,
@Jani1982 Snad ti trošku pomůžu. Podle mého je první a druhý bod hodně podobný. Rozdíl je v tom, že monitoring již obsahuje prodlouženou kultivaci a měl by mít i lepší výsledky na výběr kvalitnějších embryí, ale je bohužel o dost dražší. Kryokonzervace a Vitrifikace je opět hodně podobné. Vitrifikace je lepší (rychlý způsob zamražení embryí), ale je drazší.
@Ppastelka ahoj
jsi moc hodna, uz to mam vse za sebou, jsem mesic po ET
a snad s dobrym koncem… To se jeste uvidi zitra, zda tam bude
Pomohly mi holky v jinem tematu
ale i tak moc diiik ![]()