Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Moise píše:
Tam nějaký pán z publika říká, že CR se rozhodla nepřijmout žádné uprchlíky… asi už je to teda starší diskuse, protože manžel se zrovna včera rozčiloval nad zprávou, že ČR přijme/přijmula několik syrských rodin…
Ano, přijme, jedná se o 70 osob. Jde o rodiny s dětmi.
@KackaDoup píše:
@Black Cat neurazej zidy prosim
Čím? Ať jsem v obraze…
@75tomas.novotny píše:
to si predstav, ze ja jako zid jsem chodil s muslimkou z kanadya jeji rodina s tim nemela sebemensi problem
Jenže by sis ji nesměl vzít za ženu. Muslimka si může vzít pouze muslima. Takže bys musel přestoupit na jinou víru… Řekneš A a neřekneš B…
U nás doma se to taky pořád probírá. A štvou mě česká média, která démonizují hnutí jako je německá Pediga a za xenofoba, rasistu nebo nácka označují každého, komu se nelíbí, když k nám někdo přichází dělat - nebojme se to říct - bordel.
Nic proti přistěhovalcům nemám, právě naopak. Ale přijímejme pouze ty, kteří chtějí asimilovat a stát se Čechy. Kulturní odlišnosti vytvářejí ghetta. A pozor, nikoliv my jako většinová společnost, uzavíráme přistěhovalce do ghett, většinou je potíž v tom, že se tam uzavírají oni sami. Třeba tím, že se nechtějí naučit pořádně česky, že je nezajímá naše kultura a historie a snaží se implementovat tady tu svoji, nehodlají se přizpůsobit zvyklostem v oblékání (zahalené tváře v našem prostředí vyvolávají pocit ohrožení), mají problémy s respektováním postavení žen ve společnosti atd. atd.
Jednoduše řečeno, chceš tady být - tak buď Čechem, Němcem, prostě Evropanem se vším všudy, netahej sem svůj Střední Východ. A pokud s tím máš problém, zůstaň, kde jsi.
@Black Cat píše: Čím? Ať jsem v obraze…
jak jsi napsala zde pritomnemu, ze je asi…vsak vis
ja vim ze to byla legrace ![]()
@E-líza píše:
U nás doma se to taky pořád probírá. A štvou mě česká média, která démonizují hnutí jako je německá Pediga a za xenofoba, rasistu nebo nácka označují každého, komu se nelíbí, když k nám někdo přichází dělat - nebojme se to říct - bordel.Nic proti přistěhovalcům nemám, právě naopak. Ale přijímejme pouze ty, kteří chtějí asimilovat a stát se Čechy. Kulturní odlišnosti vytvářejí ghetta. A pozor, nikoliv my jako většinová společnost, uzavíráme přistěhovalce do ghett, většinou je potíž v tom, že se tam uzavírají oni sami. Třeba tím, že se nechtějí naučit pořádně česky, že je nezajímá naše kultura a historie a snaží se implementovat tady tu svoji, nehodlají se přizpůsobit zvyklostem v oblékání (zahalené tváře v našem prostředí vyvolávají pocit ohrožení), mají problémy s respektováním postavení žen ve společnosti atd. atd.
Jednoduše řečeno, chceš tady být - tak buď Čechem, Němcem, prostě Evropanem se vším všudy, netahej sem svůj Střední Východ. A pokud s tím máš problém, zůstaň, kde jsi.
Nas maly se hodne boji zahalenych zen s mrizkou, kdyz byl malinky rval ze jdou bubaci..takze ne, tohle sem opravdu nepatri…a tezko se tohle vysvetluje malym detem, proc musi byt pani schovana
a v cernem jak smrt,
@75tomas.novotny píše:
Myslim, ze na tebe se hodi jedine - no comment
Já ti taky furt neříkám, že jsi pošahaný fanatik, plácající teoretické kecy a zavírající oči před něčím, co prostě existuje. Klidně si tu hlavu nech strčenou v p…ísku dál. Těmi svými agresivními výkřiky mě k lásce a pochopení jich fakt nepřivedeš, tak se toho svého no comment laskavě drž, díky.
@KackaDoup píše:
Nas maly se hodne boji zahalenych zen s mrizkou, kdyz byl malinky rval ze jdou bubaci..takze ne, tohle sem opravdu nepatri…a tezko se tohle vysvetluje malym detem, proc musi byt pani schovanaa v cernem jak smrt,
Mě děsí taky. Takhle jsem si jako malá představovala klekánice ![]()