Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
428
14.1.15 13:20
@Menora píše:
Sharia4czech je pouze jednou ze stránek toho islamistického hnutí založené na saláfistickém islámu. Takové stránky existují v Holandsku, Polsku, UK, Francii, Balkáně a tak dále. Jde o soukromé hnutí, v ČR ho propagují zejména čeští konvertité na islám. V žádném případě nereprezentují oficiální českou komunitu muslimů. A ani se nejedná o jejich stránky.

No tak dejte nám, prosím, odkaz na ty nejoficiálnější stránky ze všech, ať se vzděláme tím nejsprávnějším způsobem. To co čtu na sharia4czech se tváří velice mírumilovně, ale my ještě nemáme ty vymyté mozky a doufám že mít nikdy nebudeme, abychom to neprokoukli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
14.1.15 13:21
@Black Cat píše:
@40 On to zesměšňuje proto, protože se ve své bublině cítí absolutně v bezpečí. Navíc jeho nikdo nosit šátek nebo burku nutit nebude. A čtyři poslušné manželky by se mu možná líbily…

zesmesnuju tupost ktera tady primo preteka v teto diskusi. mel jsem sefa muslima, mam nekolik znamych kteri jsou muslimove…zde v cechach…rozhodne to co tady pises by je minimalne urazilo. dal si zij ve trachu z neceho co neexistuje, me to na zivote nebo rozhledu neubere. tobe nejspise ano, ale ty to sama bohuzel nevidis, jen propagujes svoji doktrinu na zaklade strachu ktery vetsinou prameni ze prekroucenych zprav z medii nebo ze zdroje jedna pani povidala.

• Citovat
  • Upravit
40
428
14.1.15 13:22
@Black Cat píše:
@40 On to zesměšňuje proto, protože se ve své bublině cítí absolutně v bezpečí. Navíc jeho nikdo nosit šátek nebo burku nutit nebude. A čtyři poslušné manželky by se mu možná líbily…
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
14.1.15 13:23
@40 píše:
No tak dejte nám, prosím, odkaz na ty nejoficiálnější stránky ze všech, ať se vzděláme tím nejsprávnějším způsobem. To co čtu na sharia4czech se tváří velice mírumilovně, ale my ještě nemáme ty vymyté mozky a doufám že mít nikdy nebudeme, abychom to neprokoukli :lol:

Mimochodem, za tímhle hnutím je poměrně malé množství lidí. Jejich chování je spíše sektářské, svoje aktivity směřují zejména na příslušníky svého hnutí a sympatizanty. Pokud je mi známo, tak spolu mezi sebou jednotlivá hnutí toho směru ani nijak aktivně nespolupracují.
http://www.umocr.cz/
 http://www.islamweb.cz/

• Citovat
  • Upravit
6525
14.1.15 13:26

@75tomas.novotny Tvoje arogance me uráží… Tebe absolutně nezajímají názory druhých. Ty máš pár přátel muslimů, takže podle toho se není třeba islámu bát. Jinde se ve jménu islámu vraždí /i když to Korán zakazuje/, šlape se na práva žen /i když je na těch sladkých stránkách o islámu vyzdvihována až do nebes/.
Tak mi vysvětli, proč, když je Korán jen jeden, je v různých zemích interpretován a vykládán jinak… resp. proč se lidé ve jménu islámu chovají v různých zemích různě. :?: :?: :?:
Ty vidíš budoucnost někde na špičce tvého nosu… ale ona je možná trochu dál, kam tvoje oko nedovidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
14.1.15 13:27
@75tomas.novotny píše:
zesmesnuju tupost ktera tady primo preteka v teto diskusi. mel jsem sefa muslima, mam nekolik znamych kteri jsou muslimove…zde v cechach…rozhodne to co tady pises by je minimalne urazilo. dal si zij ve trachu z neceho co neexistuje, me to na zivote nebo rozhledu neubere. tobe nejspise ano, ale ty to sama bohuzel nevidis, jen propagujes svoji doktrinu na zaklade strachu ktery vetsinou prameni ze prekroucenych zprav z medii nebo ze zdroje jedna pani povidala.

Souhlasím s Tebou, že jsou to osobní setkání a vztahy, které člověku pomáhají tvořit názor na svět a lidi kolem sebe. ;)

• Citovat
  • Upravit
56276
14.1.15 13:27

.

Příspěvek upraven 07.02.15 v 23:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
428
14.1.15 13:29
@75tomas.novotny píše:

Tak na sebe, milý pane muslime podívejte, jak se v tomto příspěvku chováte povýšeně a nadřazeně, tykání, výrazy jako tupost, opovrhování osobou opačného názoru. To je ta vaše muslimská mírumilovnost, která má nás nemuslimy přesvědčit o dobrotě islámu a konvertování k němu? Co je překrouceno, co je ze zdrojů jedna paní povídala? Zpochybňujete snad citace z webu http://sharia4czechia.com?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
14.1.15 13:30
@Black Cat píše:
@75tomas.novotny Tvoje arogance me uráží… Tebe absolutně nezajímají názory druhých. Ty máš pár přátel muslimů, takže podle toho se není třeba islámu bát. Jinde se ve jménu islámu vraždí /i když to Korán zakazuje/, šlape se na práva žen /i když je na těch sladkých stránkách o islámu vyzdvihována až do nebes/.
Tak mi vysvětli, proč, když je Korán jen jeden, je v různých zemích interpretován a vykládán jinak... resp. proč se lidé ve jménu islámu chovají v různých zemích různě. :?: :?: :?:
Ty vidíš budoucnost někde na špičce tvého nosu… ale ona je možná trochu dál, kam tvoje oko nedovidí…

Protože je to o dané kultuře a sociálním prostředí, proto je islám různě interpretován a jsou na něj různé pohledy. Muslimové nejsou jednotní. Stejně jako křesťané či židé. Mnohde se za islám schovávají kulturní zvyklosti, tradice, někde s dostávají ke slovu extrémisti, protože jsou lidé chudí a zničení, jinde, protože jsou bohatí a znudění. Jsou muslimky, co by hijab nikdy dolů nedaly, jsou takové, co by si ho v životě neoblékli. Je to o zemi a kultuře, každý muslimský národ je jiný, ty rozdíly jsou někdy až neuvěřitelné.

• Citovat
  • Upravit
Menora
14.1.15 13:31
@40 píše:
Tak na sebe, milý pane muslime podívejte, jak se v tomto příspěvku chováte povýšeně a nadřazeně, tykání, výrazy jako tupost, opovrhování osobou opačného názoru. To je ta vaše muslimská mírumilovnost, která má nás nemuslimy přesvědčit o dobrotě islámu a konvertování k němu? Co je překrouceno, co je ze zdrojů jedna paní povídala? Zpochybňujete snad citace z webu http://sharia4czechia.com?
:lol:
Tomáš N. je muslim asi jako já jsem hinduistka.
  • Citovat
  • Upravit
6525
14.1.15 13:33
@Menora píše:
Souhlasím s Tebou, že jsou to osobní setkání a vztahy, které člověku pomáhají tvořit názor na svět a lidi kolem sebe. ;)

Ale ano… ale když se budu pohybovat se společnosti hodných lidí, tak si podle toho mám asi vytvořit názor, že svět je absolutně bezpečné místo, kde mi nic nehrozí… Trochu naivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
14.1.15 13:34
@Black Cat píše:
Ale ano… ale když se budu pohybovat se společnosti hodných lidí, tak si podle toho mám asi vytvořit názor, že svět je absolutně bezpečné místo, kde mi nic nehrozí… Trochu naivní.

Nejsem naivní ani trochu, jestli si myslíš, že jsem se potkala jenom s těmi hodnými, tak ne.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
14.1.15 13:36
@Black Cat píše:
Tak mi vysvětli, proč, když je Korán jen jeden, je v různých zemích interpretován a vykládán jinak… resp. proč se lidé ve jménu islámu chovají v různých zemích různě. :?: :?: :?:
:srdce: :srdce: :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
6525
14.1.15 13:39
@Menora píše:
Protože je to o dané kultuře a sociálním prostředí, proto je islám různě interpretován a jsou na něj různé pohledy. Muslimové nejsou jednotní. Stejně jako křesťané či židé. Mnohde se za islám schovávají kulturní zvyklosti, tradice, někde s dostávají ke slovu extrémisti, protože jsou lidé chudí a zničení, jinde, protože jsou bohatí a znudění. Jsou muslimky, co by hijab nikdy dolů nedaly, jsou takové, co by si ho v životě neoblékli. Je to o zemi a kultuře, každý muslimský národ je jiný, ty rozdíly jsou někdy až neuvěřitelné.

Ano, jenže kdo nám zaručí, v co se za pár desítek let promění islám u nás?
Zajeď si do Bruselu a vem si v létě na sebe krátkou sukni a tričko. Buď si jistá, že po tobě nějaký legitimní belgický občan islámského věrovyznání hodí plechovku od Coca Coly… a tím ti dá najevo, co si o tobě myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
14.1.15 13:40
@Menora píše: :lol:
Tomáš N. je muslim asi jako já jsem hinduistka.

Pst, my to preci hlavne rozvracime, ovladame a provokujeme. Je pravda, ze mozna jsem nekdy hrubsiho zrna, protoze co nedokazu tolerovat je lidska blbost. Jednou se tady odvolava na prava zen v Islamu, podruhe na jakousi islamizaci Ceska. Melo by se zde rozlisovat o cem hovorime. Ja nepopiram utiskovani zen v Saudske Arabii, nasilnych obrizkach na zenach v Africe (mimochodem zde na emiminu jedna pani to propagovala). Co ovsem nedokazu prekousnout je argument typu Kazda nova mesita v Cechach znamena nebezpeci, ze budu nosit satek nebo burku. Vazne tomuhle dospely clovek ktery ma pravo volit veri?
Ganeshovi zdar

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová