Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Evi88 Ahoj, děkuji za odpověď
. Uvidím, kolik bude mít folík ve čtvrtek..Říkal, že by ve čtvrtek dal injekci, aby 100% k ovu došlo. Držím palce, aby jsi za pár dní měla pozitivní test
. Máš za sebou první IUI?
Ahoj já mela 11DC jen 13mm ten větší a pak 13DC už 17mm a na IUI jsem byla 16DC. Zatím má ale test negativni a zítra to mám dostat ![]()
@A.K.2019 Ahoj, děkuji za reakci. Tak to jsme měly 11DC skoro stejně velký folikul. 13DC jdu na kontrolu a chtěl by IUI provést v pátek, když o víkendu neordinují a v pondělí by určitě už bylo pozdě. A víš, kolikátý den opravdu ovu proběhla? Měříš bazálku? Děkuji a přeji hodně štěstí!
Nemerim nic na to nemám chuť
ovulaci beru podle doktora … Brala jsem Clostylbegit 3-7 den , 15DC jsem si Pichla Ovitrelle, měli jsme se snažit i doma, no a pak 16DC bylo IUI asi za čtyři dny jsem začla brát Proveru. V neděli jsem ji zase vysadila a mám to do tří dnů dostat což je teď středa. TT jsem si dělala 13 dní po IUI a negativní. Nemám ani žádný příznaky tak to vidím blede. Nechce se mi na třetí IUI už jsem smutná že to zase nevyšlo.
@A.K.2019 Naprosto tě chápu a věř mi, že vím, jak se cítíš! My se snažíme o mimčo už pět let a za tu dobu jsem měla dvě ZT s revizí a dvě biochemická těhotenství
. Máme všechna vyšetření za sebou a jsme podle doktorů zdraví. Na podzim jsme nastoupili do CARU s tím, že zkusím pár inseminací a pak holt půjdeme už do IVF..Clostil jsem brala dva cykly také od 3.-7. dne a reagovala jsem na něj až moc a měla z toho cysty, tak teď dva cykly bez clostilu a bohužel za tu dobu zatím IUI neklapla, tak se modlím, aby tento pátek konečně vyšel
. Mně je 32 a partnerovi 34, tak bychom si miminko opravdu už přáli a je to opravdu psychicky náročné, ale stále věřím a snažím se být pozitivní..Držím palce, aby se brzy zadařilo a bylo vše v pořádku ![]()
Tak to nezavidim…musi to být hrozny pocit když se konečně zadaří a pak to nedopadne, toho se taky jednou bojim…My cekáme taky už dlouho a to 4 roky. Taky zatím doktor nenašel co by bránilo. Jestli půjdu na třetí IUI a taky nevyjde tam mám jít na laparoskopii jestli mám průchodný vaječníky. Nemyslet na to je nemožný … Tak tfuj tfuj ať se konečně zadaří a se zdarným koncem 😊
@A.K.2019 Děkuji, jednou se dočkáme obě dvě
..Slyšela jsem, že hodně holkám pomohlo to vyšetření průchodnosti vaječníků
. Je to o nervy pozorovat, jak kámošky otěhotní, pak porodí a některé za tu dobu už mají i dvě..moc jim to přeji, ale také si říkám, co jsem komu provedla, že nám se stále nedaří
. Takže pevné nervy ![]()
@rzipkova Už to bylo třetí IUI, tentokrát bez stimulace, protože také Trpím na cysty ![]()
@rzipkova no to znám s těma kámoškama. Přesně jak říkáš. Do toho mám teď 4 které budou řídit letos, prostě na to jednou vlitli a bylo zaděláno… To se někdo má 😊 taky nevím co jsem komu udělala … Leda v minulým životě 😂 😂
Tak mi po dobrání Provery přišla MS jak hodinky, sice zatím čirá krev ale to se určitě rozjede takže zase nic ![]()
@JannneM jojo doktor mi doporučil ještě jedno , pak ty profuky tak uvidíme
držím palečky snad už se dočkáš ![]()
Ahoj holky, tak dnes 13 DC folík necelých 17 mm (hlavně, že roste
, zítra si mám píchnout Ovitrelle a v sobotu dopoledne inseminace..normálně to o víkendu nedělají, ale když jsme to již několikrát prošvihli, tak prý udělají výjimku
. Vím, že není tak velká šance úspěchu, ale jsem moc ráda, že se to někam hne. Držím Vám všem palce a užijte si den ![]()
@rzipkova tak to jsi na tom s tím růstem folikulu úplně na chlup stejně. Jen mě inseminaci dělal až v pondělí ale říkal že je to akorát nachystaný takže těžko říct kdy je pozdě a kdy brzo ..každopádně držím palce…je fajn že můžeš o víkendu. ![]()
@A.K.2019 Je mi moc líto, že jsi měla opět neúspěšné IUI a držím palce, aby se příště už povedlo
. Normálně o víkendu inseminaci nedělají, ale paní doktorka měla už jednu pacientku, tak mně tam přidali, když nám to nevyšlo několik měsíců
.. Dnes si mám píchnout ovitrelle a za 36hodin by folikul měl prasknout, tak by to asi taky mělo být zítra akorát + prý snažení ještě v neděli doma. Moc tomu nedávám, ale fakt jsem ráda, že se něco děje ![]()
@JannneM ahojky tak včera injekce cely víkend snaha doma … od pondělí prášky … když se nepovede tak profuky … ![]()