IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2074
26.5.18 08:27

Holky přesně, já jsem taky šťastná za tyhle skupinky. Konkrétně problém „miminko“ je fajn řešit s někým, kdo prožívá to samé. Já jak naschvál nemám v okolí kamarádku, která by tohle řešila. Vždycky jen odpovědí "hm, to je blbé a dál nevědí co říct. :nevim: Ani přítele už tím otravovat nechci. I když mi furt naslouchá, myslím že už jsem ho natrápila dost. :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
26.5.18 08:57

@petinka4 U nás to bylo zajímavé. bude mi třicet a prostě jsem si říkala, že by s tím bylo třeba začít něco dělat. Pak i pár doktorů co mi léčili záda říkali že je čas pokud chci rodinu. Tak jsme se dohodli se skoro manželem, že zkusím zajít na to gyn centrum. Napsala jsem mail. Když bylo ms šla jsem na krev a pak že mám přijít cca další týden. Vyšetření a že mi píchnou injlekci a další den IUI. Ani jeden z nás nečekal že to půjde tak rychle… prostě šup šup a probém se řeší :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
26.5.18 09:12

@Salazaret
Ty máš problémy se zádama? Já jo a právě dost velké a tak mám strach, abych jednou to těhotenství zvládla. Cvičím, ale posilovat zádové svaly jde strašně moc pomalu. :?
Ty jo, fakt to šlo rychle, to je moc dobře. :)A ty máš teda IUI příští čtvrtek? :) Věřím, že nám to vyjde. :hug:
Jako mně je sice 27, ale máme v rodině polycystické ledviny, zhruba za 10 let mě asi čeká transplantace, ale třeba taky ne, takže na mě už teď je pozdě s miminkem. Čím dříve, tím lépe. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
26.5.18 09:52

@petinka4 Ano ano. Mám spondyartrozu, výhřez ploténky a do toho ještě hyper mobilní klouby. Ale po roce a půl jsem konečně pár měsíců v pohodě. Ale byl to mazec, kdy jsem chodila i o berlích…
Ale naštěstí to nemám už tak vážné a spíš si na to mám zvyknout. Dost jsem se bála antiumunitního onemocnění, naštěstí veškeré krevní testy mám v úplném pořádku a to i na hormony a prostě vše ok.
Asi je to spíš v hlavě teď… moc chceme a to není dobře. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
26.5.18 13:37

Zdravím holky :-) :mavam: dnešní den v práci byl prostě masakr :pocitac: až teď mám hotovo a můžu si sednout k emailum a objednávkám :zed: tomu říkám sobota jak má být :cert: A co Vy jak užíváte slunečného dne? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
26.5.18 14:02

Ahojte holky, konexne jsem vas docetla a musim rict, ze my se hledaly az jsme se nasly :mrgreen: Taky miluju Harryho! Vsechny filmy jsem videla 100× a kazdy dil i 100× cetla, je to moje srdcovka, vzdycky mi to udela dobre na dusicce, muzu na to koukat porad dokola.
Ja jinak makala cely dopoledne na zahrade, paradne jsem si prismahla zada a ted se jeste musim povenovat vareni a domacnosti :)
@Salazaret tech relikvii jsem si taky vsimla az ted :D a svatba urcite dobre dopadne, komplikace k tomu patri, bez teh by to byla nuda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
26.5.18 14:07

@Pedrrita no jo, jsem tady taková partička k popukání :dance: no jen co mě skončí jedna šichta v prací ( cca za hodinu ), tak mě čeká druhá doma :zed: potřebuji vyprat asi bambilion praček prádla, uklidit celej barák, posekat zahradu, pomazlit pejsky, pomazlit mího Čičíka ( to je přítel ) no a pak asi už jen umřít v pařinách :potlesk: :mrgreen:
ale musím říct, že je tady s vama holky hezky a parádní pokec :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
26.5.18 14:19

No a nebo se na všechno vyprdnu, natáhnu se na terase a udělám si margaritu ( tím myslím tu s tequilou ) :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
26.5.18 15:03

@if666 hlasuju za moznost b :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
26.5.18 15:18

@Pedrrita taky to tak vidím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
26.5.18 18:51

@Salazaret
Ty jo, tak to sis užila. :roll: A to už jsi úplně ok nebo tě záda budou bolet pořád?
Psychika je nejtěžší nepřítel při otěhotnění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
26.5.18 18:55

Holky, taky se přidávám…Harry Potter je prostě taky moje srdcovka. Ať jsem byla na základce nebo je mi 27, pořád se stejně zapáleně dívám na filmy a ještě raději čtu knížky. :pankac: Teď jsem si dokonce v Sinsay koupila tričko s limitované edice Harry Potter :andel:
A odpočinek na zahrádce je nej. Dneska jsme udili maso a byla to opravdu paráda. :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
26.5.18 19:55

Já teda knížky nečetla :-( ale je zajímavé, že když to začali vysílat tak jsem spíš tíhla k pánu prstenů a Harry mi připadal jako pohádka pro děti… no pak jsem ho nějak viděla a od té doby si ho zkouknu nejlépe v kuse, tak jednou za dva měsíce :palec: a pána prstenů jsem viděla jen jednou když to vysílali a od té doby vůbec :think: a a ni mě nijak neláká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
26.5.18 20:30

Já pána prstenů moc nemusím. Kdy už tak Hobita, ten mě bavil více. :) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
26.5.18 20:35

@if666
Jestli budeš mít čas, zkus si Harryho přečíst, já to zbožňuju :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...