IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
8.8.19 19:25

@Evi88 Nás spíš už ze začátku informovali o tom průběhu…Že nejprve máme zkusit IUI…že jsme mladý atd…No a po tom IUI a hormonálních lekach jsme si řekli dost…Trochu me zamrzel totiž jejich přístup. Když jsem volala, že mi léky nedělají dobře a že si teď dáme s manželem trochu času…Chtěla jsem k nim na kontrolu a oni mi řekli, že na kontrolu nepotřebuji a že až zase budeme chtít zkusit další pokus, máme se ozvat..Na gynde jsem pak dostala pěknou čočku. Prý po Clostylbegytu musím chodit pravidelne na ultrazvuk..a já nebyla skoro 3mesice…prostě trošku chaos..Jinak jsme byli v Pronatalu…Vám přeji hodně stesti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
8.8.19 19:25

@Evi88 Nás spíš už ze začátku informovali o tom průběhu…Že nejprve máme zkusit IUI…že jsme mladý atd…No a po tom IUI a hormonálních lekach jsme si řekli dost…Trochu me zamrzel totiž jejich přístup. Když jsem volala, že mi léky nedělají dobře a že si teď dáme s manželem trochu času…Chtěla jsem k nim na kontrolu a oni mi řekli, že na kontrolu nepotřebuji a že až zase budeme chtít zkusit další pokus, máme se ozvat..Na gynde jsem pak dostala pěknou čočku. Prý po Clostylbegytu musím chodit pravidelne na ultrazvuk..a já nebyla skoro 3mesice…prostě trošku chaos..Jinak jsme byli v Pronatalu…Vám přeji hodně stesti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
10.8.19 15:59

@Kl.ad No když začneš brát Clostilbegyt, tak jdeš před iui cca 13 DC na ultrazvuk, kolik je folikulů a tak a potom naplánují ovitrelle a pak iui, potom čekáš jestli jsi tehu nebo ne a když náhodou ne a znovu už nestimulujes, tak nechápu, proč by se měl dělat ultrazvuk :think: My teda taky chodíme do Pronatalu v Praze a přístup tedy fajn, nám řekli po půl roce IUI a teď máme domluveno IVF, můj gynekolog s tím také neměl problém, tak nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
10.8.19 16:00

@Kl.ad Jinak děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
10.8.19 17:45

@Evi88 já šla na ultrazvuk, řekli mi, že mám večer píchnout injekci a za dva dny přijít na IUI. Kdyz to nevyšlo, nasadili mi Clostylbegyt.Ten zareagoval až moc. 6 folikulu, takže jsem měla zákaz. Dalsi měsíc jsme jeli v době ovulace na dovolenou, takže jsem tam nebyla…Mě šlo spíše o to, že jeden doktor ti řekne, že když beres Clostilbegyt, měla bys být každý měsíc hlídana ultrazvukem. Jiný ti řekne, že zase není potřeba a ve finále mi doktorka na gynde řekne, jak je možné, že jsem od nasazení nebyla na kontrole..Mě se to střídání doktoru a že má každý jiný názor a pokaždé řekne něco jiného prostě nelíbil..Určitě netvrdím, že svoji práci dělají špatně. Ale tahle klinika nám zkratka nevyhovovala. Moje kolegyně má z Pronatalu zdravou holčičku a byla spokojená. My chceme zkusit IVF Cube… :) A stále doufáme, že se zadaři přirozeně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
10.8.19 17:48

@Evi88 Doktorka mi říkala, že po te stimulaci vaječníků je dulezity to hlidat kvůli případným cystám atd. :nevim: Proto ten ultrazvuk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
10.8.19 20:24

Jasně, to chápu, já měla taky po Clostilbegytu jednou cystu, ale vždy, každý cyklus stimulace, ti dělají ultrazvuk, ale to stačí jednou, tak nevím, co tím tvá doktorka myslela, max při ivf musíš chodit častěji, páč tam máš ty injekce a tak :) No tak ať se zadaří aspoň tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí