Iscare první návštěva 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16426
23.9.15 21:01

Moc děkuji všem za info :)

@xk.kx gratulace největší :*

6.10. mi držte palečky :lol: to jdu na tu konzultaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.1.16 08:22

Iscare

Ahoj holky, i já byla v roce 2015 poprvé v ISCARE na doporučení primáře z Gyncentra. Taky jsem slyšela, že tahají z lidí peníze, ale taky jsem několikrát slyšela, že není lepších odborníků na IVF jak v ISCARU. Já chodím k primáři a moc mu důvěřuji. Mám za sebou neúspěšný jeden pokus IVF a snažíme se o mimi 5 let.
Letos pojedu do lázní, tak hlavně aby pomohly:-)
Držím všem palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
17.2.16 15:35

Ahoj holky, v příštím měsíci máme s manželem podstoupit IVF-ICSI na klinice Iscare…paní doktorka nám zaškrtla tyto body, které bychom měli udělat a zaplatit, chtěla jsem vás poprosit, vy, co jste si tím přošly, můžete mi poradit, co vše to znamená - většinu chápu, ale přeci jen bych to chtěla slyšet i „česky“ :) a hlavně, jestli je to všechno nutné nebo není…

1. Prodloužená kultivace embryí
2. Embryomonitoring
3. Kryokonzervace embryí a spermií
4. Vitrifikace embryí a oocytů.

Přeci jen je to dost peněz, tak nevím, aby z nás nechtěli jen vytáhnout peníze a nebylo to nutné.
Díky moc… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
21.4.16 12:00

Ahojte holky,

@Jani1982 Snad ti trošku pomůžu. Podle mého je první a druhý bod hodně podobný. Rozdíl je v tom, že monitoring již obsahuje prodlouženou kultivaci a měl by mít i lepší výsledky na výběr kvalitnějších embryí, ale je bohužel o dost dražší. Kryokonzervace a Vitrifikace je opět hodně podobné. Vitrifikace je lepší (rychlý způsob zamražení embryí), ale je drazší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
21.4.16 14:50

@Ppastelka ahoj :) jsi moc hodna, uz to mam vse za sebou, jsem mesic po ET :) a snad s dobrym koncem… To se jeste uvidi zitra, zda tam bude :srdce: Pomohly mi holky v jinem tematu :) ale i tak moc diiik :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
22.4.16 08:21

@Jani1982 Tak to drzim palce, aby vse dobre dopadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí