Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@75tomas.novotny píše:
Pst, my to preci hlavne rozvracime, ovladame a provokujeme. Je pravda, ze mozna jsem nekdy hrubsiho zrna, protoze co nedokazu tolerovat je lidska blbost. Jednou se tady odvolava na prava zen v Islamu, podruhe na jakousi islamizaci Ceska. Melo by se zde rozlisovat o cem hovorime. Ja nepopiram utiskovani zen v Saudske Arabii, nasilnych obrizkach na zenach v Africe (mimochodem zde na emiminu jedna pani to propagovala). Co ovsem nedokazu prekousnout je argument typu Kazda nova mesita v Cechach znamena nebezpeci, ze budu nosit satek nebo burku. Vazne tomuhle dospely clovek ktery ma pravo volit veri?
Ganeshovi zdar
Ano, někteří si mohou myslet, že snad nevím, jak to vypadá v Afghánistánu, ano vím a nejenom z médii, jak je na tom Saúdská Arábie, jakým problémům musí čelit ženy v Pákistánu a tak dále a proto mám názory takové jaké mám. Tohle vše vím velmi dobře. Ale myslet si, že muslimové je nějaká snůška primitivů bez rozdílu, to jde mimo moje chápání. Jejich svět je tak barevný a různorodý, v něčem stejný a v něčem zase odlišný od toho našeho, že věci nejsou tak jednoduché.
@Black Cat píše:A nejhorší je, že se těmito sladkými řečičkami „hodných“ českých muslimů nechají oblbnout a ukolébat k nečinnosti i čeští křesťané! To v Německu už to křesťané vidí jinak!!! Jak zpochybníte kázání Alwariho v brněnské mešitě??? To prostě nejde zpochybnit. A zde citace:
@75tomas.novotny Tvoje arogance me uráží… Tebe absolutně nezajímají názory druhých. Ty máš pár přátel muslimů, takže podle toho se není třeba islámu bát. Jinde se ve jménu islámu vraždí /i když to Korán zakazuje/, šlape se na práva žen /i když je na těch sladkých stránkách o islámu vyzdvihována až do nebes/.
Tak mi vysvětli, proč, když je Korán jen jeden, je v různých zemích interpretován a vykládán jinak… resp. proč se lidé ve jménu islámu chovají v různých zemích různě.![]()
![]()
Ty vidíš budoucnost někde na špičce tvého nosu… ale ona je možná trochu dál, kam tvoje oko nedovidí…
@75tomas.novotny píše:
Pst, my to preci hlavne rozvracime, ovladame a provokujeme. Je pravda, ze mozna jsem nekdy hrubsiho zrna, protoze co nedokazu tolerovat je lidska blbost. Jednou se tady odvolava na prava zen v Islamu, podruhe na jakousi islamizaci Ceska. Melo by se zde rozlisovat o cem hovorime. Ja nepopiram utiskovani zen v Saudske Arabii, nasilnych obrizkach na zenach v Africe (mimochodem zde na emiminu jedna pani to propagovala). Co ovsem nedokazu prekousnout je argument typu Kazda nova mesita v Cechach znamena nebezpeci, ze budu nosit satek nebo burku. Vazne tomuhle dospely clovek ktery ma pravo volit veri?
Ganeshovi zdar
Tyhle namyšlené týpky mám nejraději, co píšou o své neschopnosti tolerovat lidskou blbost. Kde berete tu jistotu, že vy máte pravdu a všechno ostatní jsou bludy? Švýcarsko to asi bude národ tupců, když nechtějí žádnou další mešitu, pardón minaret, abych nebyla za debila?
Příspěvek upraven 14.01.15 v 13:50
@75tomas.novotny píše:
Ty jsi byla v Bruselu v minisukni v lete?
Ty budeš nějaký ateisticko židovský zimomřivec…
![]()
@75tomas.novotny
Jo, už jsem to pochopila s tím rozvracením, židovský bratře
. To je přeci naše úloha v dějinách ![]()
@Menora píše:
Ano, někteří si mohou myslet, že snad nevím, jak to vypadá v Afghánistánu, ano vím a nejenom z médii, jak je na tom Saúdská Arábie, jakým problémům musí čelit ženy v Pákistánu a tak dále a proto mám názory takové jaké mám. Tohle vše vím velmi dobře. Ale myslet si, že muslimové je nějaká snůška primitivů bez rozdílu, to jde mimo moje chápání. Jejich svět je tak barevný a různorodý, v něčem stejný a v něčem zase odlišný od toho našeho, že věci nejsou tak jednoduché.
to si predstav, ze ja jako zid jsem chodil s muslimkou z kanady
a jeji rodina s tim nemela sebemensi problem
@Moise Cervenkova je ta v tom kostkovanem satku v publiku… ne?
@Black Cat píše:
Ty budeš nějaký ateisticko židovský zimomřivec…![]()
![]()
byla nebo nebyla?
@Black Cat @Moise s tím modrým šátkem v publiku. Ta co tam blekotala o vůni ráje ![]()
@Menora píše:
@75tomas.novotny
Jo, už jsem to pochopila s tím rozvracením, židovský bratře![]()
![]()
. To je přeci naše úloha v dějinách
My muzeme za vsechno, i ukrizovani Jezise Krista, ale to my nebyly, to byly Kohnovi od vedle.
@75tomas.novotny píše:
to si predstav, ze ja jako zid jsem chodil s muslimkou z kanadya jeji rodina s tim nemela sebemensi problem
Sodoma Gomora, to si raději ani nebudu představovat. ![]()
@75tomas.novotny V Bruselu ano, ale ne v minisukni… ty jeden zvědavče. ![]()
@75tomas.novotny píše:
My muzeme za vsechno, i ukrizovani Jezise Krista, ale to my nebyly, to byly Kohnovi od vedle.
Já si myslím, že židi mohou i za ten islám. Kdyby tehdy byli k tomu Muhammadovi vstřícnější, tak by možná ani žádný islám neexistoval ![]()
A už dost, konec legrácek ![]()
Ty jsi byla v Bruselu v minisukni v lete?