Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Moise Mě ta diskuse přijde teda příšerná. Všichni si tam skáčou do řeči a Jílková s paní Radozou jak dvě harpie.
@Black Cat píše:
@75tomas.novotny V Bruselu ano, ale ne v minisukni… ty jeden zvědavče.
a ty jsi tam nekoho videla videt hazet plechovkou od coca coly po slecnach v mini suknich?
@75tomas.novotny píše:
Puritanko, sunku jsme nejedli pouze o sabesu, vanoce jsme slavili dokonce i s kaprem
Pozor na mě, já jsem veliká puritánka, jediné co mi z židovství zbylo, je šroubovice DNA a nejedení toho tlustého růžového tvora se štětinami ![]()
@75tomas.novotny Ano. A pokud si to chceš ověřit, tak tam vyšli svoji manželku nebo dceru… Jistě se to tam od té doby ještě vyostřilo.
@Black Cat píše:
@Moise Mě ta diskuse přijde teda příšerná. Všichni si tam skáčou do řeči a Jílková s paní Radozou jak dvě harpie.
Já bych se na to i podívala, ale paní Jílkovou nedám, ta mě dostávala i v pořadu Kotel, beru, že je to její role a práce a v reálném životě je určitě úplně jiná osoba, ale tenhle styl moderování prostě nezvládám ![]()
@Menora píše:
Pozor na mě, já jsem veliká puritánka, jediné co mi z židovství zbylo, je šroubovice DNA a nejedení toho tlustého růžového tvora se štětinami
hmm, asi si dam ke svacine poradny sunkovy sendvic a zapiju to mlekem. o tohle presne pozadal muj deda v jedne kavarne v tel avivu kam se dostal v poslednim transportu pred valkou. sunka by byla, hovezi, a nestesti ani to mleko tolik nevadilo mistnim…ale to uz odbocuji od tematu.
@Moise no já myslím, že pan ředitel by měl radši mlčet úplně. Bylo na něm dost vidět, jak je hodně znepokojený všemi těmi argumenty, až mu šlehaly blesky v očích. Nebo to přišlo jen mně??
@Menora píše:
Já bych se na to i podívala, ale paní Jílkovou nedám, ta mě dostávala i v pořadu Kotel, beru, že je to její role a práce a v reálném životě je určitě úplně jiná osoba, ale tenhle styl moderování prostě nezvládám
Pani Jilkova mimo TV a media je pry jeste vice „divna“ a horsi nez na obrazovce. Tolik nazor porodnich asistentek z Podoli.
@Black Cat píše:
@75tomas.novotny Ano. A pokud si to chceš ověřit, tak tam vyšli svoji manželku nebo dceru… Jistě se to tam od té doby ještě vyostřilo.
jen se ptam…ja zas videl ortodoxni zidy jak rano hazeji kameny na male palestincke deti (4 az 6 let) pri ceste do skoly
@75tomas.novotny píše:
Pani Jilkova mimo TV a media je pry jeste vice „divna“ a horsi nez na obrazovce. Tolik nazor porodnich asistentek z Podoli.
Já ji neznám jinak než z TV, takže nemůžu nijak posoudit. Vím jen, že mně osobně její styl moderování, ať je jí vlastní nebo to má jako předepsaný scénář, hodně nesedí.
@75tomas.novotny píše:
hmm, asi si dam ke svacine poradny sunkovy sendvic a zapiju to mlekem. o tohle presne pozadal muj deda v jedne kavarne v tel avivu kam se dostal v poslednim transportu pred valkou. sunka by byla, hovezi, a nestesti ani to mleko tolik nevadilo mistnim…ale to uz odbocuji od tematu.
Puritanko, sunku jsme nejedli pouze o sabesu, vanoce jsme slavili dokonce i s kaprem